Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Szia, elnézést a tudatlanságért, nem vagyok nagyon otthon a rövidítésekben, de ha jól gondolkodom, sunder light charmok lennének.
Engem egy érdekelne, de kedd délutánnál előbb sajna nem érek rá, addig melózom. Azt viszont nem tudom hogy azok a számok mik, bocsássátok meg. 
Már mindegyikből szinte van, de amíg nincs infinity addig annyira nem létfontosságú, az sem baj ha addig elfogy, majd esik. Ezek legalább néha esnek, nem úgy mint a rúnák.
Nekem már a Dol, Hel, és Io is high rúna, Gul azért volt mert hell-en az act4-es kovács üllőjénél ezt dobta. Emiatt óriási csalódás, azt hittem ladderben kicsit jobb lesz mindenben a drop rate, de az hogy a hell countess eth, eld és hasonszőrű ócska rúnákat dobál, az azért egy kicsit idegesítő, és pedig kb 1 hónapja próbálkozunk, de sol-nál nagyobb nem esett. Lehetne kegyesebb a játék ha már hell-en vagyunk, ne az alap szintű sz*rokat dobja már. Nevetséges.2 hete leváltottam a csapdás/mosaic-os assát, felhúztunk egy amazont, sokkal élvezetesebb a játék vele, imádom, most épp bowazon-t építgetek, a fire/ice tökéletes haver novás sorcija mellé.
Így már elengedtem a loot-ot is, nem érdekel mi esik, csak élvezem a játékot.Lentebb már megkaptam a választ, hogy a Titan vagy a Thunderstroke a jobb javazonnak, mert azért ezt a 2-t bemákolta haver és adta is oda.
Hamarosan átállok rá lehet. Igaz nincs már Larzuknál lehetőségem lyukasztani, de kockával ki lehet? Ha igen, mit érdemes a Thunderstroke-ba tenni? Köszi előre is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Engem egy érdekelne, de kedd délutánnál előbb sajna nem érek rá, addig melózom. Azt viszont nem tudom hogy azok a számok mik, bocsássátok meg. 

Így már elengedtem a loot-ot is, nem érdekel mi esik, csak élvezem a játékot.
Hamarosan átállok rá lehet. Igaz nincs már Larzuknál lehetőségem lyukasztani, de kockával ki lehet? Ha igen, mit érdemes a Thunderstroke-ba tenni? Köszi előre is. 
),de csak később leszek.