- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ColdMan
tag
Aurát adó itemek:
[link]
Külön RW-k:
[link]
Ennyire nem egyszerű a dolog.
Maga az aura nem túl magas szintű, de pl. Dream RW kirakható sisakba és pajzsba is. Ha mindkettőt felveszed, a két azonos aura szintje összeadódik (ebben az esetben lvl. 30 lesz).
Ráadásul a skilltab synergy skilljei hatnak rá (resist lightning, salvation).
Így már durva sebzést lehet elérni.
sunder charm + conviction kombóval megtámogatva...Single magatalálósként viszont, szinte esélytelen ilyen cuccokat összeszedni.
-
törölt tag
Igen, van változás, bnet kliensben bal oldalt a "patch notes" menü alatt kiírja miket csináltak még, itt is fent van 2.3ig ha jól látom.
-
törölt tag
Ha szintben vagy a területtel, akkor az aura elég lassan puhítja őket, de alapelvben igen, elég magasra lehet vinni, amihez viszont kell a jó cucc ( soloban pici az esély, hogy kapsz is dropokat hozzá). Magasabb kar/terület szinten az aura már nem valsz, hogy elég lesz önmagában, de majd valaki nálam tapasztaltabb leírja meddig elég kb
.
-
törölt tag
A barbárt level 80-on én is pihenőre küldtem, mert nagyon elfáradtam játék közben, plussz hell act4-ben már elakadtam a berserk+frenzy builddel, ami egyébként jól ment addig.
Paladint már jó régen nem próbáltam, rágooglézol, hogy Paladin AoE build kidobja majd szerintem a Blessed Hammer Paladint legalább.
Esetleg keress Crusing blow cuccokat, craftolt ruby gloves, Gore riders, stb, emellett a Crescent Moon runaszó jó levelingre szerintem Zeallal + damage aura gyorsan takarít majd.
Ha ladderen vagy felvehetsz, pár kezdő cuccot át tudok dobálni.
-
wm2
őstag
Physic bowazon a legjobb tömegoszlató. A többi mind körülményesebb. Assanál is állandóan figyelni a burst of speedre vagy fadere. Még ha nem is kell túl sok pont egy blades of icere vagy death sentryre, ezekkel meg kell tanulni játszani. Bowazon a kedvencem. Annyi, hogy kurva drága a max ar charmok és jewelek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged