-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Tothg86 #17791 üzenetére
Szia,
Pár levelling cuccot tudnátok adni egy barbár részére?
Ha készítesz nemHC Ladder karaktert, én tudok át tudok adni elég sok leveling cuccot. tag: Corly#21649Új ugye az online világ. Hogy néz ki az online élet?
Változó, én főleg soloban játszok, de többnyire be lehet csatlakozni bármikor, pub csapatok vannak boss, cow és TZ runokhoz szinte állandóan.Ladder seasonrol seasonre ujrakezditek a karikat?
Van aki igen, van aki inkább a nonladder karikat fényezi, szerintem ha nem leszek túl elfoglalt és jók a patch cuccok akkor én újakat indítok.A loot mindenki számára elérhető egy partiban. Lootért egyedül érdemes játszani?
Jah, sajnos a loot dropért ninjázás van, aki hamarabb felveszi.. Ha nemrandomokkal játszol és előre beírod mit vadászól, akkor itt szerintem mindenki átdobja neked ha esik valami.Kivéve a pandemonium event?
Pandemóniumot nem tudom, nekem még kulcsom sincs hozzá.
-
maajsz
senior tag
válasz
Tothg86 #6612 üzenetére
Lényegében nem lehet egyszerre ugyanazzal a kulccsal belépni több kliensen. Ha találsz újat, ami garantáltan bontatlan természetesen fel fog engedni, ha nincs optikai meghajtó akkor a bnetről le tudod szedni a D2 Classic ill LoD installert és a beveszi a 26 digites keyt. Használt lemezesnél nyilván előfordulhat, hogy más is használja a kulcsot. Ha nem ragaszkodsz a lemezeshez, akkor szimplán veszel kucsot, regeled a bneten az accodhoz és az már fixen ahhoz lesz csatolva (ez opcionális, simán telepítés után játszhatod is).
Első bnet fellépéskor csinálsz egy accot játékon belül (itt is opcionálisan megadhatsz mail címet, jelszó vagy bármi probléma esetére), viszont ingame bármennyi accountod lehet, mivel egy accon csak 10 kari fér el. -
maajsz
senior tag
válasz
Tothg86 #6610 üzenetére
Ha már nem találsz lemezes verziót setben, akkor kb a blizz marad. Lehet egyes más (félszürke) oldalakon találsz pár dollárral olcsóbban, de nem biztos hogy megéri annyiért esetleges kockázatot vállalni. Egy pár évvel ezelőtt még elég jó áron, ilyen 3 ezer huf körül lehetett behúzni itthon lemezes változatot kieggel együtt, de ilyeneket már nem igazán látni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- iPhone topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Formula-1 humoros
- Videó stream letöltése
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest