- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Nem lesz iPhone 19
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
maajsz
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
A vanilla áltaban széthúzza 16:9-re, a plugynál marad 4:3 asszem, de szvsz ez nem is baj. "Kihasználni" am sem lehet a széleset, mert csak 800x600 van, max szétnyújtja ami hülyén néz ki. Valami 1024x768 mókolás még létezik, de a részletesség nem nő csak nagyobb mapot látsz be.
-
sirdond
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Arra kell figyelni,ha plugy-t akarsz használni, hogy a bnet-ről letöltött telepítővel nem fog működni, mivel alapból 1.14-es patch-et tartalmaz,amiben megváltoztatták az mpq fájlokat és nem tudod 1.13-ra downgrade-elni.
Reddit-en csinált valaki egy összefoglalót, amiben 1.12-es telepítő van, én azt használtam, azzal működött, de csak otthonról tudom linkelni, majd délután, ha addig nem találnád meg.@maajsz: köszi és tudom, de nem is sietek

-
maajsz
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
A plugy igyekszik eléggé vanilla maradni, gyakorlatilag csak kényelmi feature-ket vezet be (nagy láda, illetve kvázi végtelen láda mert több lapfüllel van, ladder runaszavak, stat/skill resetelhetőség gombnyomásra, players 8 stb.), olyan dolgok amiket online több karival kellene intézned, de a drop, mobok nincsenek piszkálva. 1.13d-vel is műkszik elvileg, bár nem tudom mi a különbség ott a c és d között.
Ha növelt dropokat akartok akkor esetleg ott van amit linkeltem (Jy mod az 1.13c-s plugyhoz) ez igazít a dropokon, jóval több set item, több rare/uniq ill runa is meg minden hr ist felett az ist dropjával esik. Elsőre kuszának tűnik a telepítése de ott van benne lépésről lépésre. -
maajsz
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Plugy mod van 1.13c-hez, amit érdemes single/lan-ba használni (illetve ennek még egy kicsit tuningolt változata). Ha lanoztatok akkor helyileg menti, az 1.14 asszem saját user/saved games/diablo II-be, az 1.13 valamivel gázosabb, valahol a saját user/appdata/local..-nál keress rá a diablo II-re és ott lesz a save mappa. Legegyszerűbb újra rakni és újra patchelni, de van valami downgrade metódus is, az viszont emlékeim szerint bonyolultabb. A saveket meg végül visszamásolod (ha plugy-t használsz ott meg megint máshova kell visszamásolni a plugy mappán belül).
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő