- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirdond
őstag
igen ladder-kezdő, és inkább ladder-kezdőbb, mint a blizz sorc szvsz
hc miatt valóban inkább a safety van szem előtt, kis módosítások lehet sc-ben, pl nem kell max telekinesisfull es, valóban nem szükséges pvm-re, azt csak pvp-ben (amúgy ott sem szeretik maxolni az es-t, sőt, ha lehet nem is mennek rá, inkább a memory + all skillek) lehet kihasználni igazán, az értékes pontokat itt pedig máshova rakhatod
ahogy írtam, amint megvannak a jobb cuccok érdemes átváltani blizzre, én akkor szoktam,ha már van 5k blizz legalább, de addig orb > blizz és könnyebb is vele menni
egy jó tele sorc pedig sohasem felesleges! főleg ladder elején, amikor nincs mindenkinek enije, meg nem minden 2. játék csak bot br és mindig azt kérdezik "who tele?"
egyébként nem egyszer volt már ladder elején,hogy meghívtak privát runokba, mert tényleg teljesen biztonságos vele telézni és gyors is
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest