Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
yanna
addikt
Srácok!
Tele van a mindenem ezzel a gyökér smartkártyával. Állandóan elqródik a retkes csatorna lista. Gusztustalan........
Visszaviszem ezeknek hamarosan. Adnak helyette normális beltérit? -
Nahki
csendes tag
válasz
zebranyull
üzenetére
kb 2500-ért kapsz kaon távirányítót neten.
-
nagysandor79
aktív tag
Vajon működik a digi személyes ügyfélszolgálat Debrecenben?
A decemberi és januári csekket is el...
Az egyik 4790ft a másik 4100ft pedig semmi se változott.
A diszpécser azt mondta kivizsgálják az esetet -
-
mexel
veterán
Köszönöm a válaszokat! Akkor önmagában a tv előfizu kevés, a honlapon is megtaláltam, és így értelmezem.
Műholdas tv+internet vagy mobilnet előfizu. -
draco31
veterán
Antenna áthelyezés mennyibe fáj? A kábel az lehet elég, nem kellene toldani-cserélni.
-
mexel
veterán
Sziasztok! Akinek csak tányéros ( műholdas) digi tv előfizuja van az tud digi-online regisztrációt csinálni? Azaz tud online tv-zni?
Vagy ahhoz kábeles tv vagy digi net kell? -
4Grider
félisten
válasz
zebranyull
üzenetére
Ha a beltéri (és így a távirányító is) a szolgáltató tulajdona, addig az adott vételi helyen nem tud szolgáltatni, amíg nem pótolja a távirányítót. Ergo az adott vételi pontért nem fizetsz, ha pedig az egyedül van (nincs második/harmadik tunered), akkor még kötbér is jár.
Egyébként pedig az univerzális távirányítók többsége tud detektálni... -
zebranyull
friss újonc
Sziasztok.
KAON NA1000HD beltérihez létezik univerzális távirányítós kód?
A távirányító megmakkant, és az ügyfélszolgálaton azzal bíztattak, hogy pár hónap múlva talán lesz. -
válasz
zelikocc
üzenetére
Sajnos jól sejtettem, rákérdeztem náluk és csak miután már bekötötték, azután mehetek be személyesen SIM-eket kérni.
Van valamilyen tapasztalatok a weboldalas műholdas igényléssel kapcsolatban? Hívnak telefonon, vagy felkeresnek emailben véglegesíteni a bekötési igényemet, vagy innentől már csak a szerelőt kell várnom?
-
Sziasztok!
Nálunk az egyik szobába rendszeresen a "nincs jel" üzenet fogad bizonyos csatornákon.
De a többi megy hibátlanul.Ezt csinálja több hete.
Megigazítom a beltérinél a koax csatlakozást akkor visszajön.
Eltelik pár nap is megint produkálja megint csak azoknál a csatornáknál.
Egy újabb igazítás megint megoldja a problémát.
Mi lehet a baja?
Az én szobámban okés minden.
Köszönöm. -
rosszcsont88
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
fej csere , beázott a fej amilyen idő van mostanában.
fej [link] -
tibibi
őstag
Sziasztok az normális,hogy 1,5 hónap után se jelentkezett szerelő, új igény beadása óta?
-
nagysandor79
aktív tag
ez már kész "röhej". tegnap este elment a jel szokás szerint csak egyik beltérin, de utána ráadásul a hozzáférés megtagadva szöveg jelent meg- Ma hívtam a szerelőt rendes volt, kérte hogy sms-ben küldjem el a kártyaszámot .
-
Predator2
addikt
Helló
4 kimenetes fejem van, milyen "nagyobb, több férőfejes". Fej van a diginek, illetve milyen árban?
Thx
-
doberman
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
igen, én is elkapcsolok majd vissza. utána egy darabig jó... (nem lehet központi hiba, hisz a másik beltérin jó.. )
-
zolyma
csendes tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Most fogtam fel, lehet csak 2 kimenetes a fejed és azért kérdezed, hogy lehet e csak az egyik rossz.
Igen! Nekem is van egy ilyen fejem.
2 kimenetes és a 2.csak akkor megy ha az elsőre bekötött beltéri be van kapcsolva és ad tápot neki. -
zolyma
csendes tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Azt tudnom kellene hány kimenetes a fejed?
Ha nem 2, akkor a rosszalkodó kábelét dugd át a 3.4.5.6.7.8. csatlakozóba.
De először meg kellene cserélni, hogy biztos nem e a kábel a ludas. -
zolyma
csendes tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Így van. Ha ott megy el az adás, akkor kábel kizárható, marad a fej, érted?
-
doberman
senior tag
szervusztok.
lenne egy kérdésem. a felállás: dual fej, 2 beltéri. mindkettő működik. mindkettő kaon, az egyik csatorna kijelzős, a másik nem. a csatorna kijelzősön nézve egyes csatornákon pl a viasat6 adását csúszik a hang. ugyanakkor a másikon nem csúszik.. (mivel viszonylag ritkán nézek tévét más példát nem tudok mondani - este a két pasi meg egy kicsi alatt biztos.) ötlet? -
zolyma
csendes tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
A fejnél cseréld már meg a 2 kábelt.
-
nagysandor79
aktív tag
kedden volt a szerelő. kicserélte a beltérit egy újabbra(de használt) , de este megint elment a jel. kb 3 óra múlva jött vissza, viszont a 2 beltérin semmi gond nem volt. Szerdán felhívtam a szerelőt, mondom neki mi a probléma. azt tanácsolta , hogy nézzem meg a fej csatlakozást, és ha megint előjön a hiba hívjam fel és kijön megnézni.
-
Nahki
csendes tag
válasz
rosszcsont88
üzenetére
11785 H jön a kártya update. A kártya központból van vezérelve és egy halom egyedi azonosító alapján dönti el a beltéri hogy mi van. Okosítani nem fogod tudni sehogy. Az ethernet csatlakozó neked nem fog semmit csinálni. Az USB-be raksz egy üres pendrivet és arra fel tud venni neked adást és vissza is tudja játszani de lekódolja így csak az a bizonyos beltéri tudja lejátszani, tehát se a PC-d de még egy ugyanolyan beltéri se. Felvétel közben csak azt tudod nézni amit éppen felvesz.
Egyébként ez saját vélemény de ha bajod van akkor 1272, ha nem jó a dekóder akkor másik szolgáltató, nagyon nem tudsz mást tenni vele. -
Inhouse
őstag
F toldóval lesz a legegyszerűbb, ehhez mindkét kábelvégre kell egy kézzel szerelhető (fel kell tekerni) F csatlakozó. Egy dolog fontos hozzá, a toldandó kábel(ek) átmérője, ehhez való belső átmérőjű legyen a dugó. Ritka a sodrott erű, reméljük azzal nem találkozol. Egy szike kell, meg esetleg egy csípőfogó, de lehet, hogy ollóval is menni fog.
Arra kell ügyelni, hogy annyira tekerd fel, hogy ha belenézel a belső szigetelés éppen szintben legyen a dugó belsejében levő nyílással. Az árnyékolás elemi szálai ne kerüljenek a melegpont (középső ér) közelébe, ami max 2mm-rel lógjon túl a dugó végén. -
AtHoS
nagyúr
Természetesen, hogy hasonuljon a szobátokra előirányzott tevékenységhez: átrendelkező csatlakozóval
Amúgy meg bemégy egy híradástechnikai boltba, elmondod az eladónak mit is szeretnél és kábellel együtt megkapod a szükséges toldót is hozzá.
De Google is barátod: koax toldó vagy F toldó kulcsszavakkal megtalálod képileg összehasonlítva mire van szükséged
-
Sziasztok!
A koaxot hogyan tudom meghosszabbítani a szobába?
Milyen csatlakozóval!
Ahogy most van lehozva nem ér el a szoba másik végébe.
A szobát meg át kell rendelkezni majd...
Köszönöm. -
rosszcsont88
tag
válasz
Predator2
üzenetére
Rj45,usb le van tiltva semmi nem jó ! nincs müholdon a mediabox ,akkor deaktivalódik benne a kártya...diginél nem tudom melyik frekrencia updateli a kártyát ...digi figyeli az kicsit vicces gondolat ...kártyának van 30 napos lejárata másik szolgáltatónál 15 nap, mint egy demo program ugy müködik . az idö alatt kapja adatokat a kártya müholdról, kifizeted havidijat akkor megkapja következö honapi adatokat
-
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Nem vagy vele egyedül, sokkal jobb lenne a tv-ben. Utálom én is, kezdve azzal a gagyi távval, amit adnak hozzá...
Azt nem tudjátok, hogy a beltéri kikapcsolás után mi a fenét csinálhat, mikor 4 vonal van a kijelzőn?
-
Diák66
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ha megfelelő a műhold jelszintje a jelenlegi rendszeredben, semmi akadálya annak, hogy megtartsad. Az antenna méretbe még beleköthet, mert 80-as alatt nem kötnek rá meglévő rendszerre.
-
Inhouse
őstag
válasz
Samanbacsii
üzenetére
Már csak Chuck Norris tud új modult igényelni a Digi-től.
-
Samanbacsii
őstag
Nem tudtok segíteni esetleg: digi sat CI kártyás megoldás érdekelne. Tudom megszüntették van előfizetésem, stb., de utálom a beltérit...

-
Lajosnagy17
senior tag
Azt szeretém megtudni, mi várható, ha UPCDirect-em van és szeretném DIGI-re lecserélni. Quattro fejet használok, amely egy TRIAX 9x16T-be megy bele, amely szétosztja a földi és digáilis jelet. Szóval nekem csak 3db beltéri egység kellene, semmit több. A rendszert meg szeretném hagyni, ahogy most van, semmiféle új kábelezést nem akarok. Lehetésges?
-
Diák66
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
Ó, köszi, akkor már nem lehet 4 beltérit bérelni (régen lehetett, nekünk is 2 box és 2 smart cam van). Viszont az a megoldás továbbra is játszik, hogy a meglévő antennára kötitek az előfizetést. Sajnos viszont ez teljes értékű 1 boxos előfizetés lesz. Bár az lehet, hogy az antenna tulajdonostól majd hozzájárulást kérnek. De az antenna ugye mindenesetben a tilajdonba kerül. De amúgy nem lehet olyan vészes feltetetni még egy antennát, csak egyszer kell kifizetni.
-
Diák66
őstag
válasz
Predator2
üzenetére
Létezik 1-2-4-8 csatlakozásos fej is. Az antenna ilyenkor annyi beltérit tud kezelni, amennyi csatlakozása van. A rákötés pedig úgy működik, hogy az előfizető igényli, bekábelezik és bekötik a boxot. Ha nem a Te neveden van az előfizetés, kérni kell egyet a nevedre is és azt mondani van antenna, csak kábelezés kell tőle. Elvileg az antenna saját tulajdonú mindenkinél + a kábelek. Csak a box marad a digié. Az új box meg a Te előfizetéseden lesz.
Persze így nem +300 Ft/hó lesz. Az csak az eredeti előfizetőnek él a 3 meglévő bekötés mellé. Megoldás: kifizeted a másik előfizetőnek azt a havi +300 Ft-ot, ha beleegyezik. -
Predator2
addikt
Helló
Ismertek esetleg valami rafinériát amivel megoldható lenne, hogy 1 előfizetésen belül használni lehessen a negyedik csatlakozást is, azt mondta a szerelő, hogy 4db beltérit tud kezelni egy fej?
Említette a szerelő, hogy ha egy ismerős/rokon lemond az egyikről, és +300Ft-ért kapok egy társ beltérit. A gondom az, hogy nem a mi előfizetésünkhöz csapnák ezt a csekély összeget.
Mi lenne erre a megoldás?THX
-
Unsign
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
Ugyanez a gond van nálam is tegnap óta. Egyiken pár mp után "nincs jel"-lel megáll a dolog. Én is megcseréltem egy másikkal, de az érintett "megáll". Lehet tudni, hogy lett-e illetve mi lett a megoldás? Bár gondolom csere..
Köszi előre is -
rosszcsont88
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
kábel csere , vagy fej csere
-
nagysandor79
aktív tag
válasz
rosszcsont88
üzenetére
minden a helyén van! de valami más gebasz lehet ugyanis vissza jött az adás, tegnap és ma is tökéletesen működőtt kb fél hétig és hirtelen kép lefagy kiírja nincs jel. és kb 1- 1,5 óra múlva újra van adás, eközben másik tv-n hibátlan az adás
-
rosszcsont88
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
fej vagy kábel kicsuszott fejböl
-
nagysandor79
aktív tag
mi lehet a probléma? helyzet.2tv 2hd-s beltéri. egyik tv-n semmi gond, a másikon egy darab csatorna sincs, újra telepítés esetén se talál, de ha a "rosszat" átviszem a másik tv-re akkor ott semmi gond, vissza viszem működik. kábel gond lehet, vagy a fej egyik csatlakozása haldoklik? több mint 10 éves bekötés.
-
petir
senior tag
Sziasztok,
Van egy Samsung TV-m a specifikációja itt és itt is olvasható. Van benne DVB-T és DVB-C tuner is...
A régi képcsöves TV-hez ugye volt box mivel az másként nem ment. Ez a TV ugyan nem HD csak HD Ready de ha már Ready azt a kicsivel nagyobb felbontást had élvezzük
arra gondoltam mivel van conax kártya foglalt boxból kiveszem a kártyát és beteszem a TV-be. De hangoláskor nem találok semmi adót.
Más tuner kell?
Vagy van valami trükk a beüzemelésben?Vagy ha tányéron szeretnék HD adást azt külön kell rendelni?
Köszi a segítséget előre is

-
kacsento1
senior tag
Leadtam, kellett volna a 2 hdmi is a dobozokból, de persze kiszámlázták 1500-ért darabját. Úgy voltam vele, mire hazamegyek meg vissza (80km) ugyanott vagyok pénzben. Mindegy, legalább ez is megvan.
-
-
Predator2
addikt
Helló
Elég amatőr kérdések lesznek, de remélem tudtok majd válaszolni.
Egy hete kötötték be a Digit a lakásban.Kaon Na100HD típusú beltériket adtak hozzá.
Ilyet, csak nem, ezzel a távirányítóval:A kérdésem az volna, hogy a hátulján található csatlakozókat, egy átlagos földi halandó használhatja, ha igen mire? Médialejátszóként funkcionál?
RJ45 ETHERNET/ USB
A szerelő említett valami olyasmit, hogy a Digi figyeli, hogy mennyit ment/megy a beltéri, és ha azt érzékeli, hogy 2 hétnél régebb óta nem volt bekapcsolva, akkor lekapcsolja a szolgáltatást. Ebből mi igaz? Elég hihetetlennek tűnik a számomra.
A harmadik dolog, hogy megoldható valahogy, ha bekapcsolom a TV-t automatikusan kapcsoljon a beltéri is? Ne kelljen külön-külön kapcsolgatni őket?
Egy 2018-as Philips okos Tv-vel rendelkezem.THX
-
bacsaba
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, a beltéri egységet személyesen kell leadni, vagy kijönnek érte, ebben az esetben számolnak e fel kiszállási díjat? Köszi a válaszokat! -
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Szeretném lemondani a Digi műholdas szolgáltatást. A kérdésem az lenne, ha bemegyek egy ügyfélszolgálatra, akkor mit kell ehhez magammal vinnem? 40km-re van a legközelebbi, ezért nem szeretnék kétszer fordulni.
Tudom, hívjam az ügyfélszolgálatot, de én inkább a fórumban bízok, voltak már érdekes dolgaim más ügyfélszolgálatokkal. -
Inhouse
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Az jó...nem szoktam kikapcsolni...

-
doberman
senior tag
válasz
Diák66
üzenetére
rádióamatőrként gumiperemes f csatikat szoktam használni 6-800 MHz felett még kültéren is. Ha nincs fizikai védelem akkor zsugor csővel (van mikor a ragadós fajtából). Még soha nem csalódtam bennük.. Nyilván egy-egy szaki haja az égnek áll sz ilyesmitől de ha nekem egy sdr vevőn megjelenik a QO-100 (Es'Hail) kellemes jelszinttel akkor "átment" a decibelvizsgán...
-
Másnál is jött szoftver frissítés a Kaon HD beltérikre?
Nálunk mindkettő megkapta ma ,igaz sok változást nem tapasztalok. -
-
Diák66
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Próbálta volna meg ezt egy Mindig TV esetében.... a nedves helyen (mondjuk a tetőantennánál) szétrohad mind, ott is, ahol kontaktnak kellene lennie. Préselősnél igen ritkán, kompressziósnál meg egyáltalán nem jellemző, hogy a kontakt ponton is megjelenne a korrózió. Nálam minőségi javulást hoztak a kompressziós csatlakozók földi vételnél. (TV, FM, DAB+)
-
válasz
Diák66
üzenetére
"A rácsavarós f csatlakozó sose volt jó semmire."
Azért túlzásokba ne essünk, ha úgy adódott, hogy bele kellett nyúlnom itthon a koax hálózatba, bármikor szemrebbenés nélkül feltettem a tekerős f csatlakozókat, és sosem volt semmilyen műszaki probléma vele házon belül. Persze aztán ha valami miatt itt járt a UPC technikus az mindig lecserélte kompressziósra, de ettől a jelszinteken soha nem változott semmi. -
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

arra gondoltam mivel van conax kártya foglalt boxból kiveszem a kártyát és beteszem a TV-be. De hangoláskor nem találok semmi adót.
) de nincs olyan jó képe mint a diginek, -érzésem szerint- de luxus mindkettő, így én is megválok a műholdtól és a topictól is. Minden műholdas társnak kevés felhőt kívánok.