Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok,
Digi CAM-ot illetően lenne pár kérdésem:
Jól gondolom, hogy akkor lehet használni, ha van CI+ slot és DVB-S2 tuner?
A Kaon boxnak van bármi előnye CAM-hez képest?Kösz,
-
frovery
senior tag
válasz
frankstork
üzenetére
Nem! Kimented egy penre a csatorna listát. A chanshort programot a pc-re töltöd le, feltelepíted. Ezután a penről mentett listát betallózod, szerkeszted, elmented a pc-re is, hogyha gond van, csak felkell tolni a tv-re. Ezt a szerkesztett listát vissza a tv-be, majd rátolod és már jó is lesz.

-
frankstork
aktív tag
válasz
foxymaci
üzenetére
Na ez már valami! A chansort-ot tvre kell letölteni?
Én úgy csináltam, hogy a "favourite a" csoporthoz hozzaadtam az elofizetett caatornakat. Majd a tv-n beállítottam hogy csak azt a csoportot lássam. Tök sok macera, ráadásul nincs sorban, sorba rendezni viszont csak az összes csatorna listán lehet, amitől el ment a kedvem.
A box előnye, hogy ha van csatorna váltás, csatorna lista frissítés, automatice lefrissíti, így akkor is látom az új csatornákat ha egyébként nem tudok róla hogy lesz változás. -
foxymaci
senior tag
válasz
frankstork
üzenetére
Csak először kell tökölni vele, bár én úgy csináltam hogy végigpörgettem az egészet és fel írtam mi jön be a többit meg letiltottam, aztán megtaláltam az lg tv fórumot és ajánlottak egy chansort nevű progit amivel szépen sorba lehet rendezni a csatornákat. Egyébként ha kerül be új csatorna akkor csak az adott csatorna frekijét kell lefrissíteni és mindig a végére dobja a tv az új csatornákat, tudom dob be pár külföldit is de azokat letiltani nem nagy meló. Szvsz az elején körülményes egy kicsit utána nem kell szívni vele, szerintem jobb hogy nincs még egy box és a képminőség is jobb egy kicsit.
-
frankstork
aktív tag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Gyaníthatóan ugyanaz lesz a probléma mint a tv-n. Gondolom a digis beltéri a kártya alapján tudja mi jár, és mi nem, nem nekem kell kivalogatni a több mint ezer csatorna közül a számomra elofizetett programokat.
Ezt leszámítva jól működik a tv-vel. -
Anonymus23
veterán
válasz
frankstork
üzenetére
Olyan beltérit vegyél, amiben van CI+ fogadó, és csak simán átrakod a TV-ből a pakkot, és onnantól a beltérit használod.
-
frankstork
aktív tag
Sziasztok.
Kérdés: LG 42LA620s tv, kártya modul, digi.
A másik 2 tvhez HD box van. Nem adtak 3 boxot..
A gond az hogy a tv nem szűri le az elofizetett csatornákat, mint a box.
3 órámba került mire ki válogattam, el kedvenceltem a csatornákat. Sorba rakni már nincs idegrendszerem.
Jobb lenne egy 3. box.
Ha csatorna lista frissül, vagy változik, ott semmi gond, míg a tv-n böngészhetem megint a műhold összes programját, hogy kikeressem ami nézhető, amiben az a legjobb, hogy nincs betekintés, el kell menteni, kilépni a beállításokból, csatonalistából kikeresni, és vagy eltaláltam, vagy vissza az egész... Tele a t*K*m...
Lehet venni boxot? Vagy kell a digi is hozzá? (gondolok itt arra hogy össze van párosítva?) -
éN79
addikt
Adott egy digi műholdas előfizetés hdmi-s beltéri egységgel, de szöget ütött a fejembe, hogy az LG LF5400 hátulján van egy CI+ slot, így talán haszálható lenne a digi cam modulja és akkor nem kellene a beltéri.
Viszont a tv speficikációja szerint csak DVB-T és DVB-C dekódolást tud [link] így gondolom a DVB-S hiánya miatt nem úszható meg továbbra sem a beltéri használata? -
Ferenc.
tag
Köszönöm mindenkinek a választ! S igazatok van, a fel-le nyilakkal pörgetem a csatornákat anélkül hogy arra átváltana, de itt ilyenkor ki is írja az említett csíkban hogy mi megy és mi a következő műsor, s aztán amelyik megtetszik annál a csatornánál megnyomom az ok gombot s akkor rámegy arra, de míg nem nyomok ok gombot marad ott ahol elkezdtem "nyilazni" felfele. Igazából ez tényleg jó abból a szempontból hogy mivel lassan váltana egyenként csatornát a beltéri, így nem kell váltogatnia, a nyíllal mégis végiglapozhatok a csatornák között váltás nélkül majd a kívánt csatornánál ok gomb és kész. További sok sikert mindenkinek!
-
dsd1
tag
válasz
Ferenc.
üzenetére
Hát bevallom, nekem eddig nem volt hiányérzetem emiatt. Ha végig akarok szaladni a programokon hogy éppen mi megy, akkor megnyomom a "Guide"-ot és lefelé nyíllal végignézem a kínálatot, egy OK-val meg oda is lehet kapcsolni az érdekesnek tűnő műsorra anélkül hogy az EPG-t kikapcsolnám. A hagyományos "szörfözés" amúgy sem túl komfortos dolog a Kaon esetében, mivel lassan vált csatornát.
-
Voice24
őstag
válasz
Ferenc.
üzenetére
Ez a dolog nekem is furcsa, és tényleg, még a legbutább cuccok is tudják ezt.
Amúgy tegnap este, története során először, áramtalanítanom kellett az egyik Kaon-t. Felvétel ment rajta, és amikor annak vége lett, kapcsolgatni kezdtem a csatornák között, és egyszer csak elment a kép és hang, hiába kapcsoltam akárhova. Nem volt lefagyva, minden gombra reagált, infó is volt a csatornákról, "csak" a kép és a hang hiányzott. A sima ki és bekapcsolás nem hozta helyre, csak az áramtalanítás. -
Ferenc.
tag
Sziasztok! Nálam 2 napja kötötték be a műholdas digit, s kaptam két Kaon Na 1000hd beltérit. Nagyon szép kép, minőségi a cucc, DE egy valami hiányzik nagyon, s nem találom hol lehet ezt beállítani rajta. Mégpedig azt hogyha váltok egyik csatornáról a másikra a ch+ ch- gombokkal, akkor miért nem írja ki az adott csatornán amire átléptem alul a képernyőn hogy mi a jelenlegi és a következő műsor? Semmit nem ír ki az adott csatornán mikor léptetem át egyikről a másikra, ez meg nagyon zavaró mert így külön meg kell nyomnom minden adónál az info (i) gombot ehhez, hogy akkor most milyen műsor is megy, nagyon gáz.. Eddig akármilyen gagyi tv-s beltérieim voltak az előző tv előfizuknál azoknál mindig kiírta egyből a csatornáknál alul a képernyőn pár másodpercig a jelenlegi és a következő műsor nevét és idejét. Ez a kaon na 1000hd nem tudja, vagy hogy kell beállítani rajta? Nagy szükségem lenne erre. Köszönöm a segítséget!
-
frovery
senior tag
Kültéri egységről beszéltünk.
A beltériket mindenhol kötelező leadni, távval, kártyával, összekötö és tápkábelekkel. Azt egy erre szakosodott műhelyben átvizsgálják, jobb esetben kicsit meg is takarítják, aztán bedobozolják, leragasszák és mehet vissza a raktárakba.
Ez minden DTH szolgáltatónál így van.
A T-nél tényleg így megy évek óta. Ügyfélszolgálaton leadod, bele sem néznek szinte a dobozba.
-
-
frovery
senior tag
válasz
DFlash
üzenetére
Egyik szolgáltató sem viszi el a kültéri egységeket. Ingyen kiszállással főleg nem. Nem éri meg nekik kimenni. A kültéri egységet utána pedig tárolni is kellene valahol, felhasználni pedig már szintén nem éri meg. Egyszerűbb és olcsóbb nagy tételben megvásárolni a gyártóktól a vadiúj cuccost.

-
yanna
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Köszi, értem!
-
yanna
addikt
válasz
PainKiller13
üzenetére
Publikus a lemondás oka?
-
DFlash
tag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Nekem úgy rémlik, aktuális hónap fizetendő, ügyfélszolgálatra bemész mondod nem kéred, csinálnak egy papírt, a szerelő meg majd megy és leveszi az antennát meg a beltérit elviszi és kész.
-
tibibi
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
Ha beviszed az ügyfélszolgálatra az összes motyót szerintem a parabolát kifizetted akkor csinálnak egy végszámlát .
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Azt tudja valaki hogy ha lemondom akkor mennyi ideig él még (kell fizetni)?
-
bango
tag
válasz
nagysandor79
üzenetére
ok a HD-k lejönnek ez el se jutott az agyamig, de az elmúlt fél-egy évben jött újak nincsenek , pl. amc, m4
Szóval hogyan lehet ezen csatornalistát frissíteni? Mert nem frissül magától mint a Kaon-on -
bango
tag
Hogyan kell analóg beltérin csatornalistát frissíteni? 91 csatornán áll 105 helyett.
Ezüst színű, márkajelzést nem látok rajta. Kösz. -
dobozs
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy megoldható-e, hogy a t-home-s paraboláról bejövő kábel megosztásával kapná a jelet a digi műholdas beltéri vagy kivitelezhetetlen mert sajnos nincsen két kábel behúzva a falakba és csak egy megy, szét verni a lakást meg nem szeretném.
-
nagysandor79
aktív tag
a super one miért van lezárva este 23 után is ? vagyis nálam nem ment az éjszaka-
-
foxymaci
senior tag
AXN folyamatosan rossz esténként másnak van ilyen baja ?
-
tibibi
őstag
Verőfényes napsütés és nincs jel a viasat 3 digi
nálatok? digi world nem jó digi hd meg működik akkor nem nálam van a hiba 
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
Van itthon egy D szériás, H és J szériás samu TV. D és J esetén a guide alatt hozza a jelenleg nézett csatorna előnézetét. H6400-ban csak egy kék négyzet van a bal felső sarokban. Szolgáltató : UPC. FW: 2800Akinek H6400 van meg tudja nézni, hogy van-e előnézeti kép?
-
frovery
senior tag
válasz
foxymaci
üzenetére
Miért, én nem átlagember vagyok szerinted???
Az a gond, hogy nem mentek be egy forgalmazóhoz személyesen és nem kérdeztek rá. A másik pedig, ahogy látom, még mindíg keveritek a upc előfizetést, a upc direkt kártyával. Teljesen más kategória. Ez olyan, mint akik összekeverik a upc-t a upc direktel. teljesen más cég, csak valahol a háttérben van 1 tulajdonosi kör.
upc direkt kártyát ne a honlapon keressétek, mert úgy elvan dugva az árával együtt, hogy én sem találom meg. Azért terelnek a normális előfizetés felé, mert nekik így jobb, mert többet fizetsz, bérled tőlük nem kis pénzért a boxokat. Értitek már?
Menjetek el a legközelebbi forgalmazóhoz, ahol csak kártyát kérjetek medium csomaggal(74csatorna) 1990Ft -lesz az ára, még 1 év múlva is. A hd pack is 500Ft lesz, még 1 év múlva is! Higgyétek már el és ne szajkózzátok a saját egyéni igazatokat, amiről gőzötök nincsen, mert ti digi előfizetők vagytok és rálátásotok sincsen a napi, más szolgáltatók árára, dolgaira.Innentől én tényleg befejeztem és majd segít a napi problémátokban más. Én tovább nem "okoskodok", majd segít nektek a sok analfabéta sima előfizető. Ezentúl privátban sem fogadom a napi legalább 4-5 kérést sem, semmilyen formában.
Köszönöm az eddigi lehetőséget, hogy segíthettem több 100 embernek privátban!
-
frovery
senior tag
válasz
üzenetére
Gondolom te még a tartót is beleszámolod az antenna méretbe! Egy antennának a belső perem nélküli felülete az effektív nyereséges felülete. A másik, hogy az antennának a szélességét számold, ne a magasságát. A mai antennák oválisak felfelé. De, ahogy látom már le is írták neked, ahasznos nyeresége 73-75× 80-803centi körül van. No, ebben akkor én mondtam meg a frankót és nem te. Még mindíg nem érted te sem, hogy naponta 2-3 tányért és tv-t is látok a munkámból adódóan, és ez nem a megmondó ember szerepe, hanem az objektívé. No, ebben is kiegyeztünk?
Igen, azt is tudom, hogy ez a Digis topik! Tudod, azt is felrszereltem ma már 1-et és valahogy a te adataid, tapsztalataid nem állják a valóságot. Egy 3 éves Toshiba 94centis full hd-s, 3d-s tv-re kötöttem be kaon hd-val. UPC még működött nála e hó végéig. A saját ferguson ariva készülékében volt a saját direkt kártyája és ki is egyeztünk abban, hogy 70-30% arányban jobb a upc. Viszont neki is a digisport ami miatt kellett a digi. Sok embernél ez még húzó dolog, de naponta látom a bekötések számából, hogy már egyre kevesebb embernél ez a szempont. Ha kell, adok pár címet, ahol az én véleményemet osszák. Tán írtam már, csak 17 éve látok tv-ket, műholdas szolgáltatókat, te meg csak az 1 tv-det és 1 szolgáltatódat látod, az meg nem vélemény, cak szubjektív.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
big.john93
újonc
Hello! Érdeklődni szeretnék a következővel kapcsolatban. Műholdas DIGI tv-m van. Tegnap estig a CBS Reality (kábel) csatorna volt elérhető, de tegnap átváltott a CBS Reality (műhold) csatornára. Ugye ugyanaz a két csatorna csak a műsorok nem ugyanazok a műholdas és a kábeles változatán. Értem, hogy nekem műholdas tv-m van, de a kábeles változata sokkal jobb és érdekesebb volt. Nincs arra lehetőség, hogy visszaállításra kerüljön, hiszen eddig is nézhető volt, pedig nem kábeles a digi tv-m, hanem műholdas. Előre is köszönöm a segítséget!

-
-
törölt tag
válasz
Pazolini
üzenetére
Távol áll tőlem, hogy bárkit is elzavarjak(meg nem is lehet szerintem), én tisztelem és becsülöm a szakembereket, de hát, ha pontatlannak gondolom az állítását, akkor megjegyzem neki. Azért van a fórum. Más nem ezt tenné/ teszi?
Csak gondolj bele, hogy a VW fórumon a Renault-t istenítené valaki, vagy az IPhone topic-jában a Samsung mobilokat, stb..

Nálad is havi 2430-ba kerül az előfizu a +HD csomaggal? -
Pazolini
senior tag
válasz
üzenetére
Hozzászokhattál volna a PH-n, hogy minden fórumban akad egy-két megmondóember. Ha zavar téged, attól még sokunkat nem. Mert az ilyen szakik, mint frovery egy csomó szakmai kérdésünkre válaszolhat, s képben lehetünk belterjes dolgokban is: pl. szerelői tanácsra jutottam a UPC-nél Humax felvevős boxhoz, ami már nem aanyira ratyi és ritka, mint a fehér holló.
Ők másképpen látják, ill. máshonnan nézik a dolgokat. Szerintem nem kellene "elzavarni" innen, csak azért, mert ez a digis topik, vagyis itt a upc-t és a többit illik fikázni, és semmi terhelőt nem mondani a digire. Ha ez így lenne, nem sok értelme lenne a topiknak: érdektelen lenne, meg etikátlan is ("újságírói" szempontból).
Amúgy én mindkét céggel szerződésben állok, mindkéttőtől kapom a HD-szolgáltatást is, s mindkettővel meg vagyok elégedve, persze azért vannak rendszerszintű problémák mindkét helyen rendesen.
Hogy a küldött kép milyen, objektív kérdés (és nem mi tudjuk eldönteni), mérhető. A megjeleített kép szinte teljesen szubjektív. Az objektív része pedig erősen függ a hardveres és szoftveres környezettől (megjelenítő, kártya/box, AVR, hálózati lejátszó, video DAC, képjavító szoftverek, stb.).
Én simán el tudom fogadni, hogy frovery kolléga, munkájánál fogva, többet lát, mint én itthon.
-
törölt tag
válasz
frovery
üzenetére
Nem értem félre, de úgy látszik te vagy itt a megmondóember, mert megmondod, hogy mindenkinek
pixeles és szétesik a kép. holott ez nem igaz, meg azt is, hogy én mit látok és mit felejtek el?
Hogyan?
Ha 75 cm-es tányért raknak a diginél, akkor nálam mitől lett az 85 cm-es?
A másik, hogy ez itt a DIGI-s fórum, vagy én tévedtem el? -
frovery
senior tag
Novemberben volt 3 éve, hogy elhoztam a direkt kártyámat hűség nélkül. Azóta a díjneten fizetem a 2430Ft-ot a medium+HD-s csomagra. Te még mindíg az előfizetéses online árakat nézed! Más vonatkozik a direkt kártyára, olvass már utána légyszives, mielőtt bárkit félrevezetnél.

-
frovery
senior tag
válasz
Voice24
üzenetére
"A júpíszis árakhoz pedig annyit, hogy ahhoz a kétezer forintos havidíjhoz azért számoljuk hozzá, hogy minden cuccot nekünk kell megvenni hozzá, a tányértól a beltérin át mindent, és ha azoknak az árát lebontjuk, hozzáadva az előfizetési díjhoz, már nem lesz annyira kedvező a kép."
Ez igaz de sok embernél előny a saját készülék, másnál meg megfelelő a szolgáltatói buta is. Valamit, valamiért. De viszont számold azt is, hogy ahány beltéri, annyiszor X összeg a bérlése. + ha rögzíteni is szeretnél, már 1000-1500Ft-ot is elkérnek havonta. 1 év alatt megvan az ára a sajátnak és ugye 2 évre íratnak alá veled hűséget.
-
frovery
senior tag
válasz
üzenetére
Te nagyon félreértessz!
Én nem mondom meg senkinek, hogy mit lát, vagy lásson. Én a napi tapasztalatomat írtam, írom le. Minden nap látom a digit és a upc-t is, ugyanazon megjelenítőn, ugyanazzal a boxal, (otthon is). A különbséget csak így lehet látni. Az, hogy te 2 éve mit láttál, már elfelejtetted, mert most csak a digit látod.
És képzeld el, nem fizet érte senki, hogy bármely szolgáltatót fényesítsem, vagy lehurrogjam. Semmi érdekem hozzá.
Még 1× leírom, hátha megérted végre. Minden nap szerlem mindegyiket, tehát....Innentől ON:

-
frovery
senior tag
A honlapon nagyon el van dugva a csak kártyás előfizetés.
Ezért írtam, hogy egy forgalmazóhoz bemész és ott azokat az árakat fogod kapni, mint amit írtam. Egyébként is, hiába rendeled meg online, a kártyáért egy forgalmazóhoz kell menned, mivel nem szállítják ki. Így kapásból egyszerűbb, és gyorsabb is, mint várni a visszaigazolást. -
Piwi
veterán
válasz
karldergroße
üzenetére
Akár az árat
mert azt elfelejtette írni a UPC-s fórumtárs hogy csak az első pár hónapban olyan húú de olcsó a UPC, utána már lehet fizetni szépen... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
karldergroße
senior tag
Lehet, hogy a upc jobb szolgáltatást nyújt, mint a Digi, nem tudom. De azt tudom, hogy milyen verlázítóan és pofátlanul drága volt a upc addig, amíg a Digi nem jelent meg a piacon. A mostani ár fele az akkorinak. Én ilyen gusztustalan, gátlástalan céggel akkor sem szerződnék, ha most jóval jobb lenne a Diginél. De mivel én utálok tévézni, csak a focit szeretem, a Digi itt magasan a legjobb,, akár a csatornák számát nézem, akár a minőséget.
-
Voice24
őstag
válasz
üzenetére
"Csak 1db kártyával jössz el. Megveszed a beltérit, antennát, koaxot, fejet és felszereled. vagy rábízod egy maszek szerelőre, aki mindent megvesz, felszerel neked korrekt módon. te csak a kártyáért mész el a forgalmazóhoz.
CI modul csak abban az estben kell venned, ha DVB-S2-et tuneres tv-d van, mert az kell a műholdas vételhez.
A kártyához szinte bármely ma kapható beltéri egység megfelel. Amiko, Alma, Golden Interstar, Ferguson Ariva.... stb."
frovery fórumtárs fenti hozzászólására írtam, hogy ezek mind plusz költségek az önmagában valóban alacsony havidíjhoz.Most pedig csak meg LEHET, de nem KELL megvenni a beltérit Digiéknél. Én két Kaon-t bérlek, az első ugyebár ingyenes, a második meg kemény 300 forint.
Ha jól emlékszem, kb. 10 éve, amikor a mostani házba költöztünk, a Digit köttettük be. és valami olyasmi konstrukció volt, hogy ha megvásároltam a beltérit, 12 havi részletre, akkor csak annak a részletét kellett fizetnem, 12 hónapig 0 forint volt az előfizetés (24 havi hűség mellett persze). Így van azóta is egy őskori Hunyadim
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Clever0
senior tag
válasz
Adam8199
üzenetére
RF kábelnek a boxtól a tévéhez menő koaxot szokás hívni. Te a műholdas antenna jelét adtad tovább egyik boxról a másikra (loop). A fejtől 4 féle jel jön: alsó / felső freki, ezen belül függőlegesen / vízszintesen polarizált. Ezek között a box által küldött jellel lehet választani. Ha a tányérhoz közelebbi box ezt a választást elvégezte, akkor a második box már nem tud váltani. A digis TP-k a felső 11.7 - 12.75 GHz-es sávba esnek vagyis elvileg csak a H-V polárral lehet gondod. Tehát, ha a master boxon a gyereked nézi a Nickelodeon-t (11747 H), akkor a slave boxon mehet az m1 HD (11823 H), de a Duna HD (11843 V) már nem. Ez a megkötés esetleg akkor is fennáll, ha az első boxot kikapcsoltad, mert az a vezérlőjel megmaradhat, ami az utolsónak nézett adóhoz tartozott. Ha nálad ennél is rosszabb a helyzet, akkor először próbáld meg a bejövő koaxot közvetlenül a második boxhoz csatlakoztatni!
-
Adam8199
tag
Üdv.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy a mai napon összekötöttem két digis beltéri egységet(HUMAX+III) egy RF kábellel.Azonban olyan problémával szembesültem hogy az egyik beltéri egység fogja a csatornákat úgy ahogy kell és tudom nézni rendesen.Azonban a másik béltéri egység csak elvétve fog egy pár csatornát.Van valamilyen megoldás arra hogy mindkét beltéri egység ugyanazokat a csatornákat fogja?
Válaszokat előre is köszönöm. -
Voice24
őstag
válasz
Watt25
üzenetére
Volt telekomos Sat-tévém, semmivel nem kisebb a tányérja, mint a Diginek. Megvan a régi digis is, és most a tékomos is. Szerintem mindegyik 80 cm-es. Nekem amúgy fent maradt a falon a tékomos falitartóm, arra szereltettem vissza a tékomos tányérat, amikor most újból Digire váltottam (mindigtévéről). Kicsit húzódozott a szerelő, de végül jó lett így.
Tehát igen, a Sat-tévés cucc teljesen jó a Digi vételére is.A júpíszis árakhoz pedig annyit, hogy ahhoz a kétezer forintos havidíjhoz azért számoljuk hozzá, hogy minden cuccot nekünk kell megvenni hozzá, a tányértól a beltérin át mindent, és ha azoknak az árát lebontjuk, hozzáadva az előfizetési díjhoz, már nem lesz annyira kedvező a kép.
-
törölt tag
-
frovery
senior tag
válasz
üzenetére
"de miért érdekel hogy én min nézem??? "
Hidd el, nem érdekel. Csak tudom, hogy az emberek 98%-a 80 centis tv-n nézi az sd adásokat, amivel "meg vannak elégedve". Viszont egy 150centi körüli megjelenítőn nézed ugyanazt a szolgáltatót 1 méterről, el is hányod magad a látványtól. Leírom még 1×. Minden áldott nap immáron 17 éve szerelek mindegyik DTH szolgáltatónak, minden nap más tv-n, megjelenítőn láthatom a képet, így van összehasonlítási alapom. Szolgáltatói és saját boxokkal."Szóval félrevezető az írásod,"
Nem! Csak, objektív.
Ugyanezen a mostani tv-den, ugyanazzal a beltéri egységgel nézed a UPC-t és a Digit is???
Szerintem nem, mert akkor nem írnál ennyire szubjektíven.
-
frovery
senior tag
Nem szokták elvinni a kültéri egységet. Az az igazság, hogy a beltériket távval, kábelekkel (scart, hdmi) neked kell leadnod egy forglmazónál, mert így ingyenes. Ha ők viszik el, akkor fizetni kell a kiszállást.
Tehát csak 1 tv van amiben van DVB-S2(műholdas) tuner? Ehhez kell venned CI modult.
Ha a másik tv-ben nincs lehetőség a műholdas vételre, akkor neked kell venned beltéri egységet. Ahhoz csak egy 2. kártyát kell igényelni, modul nem kell. Amiko, Alma, Ferguson Ariva, Optibox márkák közül szinte mindegyik megfelelő a upc direkt kártya vételéhez.
-
Watt25
veterán
a tányért + dual fejet is viszik, vagy az marad nálam?
Marad nálad.
megfelelő lehet a UPC Direct-hez?
Igen.
Ehhez elég csak a UPC kártyát megvenni
Nem. A UPC nem ad CA modult, azt neked kell beszerezni. (De ha viszonteladónál kéred a kártyát, ott valószínűleg tudsz venni. De mindenképpen számolj egyszeri költséggel.)
DVB-S2
Ez a lényeg.
De inkább UPC Direct topicban kellene folytatni... -
törölt tag
válasz
frovery
üzenetére
Mert ugye te is ekkora tv-n nézed az SD adásokat???
Te lehet, hogy azon nézed az SD-t, ha már ezt írod, de miért érdekel hogy én min nézem??? Egyébként sat tuneres tévét használok(nem "80 centis"), és hidd el nincsenek olyan hibák amiket írtál, különben már rég váltottam volna szolgáltatót. Szóval félrevezető az írásod, csak ennyit akartam mondani, és elégedett vagyok a DIGI-vel. Majd ha gond lesz vele biztos váltok.
-
frovery
senior tag
Persze, mindenkinek a sajátja tettszik, csakhát én mai napig mindegyik szolgáltatóra rálátok. Rengeteg tv-t láttam már de a nagy átlagban a UPC veri a mércét, nálam.
Az ár akkor nálad miért olcsó??? Én 2500Ft-ból kijövök, te 3400-ból? (írtam, 3 tv-re jön ki ennyiből. én nem fizetek + beltérikért, modulokért a szolgáltatónak, sajátot használok!)
Melyik az olcsóbb???
A tv csatornák száma nagyjából ugyanaz, nem??? -
TCr
veterán
válasz
frovery
üzenetére
Ha felmondom a SatTV-t, akkor a tányért + dual fejet is viszik, vagy az marad nálam?
Ha marad, akkor az megfelelő lehet a UPC Direct-hez?
2 tévé, egyikhez kártya, másikhoz settopbox.Ehhez elég csak a UPC kártyát megvenni, semmi plusz (pl. CI modul) nem kell hozzá?
Sony KDL50W805BBeépített tunerek
DVB-T (digitális földfelszíni)
DVB-T2 (digitális földfelszíni)
DVB-S (digitális műhold)
DVB-S2 (digitális műhold)
DVB-C (digitális kábel) -
frovery
senior tag
"nem voltam elájulva a UPC minőségétől"
Mostanában már annyira nem is jó, mint 2-3 éve volt. De mindkettőt látom ugyanazzal a boxal (3 különböző is van itthon,saját), 3 különböző tv-vel de nálam kizárólag a digi hd, ami dob valamit ennél a szolgáltatónál. Az sd túlnyomó többsége rossz. Az epg-jük szintén a 0-val egyenlő."az árától meg főleg"
Az ára pedig, mint sokan mondják, drága a up-nél a diginél meg olcsó. Hát én 1990Ft-ért a mediummal (74 csatorna) + 500Ft-ért a HD csomaggal(12 csatorna) valahogy olcsóbban jövök ki, mint a diginél.
"és mivel lett még egy tv,Digire váltottam."
Upc-nél is lehet több tv-re kötni, nemcsak a diginél.
-
Voice24
őstag
Én sem kaptam semmilyen visszajelzést, hogy rögzítették a megrendelést, semmit. Kb. másfél hét után rájuk is telefonáltam, hogy egyáltalán bent van-e a rendszerben a rendelésem, de bent volt. Aztán következő héten hívott a szerelő, sőt ahogy múltkor írtam, egyből kettő is, egy óra eltéréssel. Ketten külön-külön megkapták a címemet, és mindegyik ugyanaznap akart jönni

-
Piwi
veterán
-
frovery
senior tag
válasz
üzenetére
17 éve szerelek, Digit is Telekomot, UPC-t és kábeles cégeknek is alvállalkozóként, tehát van rálátásom napi szinten. A Digi mindíg is egy fapados, ratyi cég volt. Egyedül a HD-s csatornái verik az összes DTH szolgáltatót de az Sd-k, hát.....Bár a Kaon HD-s boxal azért szebb a kép. A régi humaxok, hunyadikkal rettenet már egy 80centis tv-n is, nemhogy 147 centisen. Mert ugye te is ekkora tv-n nézed az SD adásokat???
-
tomic
addikt
Általában mennyi idő amíg a online megrendelést követően valaki kijön és felszereli a tányért? Vagy van esetleg valami gyorsabb módja is ennek,mert már 2 hete várok és még semmi.
-
frovery
senior tag
Igen, nem kerek.
Te szereléssel, boxal, mindennel együtt nézted az árakat. Ha bemész egy forgalmazóhoz, mert ott egyszerűbb, gyorsabb(10perc alatt megvagy). Nem kell online rendelgetni.
Csak 1db kártyával jössz el. Megveszed a beltérit, antennát, koaxot, fejet és felszereled. vagy rábízod egy maszek szerelőre, aki mindent megvesz, felszerel neked korrekt módon. te csak a kártyáért mész el a forgalmazóhoz.
CI modul csak abban az estben kell venned, ha DVB-S2-et tuneres tv-d van, mert az kell a műholdas vételhez.
A kártyához szinte bármely ma kapható beltéri egység megfelel. Amiko, Alma, Golden Interstar, Ferguson Ariva.... stb.
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nálatok? digi world nem jó digi hd meg működik akkor nem nálam van a hiba

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hogyan?
Ezeket hol olvastad? Több mint 1 éve használom, és nincsenek ilyen hibák. Talán neked is segítene, ha beállíttatnád egy szerelővel.