Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• boogie84

veterán

válasz proci985 #28500 üzenetére

Hány stat vagy legendary power van összesen? 1000? Ha esik új lila ami jó rápróbálom, de nem erőltetem. Nekem egy kicsivel több kihívás kellene, hogy legyen mythic... Azt sem bánnám ha rúnákat kellene ramolni érte, de rúna is esik jól.
    Nem rossz ez a szezon, kár h miután meg van a gear nincs mit csinálni a játékban. PIT-et erőltesse akinek az tetszik...

#28501ProEvoFan
    Ebben egyetértek.
    Tegnap egyik magyar streamer (aki váltig állítja h ő bizonyegyedül fogja tolni a POE2-t ) már csapatban ment. Vmi rarity boost volt az ő karaktere, meg volt mellette 2-3 dps, aki ütötték a feltuningolt map-eken a mobokat, és a booster tulajdonágával mintha ő ölte volna őket. Úgy esett a currency exalted hegyek és a divine sem volt kevés egy pályán. Szóval azt a játékot szinte kötelező csapatban játszani, itt D4-ben meg elvagyunk magunknak is kb...
    D4-ben semmi kihívás, POE2-ben meg átlag embernek sok is. Olyasmit olvastam valahol, hogy a D4-et a Last Epoch bonyolultsága (köztük nehézség is) ill a POE2 közé akarják majd belőni. Legyen is kihívás és teljesíthető is legyen, ne úgy mint a POE2-ben.

Új hozzászólás Aktív témák