Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
Maxxroll. Én ezt a Golem -re kihegyezettet használom kisebb változtatásokkal
Pld a cipőn a Metamorphosis -t használtam már akkor amikor az még itt nem is volt ajánlott az pld nagyon durva mivel nálam ez egy olyan cipőn van amivel 3x lehet Evade -t tolni így az Unstoppable kb. végtelen és nem a golemet kell erre használni pld. Az armor/res kialakítását írtam feljebb stb. de ha online vagyok rá tudsz nézni a cuccomra.
A DPS kevesebb viszont a túlélési képességek magasabban vannak annál amit én használok így elsőként végignézve. Amúgy 61 -től olyan mintha jobban nőne a Boss -ok HP-ja (de ez az érzés lehet csak azért van mert kevesebb a DPS ha kiáll az ember mindenből) a meg bejön + mechanika. A Bossig eljutni kb nem feladat inkább csak az hogy ott mennyi időd marad és belefér e 1 halál ha benézel valamit ...
Új hozzászólás Aktív témák
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest