- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Seal_san
csendes tag
válasz
Menotti #2096 üzenetére
Szia!
Egy CC&C WA-2204A routerem van és már az ügyfélszolgálat kérésére is mértem. Elképzelhető, hogy ez sem tudja a 50mb-t, de mikor 10mb sem ment fel az már felbosszantott. Ráadásul az esetek 90%-ban többet mértem routeren keresztül, mint közvetlenül:
.
S azt hogy tudom előre megnézni (mielőtt megveszem), hogy mennyit bír?Üdv.
Sealsan
-
Seal_san
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mert nemrég költöztünk a Bethlen utcán az 52-es házba és a bekötött 50/25 Mbit/s Topnet csomag nem igazán teljesít jól.
A rendszer a következő: egy WA 2204-es router és rajta 3 gép, egy kábellel, 2 wifin.
Speedtest képet most épp nem tudok felrakni, de meg életébe nem érte el a 20/10-et sem, és sokszor még a garantált 8/4 alatt marad a mért sebesség.
Ezzel még ki is békülnénk, de sokszor a böngészőben sem hozza be az oldalakat, csak fehér hátteret, vagy végtelen töltögetést, sokszor meg csak az x-edik frissítésre.
A segítségeteket abban szeretném kérni, hogy a környéken lakó fórumozók közül valaki tapasztalt-e hasonló jelenséget, és egyáltalán mennyire elégedettek a DIGI szolgáltatásával.
Ja és milyen eredményeket mérnek!Az üzenetek jöhetnek privátba is, illetve ide is ha nem zavarja a topic életét
ÜDv.
Sealsan
Aktív témák
További kérdésekkel a DIGI LAN (PPPoE) topikba fáradjatok!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest