Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Mezcal
addikt
Most cserélek Kaonra, hármat hoznak. A kérdésem az, hogy adnak hozzá HDMI kábelt?
-
-
Watt25
veterán
válasz
mgaben
üzenetére
Olyan nincs, hogy HDMI tuner kártya, egyszerűen értelmetlen ezt a két kifejezést egymás mellé rakni. Sőt, HDMI digitalizáló sincs, hiszen a HDMI digitális...
Van azonban HDMI bemenetű kártya, de nem fog működni, méghozzá a HDCP miatt.
Ellenben a monitor HDMI bemenete valószínűleg működne. Honnan tudod, hogy nem jó a bemenet választó? -
mgaben
senior tag
válasz
tigipuf
üzenetére
Sziasztok!
Olyan érdekelne, hogy ha előfizetnék egy plusz set top boxra akkor PC-re rá tudom kötni valahogy.
Elvileg van plusz hdmi bemenetem a monitoromon, de nem működik normálisan a bemenet választó.
Egyébként nem tudom egyáltalán működne e így.
Szóval PC-be valamilyen kártya létezik e amibe bedugom a box HDMI kábelét és tudok pc-n tv-t nézni?
Kvázi valamilyen hdmi-s tuner kártyaféle érdekelne. Egyáltalán működik e így a dolog?Köszi előre is a válaszokat.
-
tigipuf
senior tag
válasz
riczer
üzenetére
Igazad van,jeleztem is ,hogy a fene tudja mi okból van,de a tény az tény.Eddig azt hittem,hogy csak a digi spórol a beltéri terén (lassan akkora már mint egy gyufásdoboz
) ,de amikor megláttam a T is mire újított akkor nagyot néztem.Sokszor érezni,hogy csak nyűg ez már nekik,de csak nem engedik el a műholdas témát gondolom azért hoz még a konyhára nekik ez a szegmens is bőven. -
riczer
tag
-
tigipuf
senior tag
válasz
riczer
üzenetére
Szüleimnél most cseréltek T-s beltérit.Eddig szép nagy beltérijük volt , kijelzett mindent,most ők is ilyen kis picsányit kaptak mint a digis kaon,két led,és kész.Szerelő szerint uniós előírás fogyasztáscsökkentés jelszóval.Nem tudom,hogy igaz-e,vagy csak a szolgáltatók spórolnak.
-
riczer
tag
Kaon NA1000HD beltérin az időt és az aktuális csatorna mutatását hogy lehet beállítani? Nálam egyiket sem mutatja.
-
vpanangin
senior tag
válasz
kismanobkv
üzenetére
Igen, pendrive elég. Formáztasd le a beltérivel és kezdheted is használni!
-
kismanobkv
tag
Sziasztok!
KAON NA HD1000 beltéri egységem van.
Hogyan lehet rá élő tv adást felvenni?
Láttam,hogy van rajta USB port.
Pendrive elég?Köszönöm a válaszokat!
-
Szmtgp
csendes tag
Sziasztok,
pár hete kaptam a kisebb Digi hD beltérit (Kaon ). Ezalatt az idő alatt kb hetente kiírja, hogy nincs rendesen behelyezve a smart kártya. Ekkor kiveszem, visszateszem és pár napig jó, majd ismétlődik.
Találkoztatok ilyennel ? (a box bekapcsolva van mindig) -
4Pocok
újonc
Sziasztok!
CI+ kártya egyszer csak azt írja minden csatornánál: Digi smart cam A smartkártya sosem volt párosítva(25) Lg 106cm smart tv. -
törölt tag
Ez már régóta így megy, talán a jogosultságok, vagy jogdíjak miatt a szlovákoktól veszik át az Eurosport2 HD-t.
Ezt találtam még: Szlovákiában a Discovery mellett a Markiza vette meg a Bundesliga közvetítési jogainak egy részét (fordulóként egy meccs plusz a szuperkupa meccs-a Dvajton lesz az az egy meccs ) és az Eurosport2 HD verziója a Slovak Telekomtól jön, tehát emiatt volt a bonyodalom és valószínűleg bajnokság kezdetéig tisztázzák majd a Discovery-nél, hogy hogyan legyen. [link] Ezért is van a csatornánál szlovák műsorújság a diginél.
-
AtHoS
nagyúr
Érdekes ez a Digi....
Az előbb lent voltam és ott Eurosport 2-n Wolfsburg - Byern München meccset adtak. Feljöttem az emeletre és a másik KAON készüléken Eurosport 2-n kerékpár közvetítés megy

Szerk.
Megvan a megoldás: a kerékpár közvetítést a HD verzión adják, míg a simán a focimeccset
Jó tudni, hogy lehetnek így különbségek a műsorban. Most már csak műsorújságot kellene keríteni a HD verzióhoz -
Csabee.
nagyúr
Digi settopboxom van. Valahogy lehet csatornákat törölni, vagy elrejteni? Néhányra nincs szükségem.
-
Voice24
őstag
Már megint hibával fordulok ide:
elég sűrűn bosszant az a jelenség, hogy pl. az rtlklubHD nézése közben egyszer csak megakad, szétesik a kép, majd utána úgy megy tovább, hogy jelentős csúszásba kerül egymáshoz képest a kép és a hang. Ha elkapcsolok egy másik adóra, majd vissza ide, akkor általában helyreáll. Másnál is van ilyen mostanában, vagy inkább helyi, akár beltéri hiba lehet ez? A kisebbik Kaon-nal csinálja. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Az a baj kis falun lakunk, Székesfehérvár mellett. Bár nem olyan kicsi, de falu.

Egy szolgáltató díjszabása pedig nagyon függ a területtől. Műszaki téren elég maradiak nagyfaterék, de ez, a jelenlegi Invitel ment régebben Falu TV néven, illetve utána Fibernet néven is. Anno igényeltél 16-17 éve és nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy miért, s mennyit fizettek. Csak nézték a TV-t és fizették a csekkeket. Viszont az elmúlt évben havonta 4-5 alkalommal biztos hallgattam, hogy ezek a köcs*gök megint kivettek pár csatornát, ezt nem tudják nézni, az nem elérhető már... Akkor megnéztem a területi csatornakiosztást és kiderült számomra, hogy tényleg huszonpár csatornáért fizetnek ~7 k-t. DiGi műholdast rögtön megrendeltem, Invitelt lemondtam. Bár érdekes volt, kiderült, hogy vagy 6 éve nincs hűség, de kisebb számolgatás és 3 különböző ügyintéző után kiderült, ha lenne hűség se csökkenne a havidíj. Próbáltak lebeszélni róla, hogy lemondjam a szolgáltatásukat, ígérgettek fűt, fát, de nem igazán hatottak meg. Itt sok sok évig csak ez a féle kábeles TV volt, aztán jött Telekom, UPC, DiGi, szépen sorban..
A lényeg, hogy most van több, mint 90 csatorna, digitálisan, szebb minőségben, ~3500 ért 2 TV-n, 21-22 csatorna 7k-ért helyett. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ha másik szoba, akkor nem tud bezavarni a másik beltéri, vagyis inkább az, ha kapcsolgatják, mert egyforma a távirányító. De mindenképp érdemes kikapcsolni, mert feleslegesen megy, és így még valószínűleg nem is állítódik el. Ki kell próbálni.
Érdekes amit írsz az Invitelről(ami már elvileg szintén a Digi tulajdona), mert itt 94 csatorna, amiből 35 db HD minőségben jön 4190 Ft, és nem kell beltéri sem, mert kártyát is adnak. Egy ideje már kicsit észhez tértek, pont a magas árak miatt használtam én is Digi műholdas szolgáltatást kb. 3 évig. -
törölt tag
Hali!
Nagyfateréknál egy ideje DiGi van. Én intéztem nekik, mert az Invitel ~20-22 csatornáért, kábelesen fizettek ~ 7000 Ft-ot, ami már undorító.
A lényeg, hogy lett digi, Műholdas, 2 Kaon HD beltéri.
Az a gond, hogy a belső TV-t csak nagymamám nézi, oda van állítva egy adott csatornára, mert mindig ugyanazt nézi, a beltéri nincs kikapcsolva, csak a tv. Hogy egyszerűbb legyen neki is, csak tv-t ki-be kapcsolja és mehet is. Viszont van egy olyan probléma, hogy hiába van odaállítva a Duna HD-re a beltéri, annak a távirányítójához nincs nyúlva, nincs kapcsolgatva, még véletlenül se. Reggelre viszont vagy átvált másra, vagy maga a csatorna választó lista jön elő.
Ez mitől lehet?
Arra gyanakodtam, hogy mivel a 2 beltéri között ~ 3 méter különbség van, hogy esetleg az bezavarhatja..?
-
Voice24
őstag
Mostanában több adónál veszem észre, hogy bizonyos időközönként beszakadozik, szétesik a kép, majd megy tovább rendben. Most pl. a digisport1hd csinálja, és elég sűrűn. Elvileg a jellel nincs gond.
-
Watt25
veterán
válasz
freecylons
üzenetére
-
freecylons
újonc
Sziasztok,
Szerettem volna az új tévémbe műholdas smartcam modult venni, de sajnos már 2016 szeptember 1 óta erre nincs lehetőség az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint.
Emiatt a kérdésem az lenne, hogy mondjuk a különböző apróhirdetésekben árult pl. CONAX CI+ kártyaolvasókkal tudnám-e használni a digi-s műholdas előfizetésem? Vagy a digi valami speciális kódolást használ?
Köszönöm a választ előre is.
Üdv,
István
-
mikej95
aktív tag
Ez a csodás KAON NA1000HD milyen formátumú videókat eszik meg külső merevlemezen?
Elég nagy kaland volt már működésre bírni a dolgot. MBR jó csak neki és csakis akkor, ha valóban Noé dobta ki a bárkából a cuccot. Fizikailag 2TB-nál nagyobb a HDD esetén már formatálás során lefagy a beltéri (aztán lehet a lemezt feltámasztani), előre "berendezett" háttértár esetén pedig fokozatosan lefagy a menürendszere.
Végül találtam 1 merevlemezt itthon ami megfelel neki. NTFS-t kapott, de semmit nem lát rajta a cucc.
-
forten
aktív tag
Hello.
Lifenetwork adást szeretném nézni.Azt honnan tudom meg ,hogy szabadon fogható,vagy kártya kell hozzá?
-
törölt tag
Pont ezek miatt is váltottam én is a Digi műholdasról 3 év után kábeles tv szolgáltatásra. Itt az SD adások minősége alapból sokkal jobb, és 35 db HD csatorna van, és végre a műsorújság is normálisan jelenik meg.
Igen, a koax kábel mehet majd a tévébe, Smart kártya:
Kizárólag smart TV, vagy saját mediabox esetén, minimum feltételek: CI+ modul( ezt venni kell majd hozzá) és legyen DVB-S tuner a tévédben.[link] -
tomic
addikt
válasz
üzenetére
Ami nekem fontos lenne az,hogy tudjam nézni a Moto GP-t ide kell Spilertv(eddig streamen szenvedtem),az M4-et(F1 miatt,esetlegesen foci Bl).A retek tv-t és a Sport1-et a spanyol bajnokik miatt. Többi engem nem érdekel.
Ha a spanyol bajnoki is átkerül a Digitől olyan csatornára amit nem ad, akkor sajna muszáj lesz váltanom.
Sajnálnám mert amiket nézek azok itt jó minőségűek.Tv-m egy Pana ST60.Elvileg támogatja. Ezt amúgy úgy kell használni,hogy az antennából kapott koax kábelt bedugom a tv koax csatijába plusz et a kártyát a tv-be és már megy is? Mert akkor ugye egy táv felszabadulna.
-
törölt tag
Adja a Upc, de csak SD minőségben, mint itt a Sport2, és sajnos a Digi Sport3 se HD a Diginél, ami elég gáz. Ráadásul drágábban, és ugye Upc-nél a Digi Sportok sincsenek meg. Ott se HD a Sport2 [link]
Igen, csak a boxot kell cserélni, de kérhetsz Mediacard-ot is helyette, és akkor nem kell a box. -
tomic
addikt
Igaz az a hír szerintetek,hogy a digitől elveszik a BL közvetítéseit?
Kicsit furcsálnám de kis hazánkban minden lehetséges. -
Inhouse
őstag
-
Inhouse
őstag
Szaisztok!
Faternál már a második Kaon HD beltérit cserélték, bár az újak már nem úgy néznek ki, kis tömzsi beltéri felirat nélkül. A hibája az volt, hogy el-elment a kép, kiírta, hogy nincs jel, fekete háttér. Mivel ezzel az új beltérivel is csinálta, gyanús lett, hogy nem azzal lesz a gond. A TV egy Samsung felső kategóriás, nagy, ívelt, UHD, természetesen HDMI-vel összekötve. Keresztkérdésekkel próbáltam kideríteni, hogy vajon a megjelenő üzenetet a TV, vagy a beltéri adja-e, de az öreggel ezt nehéz volt megoldani, én meg nem ülhettem ott órákig. Kicsit meg is vezetett az infókkal, de a végén már olyan üzenetről is beszámolt, amit nem tudtam hova tenni...valami ventilátor leállt és ki fog kapcsolni a készülék...
Belenéztem a TV beállításaiba és a HDMI opciónál kikapcsoltam a HDMI Cec Anynet+ lehetőséget.
Jelezte még, hogy a közszolgálati HD adásoknak nincs hangja, a többinek mindnek van...és valóban, bár az M1HD-nak volt. Újra TV menü és a hangnál PCM-ről, ill. autóról Digital-ra állítottam, és lett hang.
Azóta nem ment el az adás, örül az öreg.
Valamiért összeveszett a beltéri és a TV Hdmi-n keresztül az Anynet opció miatt? És mi lehetett a titokzatos ventilátoros üzenet? Én nem hinném, hogy bármelyik készülékben lenne ilyen...
Ja, a TV egyébként külön dobozkával bír, amibe lehet csatlakozni, minden csatlakozási pont ezen van...ha valaki még nem látott ilyet. Én is csak nála élőben eddig.
Samsung One Connect Box
Hátha hasznos lesz másnak is az infó, és nem cserélnek feleslegesen kétszer Digi boxot a szerelők... -
Anonymus23
veterán
válasz
adamka16
üzenetére
Én sem kínlódnék vele, Karácsony előtt jött a szerelő apámék, lecserélte a két kőkorszaki beltérit HD beltérire (az egyik TV le lett cserélve LCD-re, a másikhoz is jó volt a HD beltéri, mert RCA-val megy a HD beltériről is), kicserélte a fejet, megműtötte az eltört fejtartót, 3 eFt volt a szerelés (igaz nem kellett második kábelt behúzni, mivel az már megvolt), plusz kapott egy kis mákosbeiglire valót.
Sokkal szebb a kép a HD beltérivel (LCD-n nem kérdés), és nem utolsó sorban sokkal kevesebbet is fogyaszt.
A másik meg, ha a tányér van elállítódva, akkor neki van hozzá spéci profi eszköze amivel fullra be tudja lőni, míg te csak kínlódni fogsz! -
Clever0
senior tag
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Jelen felállás szerint, 2 darab beltéri, amiből az egyik egy ős Hyundai a másik egy Humax digi iii+ és egy Digi tányér, single fejjel. Hyundai-ba csatlakozik a fej, majd onnan slave kimeneten jön át a Humaxra. Esőben, szarabb időben gyenge a vétel, továbbá horizontális és vertikális nem lehet különszedni és nem nézhető így sok csatorna, csak ha a Humax pl áramtalanítva van.
Megoldás mi lenne a vétel javuláshoz? Egy twin fej vásárlása? -
VANESSZA1
őstag
Vettem egy új tv-t, és nem tudom, hogy ehhez is szükséges a DIGI-s box-ot használni? A tv tudja a dvb-s-t is és tuneres.
-
Watt25
veterán
-
kenwood3
addikt
Sziasztok!
Van info azzal kapcsolatban, hogy elerheto lesz-e meg valaha a diginel a muholdas smart card? Egyaltalan miert nincs mar ? Volt vele valami gond?
Koszi!
-
válasz
Watt25
üzenetére
Ugye nem te fogod szabályozni mit írhatok a fórumba?
Bocsi ,hogy nem néztem vissza egészen 2017-07-25-ig minden hírt és én balga meg akartam osztani nem eladni egy erre hívatott fórumon...
Azért beszarás hogy kapásból bele kell kötni az emberbe.És vegyél vissza ebből a stílusból! -
Watt25
veterán
Ugye ezt nem új hírként próbálod eladni? Már júliusban látható volt ilyen.
-
-
matthews
aktív tag
Műholdas Digisek figyelem!
Nálam egyik beltérin sincs jel sok csatorna nem jön be csak egy kettő az is kockásodik mintazállat... Nálatok mi a helyzet? -
schlaci
csendes tag
Hogy mit jelent a jelerősség, azt értem. De mit jelent a jelminőség? Milyen %-ok a tipikusak az egyiknél és a másiknál? A 90 %-os jelerősségből és a hozzá tartozó 40 %-os jelminőségből mire lehet következtetni? Nekem megfelelő vétel esetén ezek a jellemző értékek azoknál a problémás HD csatornáknál, amelyeknél legelőször szűnik meg a vétel, ha rosszra fordul az időjárás. Adás megszűnéskor nem tudom, milyenek lesznek ezek a paraméterek, mivel a Kaon beltéri olyankor nem ír ki semmit. Amíg csak SD adásokat néztünk, semmi gondunk nem volt. Amióta HD-t is, állandó a probléma.
-
törölt tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
koax-al csatlakoznak a tv-hez
Azt a kérdező írta, nem én.
Régi képcsöves tévén elmegy, de a lényeg az lenne, hogy az új digitális tévén, digitális adást tudjanak nézni, és nem csak a képminőség, hanem az egyszerűség miatt is. -
Atomantiii
addikt
válasz
üzenetére
"Az RF hangolás a tévénaz megint csak minőségromlással járna"
Ez igaz, de te írtad, hogy koax-al csatlakoznak a tv-hez, ezért gondoltam arra, hogy az RF kimenetet használják.
Szóval még mindig nem egyértelmű, hogy nincs jel vagy nem tudják a beltérit a tv-hez kötni és azért nem látnak semmit.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) ,de amikor megláttam a T is mire újított akkor nagyot néztem.Sokszor érezni,hogy csak nyűg ez már nekik,de csak nem engedik el a műholdas témát gondolom azért hoz még a konyhára nekik ez a szegmens is bőven.
adtál is egy ötletet műsorújság kereséshez hozzá 
Jó tudni, hogy lehetnek így különbségek a műsorban. Most már csak műsorújságot kellene keríteni a HD verzióhoz
Köszi kipróbálom.

Belenéztem a TV beállításaiba és a HDMI opciónál kikapcsoltam a HDMI Cec Anynet+ lehetőséget.
Régi képcsöves tévén elmegy, de a lényeg az lenne, hogy az új digitális tévén, digitális adást tudjanak nézni, és nem csak a képminőség, hanem az egyszerűség miatt is.