Keresés

Aktív témák

• FeGi

csendes tag

válasz ibazsb #2013 üzenetére

Influenzának köszönhetően :((( volt időm délelött óta próbálkozni ezzel, amit mondtál... nem sok eredménnyel... :(
    Újra is inditottam párszor áramtalanitva a routert, újra konfigurálva, sorjában minden beállitva, de hiába inditanám a böngészőt kapcsolat nélküli módban indul vagy ha próbálom csatlakoztatni a kiszolg nem elérhető... :W
    Lassan már 1 hónapja nem adom fel de kéne valami eredmény is, várok minden okos ötletet! Köszönöm előre is!

• FeGi

csendes tag

Sziasztok!
    Ti vagytok az utolsó reményem, remélem tudtok segiteni.
    Próbálom részletesen leirni a problémát, hogy egyértelmű legyen.
    Digi netem van egy SMC WBR14-G2 routerrel. Két gépen szeretném megosztani a netet, egy PC-n UTP kábellel, valamint wifi-n egy laptoppal.
    Az a bökkenő, hogy már régóta meg volt osztva igy az internet, de egyszercsak valamit állitott a digi (mikor felhivtam őket akkor derült ki), mégpedig valami olyasmit, hogy a routerben kell beállitani a felh. nevet és a jelszót, és igy nem kell mindig a gépen csatlakozni, mint régen, hanem ugye a router magától tárcsáz.
    Ez eddig jól is hangzik, de az Istenért sem tudom beállitani, a Digis ügyfélszolg. sem tud segiteni.
    Minden ugyanúgy van beállitva a routerben mint régen amikor működött a Digis állitgatások elött, de most egyszerre csak 1 gépen lehet netezni, ugyanúgy betárcsázással, ekkor a másik gép kapcsolódása megáll a felhasználói név és a jelszó regisztrálásánál (vagy minél).
    A router menüjében az Internet statusz - Disconnected jelez, miközben már beállitottam a WAN Settingsnél a PPPoE alatt a digi által megadott felh nevet és a jelszót.
    Mondták hogy csináljam azt, hogy töröljem le a hálózati kapcsolatoknál azt amivel betárcsázok, és akkor állitsam be hogy betárcsázás nélkül kapcsolódjon, de úgy se akar működni... remélem tudtok segiteni, köszönöm a válaszokat előre is!

Aktív témák