- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Aktív témák
-
FeGi
csendes tag
Influenzának köszönhetően
volt időm délelött óta próbálkozni ezzel, amit mondtál... nem sok eredménnyel...
Újra is inditottam párszor áramtalanitva a routert, újra konfigurálva, sorjában minden beállitva, de hiába inditanám a böngészőt kapcsolat nélküli módban indul vagy ha próbálom csatlakoztatni a kiszolg nem elérhető...
Lassan már 1 hónapja nem adom fel de kéne valami eredmény is, várok minden okos ötletet! Köszönöm előre is! -
FeGi
csendes tag
Sziasztok!
Ti vagytok az utolsó reményem, remélem tudtok segiteni.
Próbálom részletesen leirni a problémát, hogy egyértelmű legyen.
Digi netem van egy SMC WBR14-G2 routerrel. Két gépen szeretném megosztani a netet, egy PC-n UTP kábellel, valamint wifi-n egy laptoppal.
Az a bökkenő, hogy már régóta meg volt osztva igy az internet, de egyszercsak valamit állitott a digi (mikor felhivtam őket akkor derült ki), mégpedig valami olyasmit, hogy a routerben kell beállitani a felh. nevet és a jelszót, és igy nem kell mindig a gépen csatlakozni, mint régen, hanem ugye a router magától tárcsáz.
Ez eddig jól is hangzik, de az Istenért sem tudom beállitani, a Digis ügyfélszolg. sem tud segiteni.
Minden ugyanúgy van beállitva a routerben mint régen amikor működött a Digis állitgatások elött, de most egyszerre csak 1 gépen lehet netezni, ugyanúgy betárcsázással, ekkor a másik gép kapcsolódása megáll a felhasználói név és a jelszó regisztrálásánál (vagy minél).
A router menüjében az Internet statusz - Disconnected jelez, miközben már beállitottam a WAN Settingsnél a PPPoE alatt a digi által megadott felh nevet és a jelszót.
Mondták hogy csináljam azt, hogy töröljem le a hálózati kapcsolatoknál azt amivel betárcsázok, és akkor állitsam be hogy betárcsázás nélkül kapcsolódjon, de úgy se akar működni... remélem tudtok segiteni, köszönöm a válaszokat előre is!
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- E-roller topik
- Sorozatok
- Kerékpársportok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- weiss: Pant* rant
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 CHIP / 16GB RAM / 512 SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest