Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• malystryx

senior tag

válasz Smite #16949 üzenetére

Szia, elnézést a tudatlanságért, nem vagyok nagyon otthon a rövidítésekben, de ha jól gondolkodom, sunder light charmok lennének. :B Engem egy érdekelne, de kedd délutánnál előbb sajna nem érek rá, addig melózom. Azt viszont nem tudom hogy azok a számok mik, bocsássátok meg. :))
    Már mindegyikből szinte van, de amíg nincs infinity addig annyira nem létfontosságú, az sem baj ha addig elfogy, majd esik. Ezek legalább néha esnek, nem úgy mint a rúnák. :DDD
    Nekem már a Dol, Hel, és Io is high rúna, Gul azért volt mert hell-en az act4-es kovács üllőjénél ezt dobta. Emiatt óriási csalódás, azt hittem ladderben kicsit jobb lesz mindenben a drop rate, de az hogy a hell countess eth, eld és hasonszőrű ócska rúnákat dobál, az azért egy kicsit idegesítő, és pedig kb 1 hónapja próbálkozunk, de sol-nál nagyobb nem esett. Lehetne kegyesebb a játék ha már hell-en vagyunk, ne az alap szintű sz*rokat dobja már. Nevetséges.

2 hete leváltottam a csapdás/mosaic-os assát, felhúztunk egy amazont, sokkal élvezetesebb a játék vele, imádom, most épp bowazon-t építgetek, a fire/ice tökéletes haver novás sorcija mellé. :K Így már elengedtem a loot-ot is, nem érdekel mi esik, csak élvezem a játékot.

Lentebb már megkaptam a választ, hogy a Titan vagy a Thunderstroke a jobb javazonnak, mert azért ezt a 2-t bemákolta haver és adta is oda. :) Hamarosan átállok rá lehet. Igaz nincs már Larzuknál lehetőségem lyukasztani, de kockával ki lehet? Ha igen, mit érdemes a Thunderstroke-ba tenni? Köszi előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák