- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:T.H:.
aktív tag
válasz
frame>24 #2104 üzenetére
Nincs semmi baj én nem kötözködésképp írtam.
Anno én is az első 5 karimat(offline)angolul toltam végig, mert annyira azért tudok angolul, de asszonyom uncsitesóim amikor látták hogy állandoan a diot nyüstölöm, ők is elkezdtek vele játszani és mindig engem kérdezgettek hogy ez-meg az a fegyver jó-e, mivel érdemes használni, így feltettem nekik a mgyaritást és azóta avval nyomulnak.
Hát sok játék varázsa elveszik némely pancser fordító miatt(szerencsére kevés van ilyen), de annak idején az egész tűrhetű angol tudásomon kifogott a nagy kedvenc: Sanitarium.
Meg tudtam oldani egy csomó feladványt, de fogalmam sem volt hogy amugy mi zajlik a játékban.
Tényleg nem tudna senki megdobni egy Shael és egy Um rúnával? -
aktív tag
-
aktív tag
Most léptem át nightmare fokozatba az új karimmal és gyengélkedik egy kicsit..
Az lenne a kérdésem végülis hogy nem tudna engem vki megszánni egy Shael és egy Um rúnával? Nincs gyűjtve nagyon semmi tárgyam cserébe, esetleg egy kis gold.
előre is thx. -
aktív tag
Vki az 1887-esre??
-
aktív tag
Up
-
aktív tag
Vagy esetleg nem tud vki olyan receptet, amivel ki lehet venni (csak 1) socket-et??
-
aktív tag
Hi all!
Ha berakok egy 4 socket-es pajzsba egy 3-as rúnaszót akkor az működni fog, vagy ahhoz kizárólag a 3 socket-es cucc a jó??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest