Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hangfalképű
tag
Kérlek ne vidd el a dolgot olyan irányba, hogy egy-egy ember két ugyanolyan autóban ülve miért fut mégis külön időt teljesen ugyanazon az úton
Higgy abban, ami szimpatikus, a többieknek ott vannak a bizonyított dolgok. Amúgy ahogy lacc is írta, a a karakter nem magától játszik. -
la_cc
addikt
Ügyes a kolléga és van, a hiányzó affix-ek nélkül is, elég sebzése, hogy időben lemenjen.

Egy bizonyos ponton felül a "skill" többet számít, mint a gear, hiszen a halállal nagy bünti jár.
Nem tudom, hogy pontosan milyen gear-je van, de tippre nekem lehet jobb van és 97 a max, amit elindítottam, mert nem jön be a tryhard push-olás kifejezetten a minion necro gameplay-nél.
-
sith7
félisten
válasz
Hangfalképű
üzenetére
ok, otthon megnézem, itt nem jön be az oldal, de akkor miért tud ő 117 -s pitet tolni , ha minden cuccán van int, + dmg, és/vagy life
-
la_cc
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
TLDR nincs a build-ben, nem kell.
-
-
la_cc
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Tény, hogy lassabb lenne valamennyivel...
-
Hangfalképű
tag
Kiderül, hogy bugos holy póson nélkül nem is annyira speed az a 75
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#19687_drk így van. Egyébként azért magasabbak azok a módosítók (annak ellenére, hogy additívba megy az összes), mert az all damage-nek nem kincs kiváltója, az mindig érvényes lesz. A crithez critet kell ütni, a vulnerabe fel kell tenni, a close-hoz közel kell lenni stb...
#19675WayneGace vagy a barbár, igen. Jó amúgy az a build, élvezetes?
-
_drk
addikt
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Köszi!
Az túlzás hogy értem de kapisgálom már.
Gondolom az a lényeg most, hogy mindenből legyen meg az alap, de 1-2 módosító ami a build alapja azt kell minél magasabbra vinni. Close dmg/vulnerable stb.
De amíg a cuccon a + dmg csak 50%, addig más affix meg mehet 150%ra így az jobban megéri, pl close dmg vagy vulnerable. -
El Rey
aktív tag
Nekem sincs, de akkor ha semmit nem számít, akkor ő nagyon ügyesen játszik, hogy ennek ellenére 117 -es pit - t tol.
Wandra temperelésnél nem adta be a close dmg-t helyette lett +%dmg. Gondoltam leszarom jó lesz az. Attack power jóval több lett. Addig nem tudtam megcsinálni az 54 es pitet. A +%dmg vel érezhetően könyebb lett és lenyomtam úgy, hogy 57 es a következő. (Itt már a bosst nem tudom leverni). Szóval azóta is azon gondolkodom, hogy miért nem használja senki a %dmg ot ha ennyit segít?
-
rumkola
nagyúr
haveromnak 300.000- a lifeja thorns barbival

100-as pit felett jár és a 400-es lifera hajt
háromszázezer b+ -
sith7
félisten
Én is 2H-val megyek, mert leszarom, és jó ez nekem.
A build-ekben meg nincs benne ez a % damage affix, nekem ez bőven elég, hogy ne legyen egy item-em sem, ha megtehetem.
Nekem sincs, de akkor ha semmit nem számít, akkor ő nagyon ügyesen játszik, hogy ennek ellenére 117 -es pit - t tol. -
-
la_cc
addikt
A pit run-oknál kinek mennyi a "sweet spot"? Én úgy látom, hogy elég chill-ben tudom farmolni a 75-öket, 4 perc körül / kör, ami 34 legó mati.
Sajnos nem igen díjjazza a game, hogy magas tier-t menjünk, mert lineárisan növekszik a mati és nem éri meg egyszerűen.
-
WayneGace
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Vagy bleed bash barbár, amivel én nyomulok. Ott is a crit dam skálázódik. Amiatt indítottam egy rogue-ot, hogy crit damot tudjak temperálni, amire lehet.
-
la_cc
addikt
-
Hangfalképű
tag
Már nem ér többet a critical és a vulnerable. Az S0-ban volt (meg talán s1-ben), hogy az összes crit és az összes vulnerable külön-külön volt egy multiplikatív módosító, ami azt eredményezte, hogy ezt a két statot gyűjtötte mindenki.
Most az van, hogy a vulnerable, ha fel tudod rakni, akkor egy fix +20%-os multi módosítót ad, mint külön bucket, de az össz vulnerable sebzés, amit gyűjtesz, megy a sima additívok közé már. Ugyanez van a cirical sebzéssel is, +50% multi sebzés, de az összegyűjtött crit sebzés additívnak számolódik. Remélem érthetően írtam le
Azért gyűjtik ezeket, mert vannak olyan key passzív skillek, amik ezekre skálázódnak, lásd HS rugó (1500%+ vulnerable) vagy valamelyik másik rugó ahol a crit damage kell a skill miatt. -
ProEvoFan
nagyúr
Maxrollon 4 fajta bash build van.
Baszki...lvl100ig melyiket hasznaljam?
-
_drk
addikt
válasz
Reinhardt
üzenetére
A +dmg%-ot kérdezni akartam, hogy jön ki a matek de akkor mindegy.
Azt látom hogy maxrollos buildek nem szeretik, gondolom más a bracket és a Critical+vulnerable többet ér.
Viszont így az attack power nagyon atverős.
Nekem is lement a felére egyszer, de más statokkal sokkal jobban zúztam. -
Reinhardt
őstag
Nekem jobbnak tunik a 2h, de sokat nem teszteltem, vegig azzal voltam, kiveve egy kis side thorns necro pvp-zest.
A build az ez.
Master working olyan 9/12 korul van par cuccal ami 10/12. De nem csinaltam meg rerollt igazan semmin, gondoltam meg nem tartok ott hogy min-maxozni kelljen.
Shakom van, The Grandfather nincs, es lustasagbol meg mindig hasznalom a Ring of the Sacrilegious Soult.De most 3 ujrainditasbol se tudtam belepni laptopon, hogy screenshotot csinaljak...
4x csak osszejott, de akad mint a szemet, es folyanatosan ez megy a sarokban:
Lehet ez most nem a laptop.
Cuccaim nagyon messze vannak a BIS-tol. pl:
Edge - koszi.
Szerintetek lesz tempering limit valtoztatas a kozeljovoben? Nem szeretnem brickelni az uj kaszat mielott a kozfelhaborodas miatt leveszik a capet a temperrol.
-
WayneGace
őstag
Esett tegnap selig amulett.
Ki is próbáltam. lv115 pit lement vele. Szó szerint valamikor becsuktam a szemem boss közben, mert elálmosodtam. Selig nagyon erős védelmet ad most is. Ha lesz szerintem nektek, akkor próbáljátok ki.
Viszont hátránya számomra, hogy a sebzésem jelentősen csökken. 5000 crit dam-ról, lemegy 3900-ra, az meg kellene a buildemhez.
Doombringert tudnék craftolni. Lehet az lesz, talán az nem csökkenti le annyira a támadóerőt, de kellő védelmet ad majd. Csak, ha ez korábban eszembe jutott volna, akkor lehet nem adtam volna el a másik +4 bash pantsemet. Tempering azért sokszor beteszi a kaput. Tegnap egy 3GA fegyvert törtem be. -
ProEvoFan
nagyúr
Kezd kiegetni ez a soluslike boss mechanika....
Azt hittem június 21.én játszhatok az előrendelt Elden Ring dlc-mel.... -
1 helltide-on, 1pedig szerintem az ironwolf ládából rewardként.
Nem is figyeltem igazán, csak ránéztem 1x a materialokra valamiért, és tudom, hogy 2-vel indultam... és most 4 van
Ilyen se volt még, előző seasonben összesen 1 esett végig, és az is durielből.
Nagyon örülök...
... de most 35M -ért árulom a testem
Ugyanitt képzett necro átok/rontáslevételt vállal, esetleg szerelmi kötést és hasonlókat
-
Edge
veterán
Ingame is panaszkodott nekem erről egy haver 61at se tudta megcsinálni... Akkor én a buildel suttogó lehetek mert már ugye 85nél tartok... És még van benne bőven érzésre. Azért nálam van shako és amin lehet cdr azokon mind masterworkolt az a stat, sztem ez lehet a kulcs mert így gyak. az ICE blades folyamat van.
Szerk: elkezdtem a 2. sorcit a sparkért és ez az incinerate build ez nagyon op lvlingre, árhuztak t4re és 55ön sima a t4 helltide vele. Vki kérdezte mivel lvlingeljen, hát ezzel.
-
Este nekiugoprttam és toltam asorcit a shako materialhoz...
De nem vittem végig, mert megesett rajtam a játék "szive".
Lvl 16-ig jutottam, mire kiesett 2 uniqe is, ezeket betörve megvan a 4 shard
Már csak azt nem tudom honnan szedem össze az 50 millát, mert csak 15 van.
-
Jim-X
őstag
Tegnap Duriel kidobta nekem a tibaultot, atcuccoltam JonSnow "Vyr" buildre, egykezessel, uberek nelkul...A 61-es pit alig ment le... De lehet en vagyok bena, nem tudom... Ebben en nem erzem, hogy a t80 benne van ahogy irtaa buildben.
Glyphek 15-osok igaz, 4es masterwork van es azert nem topposak a cuccaim, de kb semmi elorelepes az elozo maxrollos build-hez kepest ahol ketkezes staffot hasznaltam
Van 2 sparkom, lehet kene valami tormentedb@szo buildet csinalni, barbit vagy necrot
Amugy hol lehet partyt talalni tormented durcihoz? Vagy Andihoz?
-
El Rey
aktív tag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
A helyzet az, hogy pontosan tudom, hogy mennyi gold volt nálam (47,7 milla) mert shako craftra gyüjtöm. Csak beleuntam a helltideba és gondoltam nyomok egy ND-t. Amikor végeztem vele már csak 42k millió goldom volt. Semmi mást nem csináltam ezen kívül.
-
Hangfalképű
tag
Edge és grimm, köszi!
Nem terveztem barbit indítani, de jó tudni, hogy ha még meggondolnám magam, legalább egyvalami lesz hozzá tarcsiban
#19616la_cc Összejöhet annyi. Folyamatosan tolni kell a szárnyas nénit, persze nem árt ha nem percekig kell ütni és legalább két követ kell bepakolni az altarba, hogy essen a cucc. Sárgát is fel kell venni, esik minden a monsztákból, teli invvel meg visszamenni és eladni mindent, ami nem GA affixes. Inventorynként mésfél milla a hazaugrás, plusz ami még esik ott és gyűlik a fához is a pont ha mászkálsz is kicsit.
-
Reinhardt
őstag
Ma idaig jutottam:
Az a szepseg a foldon pedig ez:
Hasznalni fogom, de azert erdekel, hogy mennyiert lehetne eladni?
Kozben Stygian Stone se 103/106/108/111/114/117-en se esett -
El Rey
aktív tag
Nightmare Dungeonban ha halok akkor goldot vesztek??????
47 milla golddal vágtam neki 90es szintűnek párszor agyonvertek. Nézem goldot. 42 milla....WTF???????????!!!!!!!!!!!! -
Zoona
aktív tag
Az miert van, hogy néhány itemet nemtudok betenni temperelni?
-
Edge
veterán
válasz
Hangfalképű
üzenetére
szép gz

-
grimm2015
senior tag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
Azért a Bash barbárok örülnének neki
, szerintem nem rossz arány a "2", nekem is át kellene már váltani a matikat... -
Hangfalképű
tag
Kerestem egy csapatot tormented duriel rotára és két kört dobott mindenki, az nyolc. Ezek estek belőle.

Azért csak dobott egy csákót meg melted heart-ot, utóbbi max dísznek jó, de azért megtartom

-
t72killer
titán
válasz
Reinhardt
üzenetére
A rendszer általánosságban rendben van? (
sfc /scannow) gpu-z milyen gpu+vram terheléseket mutat?
HT-t próbáld még kikapcsolni.Én most készítem elő a skylake-x munkagépet Dio4-re (a játék még nincs rajta): procit delideltem, RAM-okat jó alacsony késleltetésre cash frekit jó magasra meghúztam, reméljük menni fog.
A 4-es amúgy hány cpu-magot tud használni? Csak azért, mert a Dio3 1 magon nyomorog.
-
savior
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy a thorn hogy működik a minionok esetén?
Ha a razotplatet felkapom, akkor azt a thorn sebzést ők is megkapják 100%-ban? -
Reinhardt
őstag
válasz
Hangfalképű
üzenetére
i7-9750H, 16GB, RTX2070 8GB, 2x1TB Gen3 SSD.
Edge - Minden low/medium/off, DLSS: Performance.
Uj driverek. -
Reinhardt
őstag
-
Andor22
aktív tag
Valaki ráér egy season lilith re ?
-
Reinhardt
őstag
Uj laptopot kell vennem mert a mostani szenved a D4-gyel es alig tudok munka helyett jatszani

Van barkinek tapasztalata a laptop 4070 es D4 kapcsolatarol? -
sith7
félisten
Köszi a válaszokat , wowhead - s build, elvileg S4 ...
... én is csodálkoztam
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- HP EliteBook / ZBook topik
- Háztartási gépek
- Robotporszívók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Oldgames, avagy minden idők legjobb játékai
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Es kb a Paingorger gloves kell hozza, semmi mas
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az a szepseg a foldon pedig ez: