Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Mert szerintem baromira lenerfelték a kezdethez képest.
Mennyiségre most is sok sigil esik, de ritkábban kapsz ládából, és a sima goblinos is töredéke jön. Volt, amikor 1 nyitásból 4-5 is jött goblinosból.
Eleinte minden nap jött legalább 1 mytic, volt amikor 20 craftból 2 az volt. -
grimm2015
senior tag
Kinyitottam mind a 4et, azt nem árt tudni, hogy hibás az infó a Lair Boss nem adnak vagy semmi eséllyel) Purified Matit. Tehát Pit Belial, Asmodan Invasion, Helltide Duriel, Undercity Andariel, itt viszonylag hamar meg is tudtam őket szerezni.
Akárhányszor kinyithatóak, de 1nél több nem lehet nálad egyik fajtából sem, viszont ha aktiválod, akkor aktív mind addig, amíg mind a 4 aktiválás után, be nem mész a portálon.
Kicsit nehezebb leverni a bossokot, mondjuk a 2x2 ~ félperc, palával valószínűleg kevesebb!
Annyi hogy 20+ Ancient unikot dob +1 sparkot, több csillagos is sok van benne, és a Shield Crest od Excile a kozmetikau jutalom.
-
grimm2015
senior tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az az aktuális, ha nmdbe felveszed a 15% -ot, utána magadra rakod a 4 potit.
Aztán folyamatosan ölöd a bossokat... 280 körül már 100körüli+ bosst kell megölni, erre elmegy egy óra, ha a cuccokat kiviszed a kovácshoz betörni.Az biztos, hogy sokkal könnyebb fejlődni is.
-
grimm2015
senior tag
A nagypapát még meg kellene fogni

-
grimm2015
senior tag
Ebből is van
. Bár a goblinosból kiindulva, itt is csak az első szinten lesz, és persze egyedül!
-
grimm2015
senior tag

Az ilyenek miatt nem kell a sok GA, meg a tökéletes alap optok
-
grimm2015
senior tag
Azért végre buildba is esik 4GA
.
-
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha nem cél a Pit 100+ akkor sorc, de azzal is 4-5 perc alatt megvan, és én elég sok cuccot cseréltem, mióta kihúztam a gylpheket 100ra.
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem jó kaszttal játszol, minden szezon ilyen, mikor melyik a jó!
Egyébként ebben a szezonban eszméletlenül sok lehetőséged van übert szerezni!
Engem a tárgy optolás húz fel... az egy dolog, hogy sorra használhatatlan a Sanctified, de sorra rosszra optolok a színek miatt... és ez is csak később tűnt fel, -250% Crackling...!
-
grimm2015
senior tag
A World bossként 20 at ad
!
A semleges mappokon kell mobokat ölni, a helltide, NMD etc nem számít, vannak narancssárga mobok, azok növelik, de inkább takarítsd a mappot, és időnként ad +1 a shin és a hellfirehoz.
A másik, hogy normal szinten beállsz az invasionba, és ott vagy afk, subo miatt nem leszel afk, és kapod az 5 pontokat. -
grimm2015
senior tag
válasz
proci985
üzenetére
Passz, de jól néz ki
.
Jönnek a troll cuccok is

Roland861010 Van esélyed vele mytic dropra, de T4en a Hellfire és a Shin legalább 4es, akkor tonna számra lehet nyitni az Asmodan invasion ládákból. -
grimm2015
senior tag
Andariel's Visage

-
grimm2015
senior tag
Ahogy 4es lett az Asmodan gift, és nyitottam a ládát... Piszkosul megdobja a dropot!

Ez meg a levert Asmodan WB után...
El Rey +1 GA adott hozzá! -
grimm2015
senior tag
Ki tud cserélni, de csak legendarynál, itt a core-t cserélte ki
.
De nem is érdemes egy tárgyra hagyatkozni, gagyibból kell többet, most az 1 GA is lehet jobb, mint a 4 GA, übernél is, mert a + affixok többet érnek, csak ritkán adja, és sokszor használhatatlant! Nekem az Orsivane-n egy pont használhatót adott rá!
+ érdemes lehet próbálkozni nem jó GA-val is, én az esadorával próbálkozom, mert sima optot rakhat GA-ra, már 3X sikerült a mozgási sebességet
, de a crackling nem akar összejönni. -
grimm2015
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=4xXJfj8i2y0Ű
Nekem ebből simán az derült ki, hogy PC-n bugos, az összes portálos videó konzolos
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Most jobb megoldás, ha a bosssokra mész rotába.
Ha T4 mész 5 durielt/andarielt, vagy 4 Belialt utána érdemes menned az invasionra, mert nem kapsz több matit. Mondjuk nem tudom miért kellett 20+ra korlátozni az Asmodan Invasionos matikat... amit saját accon belül sem tudsz pakolni. -
grimm2015
senior tag

-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Az Azmodan Worldbossnál tudod elhasználni, ha megölitek megjelenik egy láda.
malacka87
Ha a spiritbornt is számoljuk, akkor még +1, mert azt is ingyen kapod, ha előtte nem fizetted már ki
Egyébként tele van paladinnal a játék, az új szárnyakkal, tehát nem a koldusverzió fogy... -
grimm2015
senior tag
Most már nem a narancssárga a (legend) a max, hanem a lila az optoknál is.

-
grimm2015
senior tag
Szerencse mi...

-
grimm2015
senior tag
Hát... nem növelték az esélyt úgy látom
, de csak kiesett az első, még ha semmire sem jó!
-
-
grimm2015
senior tag
A tárgyhúzásnál jól gondolom, hogy ezt meg kell tapasztalni?
Mert le van írva, de számomra hiányosan!
Ez az összevissza szentelés, aztán többszörös narancsok az optok, de van hogy egy sem az
. Most akkor mit hányszor, hogy?
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Lesz még valami további korrekció az új szezonra, vagy elkönyvelhető az, hogy a barbár lesz most a meta? (Az agyon nerfelés ellenére is)
-
grimm2015
senior tag
Érdekes...

-
grimm2015
senior tag
Valaki leírná a PTR tárgyhúzást?
Biztos félre értem.... -
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Minden játékban van legalább egy szerencsétlen, aki száz és ezer számra csinál mindent, de nincs rúnája, nincs aranya, nem is látott még tárgyakat... ami meg lenne neki lehetősége, az meg nem tetszik neki, és ezt már egymás után több szezonban!

Szerintem téged több szerencsétlenség súlyt, mint itt az összes fórum játékosát! -
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Szerintem én több Mytic Chaos riftet találtam, mint amennyi myticed neked van...
Most toltam egy helltideot 7db chaos boxra tudtam kiváltani a végén, 1000+ cinder megmaradt az összes láda után.
Én megkaptam a Hydra/Ball sorcra, meg Pulverize/Companion druidra is az összes chaost (nagy részük szar, de beadta)
Jelenleg egyetlen egy dolog ami hiba a játékban, a túl kevés gold, vagy a túl magas gold arány az optolásnál, újraforgatásnál. -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Én ezt tolom
Pit 100 ~2+perc, de papír nagyon... ha elfogynak a mobok és kiürült a spirit, akkor szinte biztosan kipurcansz! -
grimm2015
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy teleport után elfeketedik az "sajnos" normális a radeon kártyáknál... Teljesen mindegy milyen beállításokkal tolod.
Mondjuk ez is, hogy 13gigát megeszik a ramból, és nem UHDban tolom. -
grimm2015
senior tag
Frissítés óta sokkal több chaos esik.
Boss láda, Chaos Rift, Horda, Helltide láda, Obols, a whisper ládákba főleg a "chaos" több is szokott lenni.
Az infernal warpokkal tudod tolni a Greater Infernal Cashe-t végtelen alkalommal.
Sok esik, csak túl sok variáns van... -
grimm2015
senior tag
De nem jól láttad
.
De ezek szerint tényleg csak El Rey nem kap... én tegnap is kiütöttem 3at, sőt tegnap volt az első, hogy a "kicsi" Belial is adott, a Harbingertől is (pedig ahhoz kell ám tributozni
) sőt nekem Astaroth is adott már a szezonban.
De minden játékban vannak, akikkel mostohán bánik az rng. -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Én az "előbb" kaptam meg a Ball Lightningre a 3. chaost, de azt is úgy, hogy más slotokra, és így a 3. miatt a többit kellett cserélni, persze azokból meg több is volt.
Egyébként a Sorc gyengébb mint gondoltam. A Ball Lightning jobb magasabb pitre, és szűk helyeken. A hydra nekem helltidon jobb, hordánál meg sokkal jobb, bossoknál is könnyebbnek érzem.
A Ball Lightning csak a karakter körül sebez, az infernos hydrával meg tudod pakolni a képernyőn a sebzést, és kevesebb mozgást igényel.
Mind a kettővel permán lehet portolni. -
grimm2015
senior tag
válasz
boogie84
üzenetére
Boss meg tribute + Chaos NMD + minden aprót elforgattam, próbálkoztam a legendással is, de az már nagyon deficites, sokszor ugyanazokat visszakaptam 2 körön belül.
Egyébként a tribute most sokkal több legendást ad mint eddig, volt amikor 2 is esett (talán bossból is)
El ReyNem ér rá mindenki 0-24 ben D4 et nyomni.
Csak akkor nem úgy kell beállítani, hogy te milyen szerencsétlen vagy, hanem egyszerűen úgy, hogy tized annyit sem toltál (Bár kétlem, hogy időben tized annyit játszottál volna).
A dolog érdekessége, hogy aki keveset játszik, azoknak nincs ilyen problémája, mint neked. De ha ilyen keveset játszol, akkor főleg nem értem miért siránkozol.
S8ba is ezt csináltad, mondtam, hogy szedj ki szezon ládát (a mytic után lévőt), neked 1re sem volt elég, amikor én, meg itt néhányan 200 körül jártunk. -
grimm2015
senior tag
Második... Viszont nem tudtam beinvelni másokat.

-
grimm2015
senior tag
válasz
malacka87
üzenetére
Csak nincs arány, most az obolt felvitték nagyon, ha nincs kiakasztva akkor is több 100ezer van sok embernél. Én a boss materialokra nem panaszkodok, sem pedig a mytic esélyre, 25k infernal warp elég 1 sparkhoz, lehet csinálni.
Igazából mindenből sok van, arany nincs. És az aranyat nem lehet olyan szinten farmolni, mint amennyit a játék megkíván.
És akkor ott vannak az 50millás tételek, random mytic és nyaklánc passzív.
A 3-4 GA-s cuccok semmit sem érnek, mert nincs aki megvegye, de igazából mást sem.
Több szezonban kerestem néhány milliárdot így, most egy rúna mint írtam 40-80mill, és kevesen vesznek. -
grimm2015
senior tag
válasz
WayneGace
üzenetére
Szerintem meg nem érted a lényeget, eddig a játék "gazdasága" erre épült .
Most nincs a játékban kb 100ad annyi gold, mint előző szezonokban.
Most 40-100milla közt vesznek legendás rúnát, az előzőbe 3-500ért adtam el.
Ebben a szezonban legendás rúnán kívül semmit sem tudtam még eladni!
1 karakter cuccához optolni újrapakolni kell úgy 5+milliárd kell, ha mindent narancsra akarsz rakni. Egy nyaklánc beoptolására simán ellehet tolni 1milliárdot.
A jobb unikok 400k körül veszi a kereskedő, de többnyire kevesebbért. -
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ez már a második nap látszott... nem nehezebb, hanem nem tudják duplázni.
Ami sokkal nagyobb baj az, hogy gold sincs a játékban, így eladni sem lehet semmit.
Én is a bossoktól az uniqe cuccokat a kereskedőnek adom el goldért
-
grimm2015
senior tag
válasz
El Rey
üzenetére
Sorc, Druid, Spiritborn, mind a 3 könnyen tudja farmolni T4 uber nélkül is.
Minden tárgy 12re 3-4 10/10 horda csoportban...
Persze te nem vagy releváns, neked semmi sem megy...
Annyit elismerek, hogy kevesebb káosz hasadék van sokkal, mint eleinte.
Amikor elsőre átmentem T2re egyikből mentem a másikra, volt amikor 4et nyitottam egy helyen, most meg T4 vadászni kell.
1Helltide alatt 1500-2000 cindert ingázva nem túl nehezen össze lehet szedni, simán kilehet nyitni mind a két mappon az összes ládát. Közben gyűlik a boss mati meg a szezonos cucc, aztán veheted a szezonos tekercset új karira, amivel tolod a szezonos dobozokat. Az előbb vettem ki a 7. szezonos mytic dobozt. -
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
Jól megvan csinálva ez az invelés...
NMD-be találtam mythic portált, ráírtam pár emberre... el sem fogadtam az invet, és szépen átrakott hozzá, ahogy az idő lejárt
-
grimm2015
senior tag
Ha tolod a helltidon a portálok, akkor gyűlnek a fejek a helltide boss idézéshez, ha mind a 3at te rakod akkor 20 vért ad.
Csak az a baj, hogy Zirnél ami jelenik belial, nagyon nagy részben dob egy Stygiant is, amit a Betrayel kárára dob.. Perditionból már 3 sisakot kaptam, + az Andariel és természetesen a Tyyrael, de legalább az egyik random láda a gyűrűt adta (ami önmagában szinte semmi)
Tehát tele vagyok, csak pont mint ha nem is lenne
.
A káosz cuccokhoz is nagyon nagy szerencse kell, még nem is láttam irisest belőle, Crackling energyből már 5X adott. Kb 2X annyi káosz cuccot dobnak a bossok, mint ubert. -
grimm2015
senior tag
Kiszálltak a kínaiak a játékból vagy mi?
Most 1db kulcs annyi, mint előző szezonban 1000, az arany is kb 100X annyi, nem is tudnak a játékosok miből vásárolni
-
grimm2015
senior tag
Törjük át a csendet...
Jól látom, hogy túl sokat nem változik a játék S10-re?
A Sorc és a Nekro "erős", SB bugra épül... -
grimm2015
senior tag
Azért a PTRbe legalább egy nagyon jó változtatás történt, a Boss immunitást kiszedték Duriel, Andariel, Harbinger, Lilith.
Remélhetőleg, ez nem csak egy bug...
-
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Most attól, hogy azt gondolom, hogy bénán toljátok, az ettől teljesen független.
Attól, hogy leszarozok valakit, attól még nem sajnálom tőle a cuccot, amit egyébként sem használok fel. De, ahogy érzed! -
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ha kell tudok adni.

-
grimm2015
senior tag
Ebben a szezonban nincs lehetetlen... ~1800 forgotten soulból.

-
grimm2015
senior tag
Én még hozzá sem szoktam, kicsit pislogtam is, hogy 3-4 kígyót is tudok idézni egyidőben a képernyőre
Hozzá kell szokni a Flickerstephez... vagy inkább megtanulni.
Nekem ez a gyors portolás sem megy... megy +gyorsan" de közel sem úgy, mint a mekuna meg robnak. Hiába nulláz a hydra is a cd-t, akkor sem
-
grimm2015
senior tag

Nekem is lassabb az 1+1 a 90 pitnél, a többinél meg azt látom, hogy mindegy.
Igazából gyorsabban támadsz + még egy print, + több lesz a hidra sebzése a max Resource miatt.
Ha mindkettő narancssárga, akkor lehet jobb.
A kérdés az, hogy van-e rá szükség, ha nem pit pusholsz. -
grimm2015
senior tag
Ball lightning, az Enchantments a Familiar és a Teleport.
https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/488e94b2-25a8-4b09-95aa-f74e532482cc/builds/e5f0a062-4b89-4b51-8914-fee56d8f21e4?coreTab=assigned-skills&equipmentTab=aspects-and-uniques&variantTab=1 -
-
grimm2015
senior tag
Ez a Hydrakuna paragon, Speed pit skill + Staff, ha nem futsz folyamat damage reductionba, akkor ~2perc + boss. Az inferno itt már kell a sebzése miatt.

A medvével nem tudsz olyan gyorsan haladni, + folyamatosan kiteolnod kell, hogy gyorsabban támadj. Ha kifogsz valami cellás mappot, akkor másfélszer annyi idő. -
grimm2015
senior tag
válasz
Lokids
üzenetére
T3 az alap cuccokkal 0-4 is lazán kell, hogy menjen. Ha nem megy a boss farm t3, akkor t2 vagy t1, az alap cuccokért.
https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/488e94b2-25a8-4b09-95aa-f74e532482cc/builds/e379f0b6-8797-43de-93de-65e23005b90e -
grimm2015
senior tag
-
grimm2015
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Elérted már a 60 szintet?

proci985
Nem kellett 100 kulcs sem. (Még gyenge a druida), de... 4GA jött már vele, igaz kuka..
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó egy HP omen 17-w131ng laptop 1,5 TB ssd vel Dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest