- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14087 üzenetére
ncc1701 közben reddit sztár lettem miatta! mint eddig mindent, ezt is neked köszönhetem., te adtad az ötletet. néhány troll oszt amúgy rendesen hogy a TM milyen szar fegyver, vicces.
ez a kedvencem, minden indoklás nélkül:
"This is not a good weapon for Furry druid" -
zsirfecske
addikt
köszi! ja várj, most nézem, csak 13 a life leech, akkor charsi
angelic? limb-el 22k az attack rating-em ha überre beöltözöm simán metalgriddel. mondjuk kipróbálnám majd ezzel überek ellen, az előző rollnál 1 playerben nem éreztem hogy simább lenne mint CB-vel a ribcracker, ha nem rosszabb egyáltalán. de lehet már megfakult az emléke, PVM dara miatt elő se vettem, csak a botd!
amúgy ki is tettem reddit-re, lehet hogy tényleg nincs még ennél durvább botd dmg, majd ott kiderül
-
zsirfecske
addikt
regelsz, rászűrsz így valahogy (platform: PC, mode: SC, item allres 27-29), megnézed az árakat és ha el akarod adni viszonylag gyorsan, belövöd az alja környékére és kész. az item feltöltés egyszerű, nagyon jó a kereső, rákeresel valamire és "Add listing", ott kitöltöd az értékeket (elég azt ami variable vagy ami a keresett stat), megadsz egy árat (nem mindenki szokta, akkor ajánlatokat vár) és vársz amíg valaki rácsap. a rendszer értesít róla ha ajánlat van (ha discord-dal összekötöd akár a telón a discord app is egy bottal), elutasíthatod, counter offerelhetsz, lehet csetelni. ha megegyeztetek onnantól csinál valaki game-et, átküldi a név/jelszót és megvan az adásvétel ingame a trade ablakban.
ami nagy előnye hogy rohadt jó az alap adatbázis, látod minden cucc statját, néha jobb mint a fandom (pl weapon speed-ek mindenhol ott vannak rendesen), vannak rúnaszavak ahol külön lehet a base itemet is megadni, ezekre meg minden másra is rohadt jól lehet szűrni, listázásnál/ajánlatnál könnyen lehet variációkat megadni (pl ha cuccot ajánlasz valamiért, akkor kitöltheted hogy a 28-as mara-t ajánlod a tal armorért vagy nemtom, vagy mondjuk Ist OR Mal+Um OR 2xPul+Mal stb amit elfogadsz, de a counter offer miatt egyszerű az alkudozás is). van még relist gomb 24 óra után, így nem kell újból feltölteni az itemet ha frissen akarod tartani.
ami szar az hogy sok class spec itemnél nem tudod rendesen megadni a staffmod skilleket, pl druid pelt/barb helm/assa claw/pala scepter stb esetén nem tudod megadni a pontos +3 to tornado stb paramétert és nincs szöveges emgjegyzés mező sem így ezeknél taf hogy ki mit árul épp. a chat pedig néha lassan frissül meg a chat request is furán működik, ritkán fogadják el ha csak úgy írnál valakire, illetve sokan le se szarnak ha túl alja offert raksz be. mondjuk ha valaki ohm-ot vár egy cuccért, de nem írta oda, csak ajánlatokat vár, nem fog semmit csinálni ha benyomsz egy ist-et, vár amíg szépen felmegy mondjuk 6 ist-ig a sok offer, és max utána kezd írkálni hogy ok, kezdhetünk alkudni, de persze csak a 6 ist-esnek.
-
zsirfecske
addikt
pörög rendesen, bár mostanra full telítődött a piac. viszont megtalálsz rajta mindent, perfekt roll drágán vagy mázlival jó áron, lo/med roll bagóért stb.
322 db öt csillagos adásvételem van rajta, az gombócbol is sok. szóval van tapasztalatom a témában, tudom a hiányosságait miközben élvezem az előnyeit. én is már jó ideje inkább trade felé mentem, a játék kevésbé kötött le mostanában. ha meglesz a hiányzó vex a botd rerollhoz, utána nem is tudom mi marad. mondjuk a ritka itemeknek és rolloknak mindog meglesz a varázsa. no meg akarnék egyszer egy poison necrot, na hát ahhoz kell tőke
-
zsirfecske
addikt
válasz
#21346560 #14066 üzenetére
lol, akkor innentől ne
. szólj vagy add el, látod itt is volt egy hülye aki 3-4 ist-et adott érte. csak megér 2 kockát a stash-ben eltenni.
wm2:
amúgy 10-70-30 gc-k simán vannak traderie-n sur/ber körül, aki nem hiszi példaként itt egy 10-75-40 3 ber-ért, és van is már rá ber+jah offer. -
zsirfecske
addikt
na ezt figyu, 2 ist + uniq torch-ot adtam érte (két napig vártam a csókára, Cadal köszi a kölcsön ist-et, erre kellett!):
megérte? 2db sc-re lefordítva ez +3 max dmg, +18 ar, +13 life, bárhogy nézem annak darabja duplája lenne.a torch miatt nem gond a méret, így is van 9 skillerem de csak 4-5-öt használok, überre max többet. 7 frw + egyéb stat gc-k vannak még.
mondjuk str miatt van egy ilyenem is ami csak úgy esett, ez is elég bika:
majd valahogy csak beférnek egymás melléfentiekhez FYI max rollok large charmra:
Sharp | +21-48 To Attack Rating +4-6 To Maximum Damage
Vita | +26-35 Life
Strength | +2-5 Strengthamúgy ti is letojjátok a large charmokat? legtöbben fel se veszik, pedig allresben is bika mik tudnak renni rajta.
-
zsirfecske
addikt
na megvan az elrontott überezésből az unid torch, kíváncsi vagyok mennyiért megy el, de őszintén kétlem a 2 ist-et
-
zsirfecske
addikt
hehe, este vettem egy diablo horn-t elvileg 3 dest kulcsért. kettőt kifarmoltam, mondom az eladónak várjon meg a lefekvéssel, mindjárt ott a harmadik, 10 perc mert fury druid, max 2p egy kör. na ebből az lett, hogy mikor a 34-ikre(!) sem adta be a kulcsot, megkegyelmezett rajtam az eladó és kettőért odaadta. én már csakazért is ki akartam ütni, 15 felett már kíváncsi lettem mi lesz.
tanulság: sose feszülj rá semmire! nagy igazság, az élet akkor úgysem adja be, ahogy ez az istencsapása játék sem!
mondjuk közben esett egy gheeds legalább, megnézem unidként mit ér.
-
zsirfecske
addikt
válasz
zsirfecske #14055 üzenetére
*lacquared esett nyilván, bocs. és na jó, lehet hogy csak 1-2 ist-et ér, bár valamiért fortinál megvesznek az emberek az lp-ért, így sztem ér annyit mint a majdnem perf 824 def-es light armor wire fleece-em.
-
zsirfecske
addikt
válasz
#75376384 #14054 üzenetére
ez vicces volt, többieknek mesélem: adtam egy 597 def-es eth loricatedet ingame az előbb neki, hogy legalább alacsony req-el magasabb def és eth legyen csicsóra (mondjuk stone-hoz átmenetileg amíg nincs jobb), erre mentünk egy mephi-t és az uccsó szörnyből kiesett egy 801 def-es eth loricated 4 sockettel. 2-3 ist, bevonzottam a kollégának. épp ezekről beszéltem előtte, hogy ilyenbe tegyen majd fortit
-
zsirfecske
addikt
fegyvereknél én is megértem
bevallom én még az immunity megtörésre csinált lawbringert is 15ed legend sword-ba tettem, ne azon múljon. pedig még hordani sem tudom recpec nélkül
de megnéztem, az a legnagyobb sebzésű leggyorsabb 2kezes cucc druidnak és pul-ért vettem, akkor már miért ne?
-
zsirfecske
addikt
az jó, pont mint a diablo horn-nak ami most nekem hiányzik. lehet felteszem trade-be 1-1 ist-ért a másik 2 szervet, hátha van más olyan balf*sz is mint én...
addig meg farmolok kulcsot. nincs mód erre sajna, rákerestem, beszívtam.
PLS ha van aki sokat überezik és elsőre nyit egy den-t, az szóljon, adok érte 3x1 kulcsot. ha otthagyja a game-et és újat kezd a kulcsaimból, az neki mindegy, nekem viszont nagy segítség!
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #14017 üzenetére
az hogy lev 45 a req meg hogy milyen stat nem jelent semmit. a craftolt item szintje a kari szint és a felhasznált amu szintjéből jön, tehát ha 87 vagy és véletlen csak 70-80-as helyen esett amut használsz, akkor simán bukhatod a jobb statokat, így lehet +2 helyett +1 skill stb. mindig gamble-özd az alapanyag ékszert sztem.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #14006 üzenetére
hát ja, viszont nem akarnám a végtelenségig árulni, most kéne a rúna. thunder maulra van egy vex + apró ajánlat, ha tartja el fogom adni annyiért, hiába vettem anno Lo-ért az alig jobb 14ed verzióm (az kb 3-4x-es ár). bár nem vagyok telhetetlen, eladom ennyiért simán és az árát elpazarlom valami újabb alja rerollra
vagy szerinted ezeket már érdemes d2jsp-n megfuttatni? mondjuk nincs accom
-
zsirfecske
addikt
egy kis drop és trade híradó
ez a két cuccom most ami mostanában nagyon forró:
előbbit akarták vinni 2ist+4um-ért, de az sokkal többet ér szerintem. mindkettő egy napon esett boci run közben, balrog-ot még meg is larzukoltam hogy könnyebben elkeljen.
amúgy kb egy vex híja van a botd thunder maul rerollomnak. bár közben szereztem egy ilyet is, vex ebből is lazán meglenne ha jönne rá vevő:
amúgy simán tolhatnám ebbe is az új roll-t, csak hát a jelenlegi 14% ed alapossal mit csinálok ha alja roll van rajta, azt úgyis hel rúnázni kell
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lézerparaszt #13995 üzenetére
elvileg tápolják majd őket patch-ben, vagy legalábbis picit tápolhatók lesznek.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Lézerparaszt #13991 üzenetére
pont most néztem én is, de csak az essence külön elég drága. lem/pul körül nincs token, annyiért még dest essence se. de tény hogy jobban megéri tokent venni mint dest essence-t külön. lehet én is inkább eladom a másik 3 essence-t és veszek egy tokent.
mondjuk lehet okosabb lenne kiütni egyet baal bácsiból
-
zsirfecske
addikt
szerintem nem jól érted, hónapokkal ezelőtt vásárolt és sokáig játszott játék árát nem fogják visszaadni:
For residents of the European Economic Area, the Right of Withdrawal applies to any purchase of game software which requires a download and which has not been used for 14 days after purchase.
-
zsirfecske
addikt
nagyon nehezen de eladtam végre a great hauberk fortim Lo+2 ist-ért (ugye, ti mondtátok, hogy ne abba tegyem
), és rerolloltam a perf def-es normal archon plate-ben.
jó lett, csak a life roll alja (level 90 kari, szóval 1.12-es):
796 gold/dura a javítása, szemben a superior 33 203 gold/durájával. na ez a nem mindegy. szép kis utat jártam be ezzel, normal 500+ def archon 26 allres > superior 15ed great hauberk 27 allres > max def normal archon 29 allres. a variálástól eltekintve megérte, főleg hogy a végső def kvázi egyenlő a superior-éval.
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #13963 üzenetére
ez elég faja, minden stat a helyén van, grat
közben meguntam a superior fortit, nagyon kopik és pikkpakk 1 milla javítani, ami miatt nem tudom a többi cuccot se repair all-al tolni, idegesítő. csíptem egy ilyet, maxos normal light armor def:
úgyhogy ha megveszi vki a 15ed great hauberket Lo-ért, jön a reroll.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13951 üzenetére
igen, jól foglaltad össze, ez a tanulság számomra is. tehát unique amin %ed van, mindig max defense roll-os, de ha upolod az új item típus def intervallumából random rollt kap és arra megy a %ed. fasza, így lett az új 200% roll def-je kevesebb mint a régi, 198%-osé. de én csak a socketelt jewel miatt vettem újat, és akkor már nyilván perfet. faja, mindig van valami új amin meg tudok lepődni
-
zsirfecske
addikt
bakker nemár, a jalal is bugos upoláskor, csak eddig nem vettem észre
ez a perfekt amit tegnap vettem, itt még maxos (Defense: 247-297):
up után viszont elromlik és nem a max dream spirit (Defense: 109-159) +200% ed lesz, hanem random:
477-nek kéne legyen, de ez rosszabb mint a régi +198% ed-s upolt cuccom 402 def-el. nyilván nem azon a pár ponton múlik, csak ez így béna. most ebbe hogy rakjam bele az op jewelt jó szívvel?
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13934 üzenetére
hát ja, mondjuk nekem ez a perfekt cucc. ias ugye semmit nem ér a karinak, eredetileg um volt a jalal-ban de közben cseréltem egy 5 str/10 allres/7 dex jewelre. gondolkodom is rajta, hogy inkább veszek egy perf jalalt hogy ezt ne kelljen kukázni belőle, és eladom ahogy van.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13930 üzenetére
az manapság high-end gpu
csináltam egy cserét:
véleményeket kérnék, hülyeség volt?csak azt tudom, hogy KELL, a kutyus upolt 198 ed-s jalal-jába instant be is tenném. de most hogy nézegetem, kib**tt op-nek tűnik. lehet hogy sokkal többet is ér mint ~4 ist. az egyik cham-ot adtam el miatta...
szerk.:
ó bémeg, ez majdnem perfekt, a majdnem perfekt melee kombóban.rare jewelekre a maxok:
+5-8 To Minimum Damage
All Resistances +5-10
+21-30% Damagerémlett, hogy a 40% ed csak magic jewelre van, és igen. jeez ez itt sokkal többet kell érjen
-
-
zsirfecske
addikt
válasz
savior #13898 üzenetére
jó ez druid vérfarkas, az csít. mondjuk barbárnál meg ott a bo, a minap pislogtam egy runban hogy 7200 hp-m lett a partiban hirtelen egy barbi (és gondolom más buff) mellett
amúgy 380 vitality hard point és sok life charm intézi (skillereken 20-40 life, sc-ken 10-18) a farkasforma százalékos pluszával. ha még spirit-et is maxolnék, nem 5300 körül lenne, hanem inkább 6000+, de azt hamar leverik míg nem buffolják meg az új peccsben.
-
zsirfecske
addikt
nem jó, kell a 15% ias, mert anélkül csak 50% lenne a weapon ias és ott vesztenél frame-et. 15% ias 40% ed vagy 15% ias xx max dmg jewel jó, utóbbi van benne épp.
amúgy Peddy789, jelezném, hogy ez 3.78 attack per second, 20k közeli max dmg-el, azaz 75k dps! great poleaxe breath of the dying perf 70k dps ahogy írtad, omg akkor mennyi lenne ez a thunder maul perfekben?! biztos hogy 80k felett, és ez +dmg charmok nélkül
-
zsirfecske
addikt
felvettem egyelőre a thunder maul-t str charmokkal (plusz a mang song-ot socketeltem, +10 str), így ar/life-ban kevesebb csak a stat, de a dmg az ilyesmi lenne véglegesben:
érezhetően lassabban kapál a dög, de belefér azért, -1 frame:
a ribcracker meg marad CB-re, az ugyanúgy 5.6 frame mint a gp volt. amúgy jól látszik, hogy a 3-ból egyik fegyvernél se ér semmit az off weapon ias, ribcrackernél meg a shael a +15 ias/dmg jewel helyett értelmetlen, sajna ez van mióta patch-elték a d2r bug-ot
első solo run alapján eléggé böszme a sebzés, majd 6-8 player bocinál kiderül ha eljutok oda.
-
zsirfecske
addikt
hát ez vicc, de mondjuk sosem tudhatod hogy a hiányzó str pl mire kell. ha valakinek nagyon maxolt cucca van mindenben és nagyon magas szintű a kari ahol már nem tud plusz attribot rádobni, ott 1 str is számíthat.
pl nekem a weapon swap most nem megy a thunder maul-al, mert csak +4 str van a gyűrűn. ha socketelek egy fal-t a weapon swapos mangs song-ba, az még csak +10, így is kell egy szintlépés meg még valamennyi, pl emiatt tökre cserélnék gyűrűt, vagy témánál maradva akár övet/kesztyűt stb-t ha nem lenne perf a str roll rajta. szóval ez lehet valid is, bár fenti esetekben inkább nem az
-
zsirfecske
addikt
igen, de kit érdekel a smiter
ez a szőrszálhasogató baszakodás találó kifejezés, bár def-et én is szeretek maxolni és itt is jó példa, hogy egyedül úgy van értelme az op base-nek, ha jó roll megy mellé. +14% ed semmi, ha 50% alaból a roll szerinti szórás. viszont egy ilyen cuccot 400+ ed-vel látni azért szép lenne, asszem megtaláltam a célom
lehet, hogy szánalmas, de igazából mi mást tehetsz? grind-olsz a lev99-re, tökéletes gc/sc-kre? ennél talán több értelme van imba rw fegyver kombókat kirakni (ott legalább a növekvő sebzéssel valódi nyereség van), bár tudja a franc. mindenesetre a 350-400 ed tartományból elsőre 357-et, másodikra 354-et kapni az elég kiba**ás, én biztos nem hagyom annyiban. ha úgy tetszik nekem ez a mini ladder reset, most mehetek cham-ról megint zod+vex-ig
Blizz:
igen, ez lesz belőle, csak direkt hagyom lemenni. jó lesz látni a végén az 1,6 mil gold-os repairt és aztán benyomni a ral-t rá. -
zsirfecske
addikt
na itt is van amiről beszéltem, ez pl katasztrofikusan rossz dmg roll lett:
de legalább van miért játszani tovább
, jöhet majd a reroll, tekintve, hogy a base thunder maul többet ér mint a zod+vex, és bűn is lenne így hagyni. +14% ed van rajta alapból, tehát itt a +414% feletti összérték is lehetséges lenne, ez viszont 354% roll lett. ennél rosszabbra szinte esély sincs
na de sebaj, legalább addig is ki tudom próbálni hogy milyen a speed, az 1263 max dm elég őrült így is. már csak a 193 str req-et kell megoldani. viszont ezért is király a botd -20% req-je az eth flat -10 stat könnyítése mellé, a thunder maul 253 str req-je vállalhatóbb szintre csökken vele.
-
zsirfecske
addikt
válasz
diegho #13881 üzenetére
ez a high rune-okból kiarkott rw dolog azért para. főleg a grief-nél, ahol a Lo mint kb legkívántabb rúna mehet a levesbe, ha nincs meg pl a kívánt 35% ias a breakpointhoz, vagy ha meg is van, az alja dmg kicsinálhatja az összképet.
én most megint kockáztatok, eladtam a gp botd-t ohm+2 gul-ért, az ohm-ból 4 um-ot mellétéve vettem egy zod-ot, a 2 gul-ból kockázok egy vex-et és rollolok egy thunder mault botd-t. szerencsére itt a life leech nem számít, ennyivel jobb mint a grief varia, az ed viszont főleg ilyen op base-el jó lenne ha legalább közepes lenne és akkor nincs rossz érzés. marad az endgame játszogatás, small charm gyűjtögetés, apróságok
Blizz:
de amiatt, azért írtam hogy jól dokumentáltam, mert ugyanezt a great hauberk armort teszteltem ilyen szempontból még a forti belerakása előtt, lásd itt.előtte:
15% ed 0% dura: 1181 gold/dura
utána:
15% ed 0% dura fortitude: 33 203 gold/duraszóval ez csak is és kizárólag a forti miatt van, egyesek azt feltételezik hogy bug, de inkább ilyen szándékosan bennehagyott broken repair cost számítás a játék által.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13874 üzenetére
ne is mondd, ezt végül neked köszönhetem:
rohadtul értelmetlen költés volt, de igazad van a stílussal, egy druidhoz ez illik. meg nekem ez amúgyis már az endgame, itt felesleges spórolni, szóval rászántam magam a béna grief helyettjöhet a rush larzuk bácsihoz, és összerakom a legbatárabb lehetséges szörnypüfölőt (ráadásul élőhullákra +250 dmg-t ad ki majd). ennél közelebb nem tudok lenni a top dmg botd-hez, hittem a Peddy789 kolléga hsz-ében leírtaknak. ha jön egy normális dmg roll majd, meglesz legalább az egy ütésre számított legnagyobb sebzés. kicsit lassabb csépeléssel ugyan, de pwm-re gyorsabb kell legyen így is. meglátjuk, sajna el kell adnom hozzá még a meglévő eth gp-s botd-t, de bakker hogy néz már ki ez az 55-307? 181 avg base dmg, ez már p0rn
szóval szerintem rohadtul nem mindegy az alap fegyó, de ha végül kiderül hogy mégis, akkor legalább kipróbáltam, és nektek már nem kell
-
zsirfecske
addikt
ezt nem hiszem el milyen kört mentem ma:
kiütöttem egy sok playeres bocin egy cham-ot, rá fél órával egy baal partiban kaptam fel a legritkább destruction essence-t reflexből, aztán a következő join-omban egy szintén sok playeres chaos run alatt lemaradtam és találtam egy Lo-t(!) a földön. valaki ott hagytaúgy megijedtem tőle hogy felkaptam és azonnal kiléptem
nem is szeretem a publik runokat, mert mindenki úgy rohan mintha nem lenne holnap, boci runokban is mindig csak base itemeket keresgélek. a slow stílus most bejött.
ez a 3-ik Lo-m, az elsőt mákoltam gul-ért trade-ben, a másodikért aprólékos munkával kisebb mákokkal dolgoztam meg (14 ist-ért vettem), a harmadik megint határ mákkal szimplán ott hevert a lábam előtt.
most gondolkozom, hogy csináljam meg a grief-et is egy champion axe-ban a druidomnak, hogy összevessem a ribcrackerrel és a botd gp-vel, vagy ncc1701 felvetése nyomán nyomjak egy thunder maul botd-t
esett tegnap egy ilyen, csak be kéne larzukolni, eléggé vonz:
(vagy van belőle 14 ed-s eladó Lo-ért, lol, hát annyit nem adnék érte az tuti) -
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13865 üzenetére
war pike: Druid - Very Slow (105.5 Avg dmg)
thunder maul: Druid - Normal (106.5 Avg dmg)
great poleaxe: Druid - Fast (86.5 Avg dmg)bár botd-vel a CB minimálisra csökken, a sebesség azért még fontosabb. a thunder maul talán szóba jöhetett volna, de a 253 str req miatti respec-hez most nem volt kedvem (bár a +50 str simán beleférne, ahogy a bazidrága max dmg/life/ar charmok is).
szóval inkább maradtam a magas life + ribcracker CB opciónál, majd épp veled akarom kipróbálni überen a diffit (egyedül is megnézhetem, van kulcs, de 2 playerben vsz jobban kijön. lehet addig nézek majd public 8 player ball/chaos runokat).
a 12% mana leech viszont tök felesleges volt, optimalizáltam a gyűrűm még 2 um-ért (egyelőre nem dmg-re hanem ar-re, ill resekre: 85%+ a hell resist mindenre, még a 2x5% allres sc-k és bármi res charm nélkül). bár ez is csak überek ellen kellhet max, de elég beteg hogy egy small charm cserével meg is lenne a 20k attack rating enchant nélkül is:
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13862 üzenetére
bocsi, karácsonyi sok képes giga hsz következik
nálam most voltak jelentős fejlemények, végül összeharácsoltam mindent amit akartam, ezután elvileg lecsitulok. mint írtam ünnepek alatt a trade-re feküdtem rá, volt itt minden, elment az eth sacred targe ist-ért, kaptam ingyen vex-et egy random figurától stb. de lássuk sorban
fura, de zod-ot nem kaptam 8 ist-ért sem. jól felment az ára, én még 3 ist-ért tudtam eladni a saját drop cham-ot, szóval valami biztos van. lehet hogy már az új kontent miatt kezdik feljebb árazni az rw-ben eddig alig használt cham-ot, és ezért drágul a zod is? mindenesetre kisöpörtem a padlást és olyat csináltam, ami kb szentségtörés, és az új patch/ladderből visszanézve vsz őrültségnek hat majd. vettem 2x cham-ot 4 ist per darabért, és bedobtam a kockába (cham+cham+flawless emerald):
ezzel kiraktam végre a botd eth gp-t:
maxos 15% ll, a dmg viszont nagyon csóró, de sebaj. így is olvad minden rendesen, a kutyus úgy megy át nitha felé mintha nightmare-en lennénk:
az ethereal áttetszősége nagyon faszán néz ki a bazinagy bökőn, kár hogy a farkasforma miatt szinte sosem látszik:
karakterlap ribcrackerrel:
karakterlap botd-vel:
összefoglalva: fury dmg a duplája, a life/mana stolen brutál overkill (40/12), a dual leech gyűrű helyére simán mehetne valami str/life/ar/dmg cucc is, innentől volna értelme a str pakolásnak és a +dmg charmoknak is. az fhr/defense jól beesett, bár nem hinném hogy pvm-re bármi gond lenne belőle. a poison nova durva ahogy proccol, jó lehet akár a fizik immunok ellen is.szóval ennyi, vsz a két fegyvert fogom váltogatni innentől, kíváncsi vagyok hogy pl überen melyik hogy muzsikál.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13858 üzenetére
az utolsó up-om pedig szintén neked ajánlom:
lehet hogy hülyeség a defense mánia, de a karim egy helyben állva harcol, és a sok kicsi up és perf körüli cucc itt már 1000-es nagyságrendű pluszt ad. aztán ha arra rájönnek a skillek, aurák, forti proc és a ribcracker +100% def, úgy már akár értelme is lehet
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13858 üzenetére
hát ja, megszaladt és a vicc hogy kb semmit nem játszottam, csak trade-ből karácsonyozom ennyire. szép lassacskán fullos leszek, van 2 fortim és már csak egy zod kell a botd-hez, mert hiszek a fórumnak hogy ki kell próbálnom pvm-re a kutyussal.
amúgy az armor rollok ilyenek lettek:
ebből rerolloltam (1524 def archon, +26 allres), nem sírok de épphogy jobb, bár ingyen megérte, így legalább szép szimmetrikus
ez meg szép, bár lehet nem sokat segít a csicsó túlélésén, bár az össz dmg-en annál inkább (effektíve duplázódik, ahogy a treachery-s össz defense is). itt se ment 30 felé az allres, bár ennél mindegy is. -
zsirfecske
addikt
közben sikerült a larzukolás, egy dest kulcsért 10p alatt elvitt egy sorc addig. bármilyen kulcs vagy pul előre odaad és kész, nem kell félni hogy lenyúlják a socketelendő itemet. ha valakit érdekel, ő volt a user.
a 802 def-es eth lp-t meg elvitte valaki egy 20-as mara-ért, amit 5 perc alatt eladtam ist+mal-ért. mal-ba fájt az lp, de végül great hauberk-be megy a forti, így ingyen volt a great hauberk, bőven megelégszem ennyivel.
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13853 üzenetére
hát ja, de ezeket a game startja óta eltettem, akkor még minden jónak tűnt. szóval ennyi esett összesen, illetve a lacquared plate-eket tegnap vettem.
közben eladtam a +26 allres rollos 507 base def-es archon plate-es fortimat Lo rúnáért, újrarollolom a +15% ed great hauberk-ben amit itt is mutattam mikor agyaltam a repair cost/superior összefüggésen. bármi jön allres-re örülök, maxos 577 base def miatt mindenképp szép lesz.
és ha tudom larzukolni a fenti eth hauberket, a másik Lo megy bele és csicsó is kész. onnatól egyen armorban lesznek a druidommal, még pedig a legnagyobb base def-es light armorban. ennél több nem is kell a racionális perfekcionizmusomnak
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13841 üzenetére
és hopp reggel megléptem, ennyi is volt. 14 ist mínusz, cserébe van Lo és jöhet az eth forti. ti fenti 741 def hauberkbe vagy 771 def lacquered plate-be raknátok? előbbi light armor, utóbbi medium (elvileg csicsónál is számít) jó nagy str req-el. ha nem jön be és eladnám, számíthat.
amúgy meg csak elmélkedem, ilyenkor senki nem játszik már eu-ban
boldog karácsonyt!
-
zsirfecske
addikt
15 ist + 6 um, azaz kb 18 ist. addig ajánlgatott érte egy arc, míg elfogadtam. a soj mindig soj (míg nem dupe-olják), a sok ist viszont mindig sok ist.
"Gratula! Szerencsémre nekem akkor esett, mikor 1kfg-t ért. Most már a felét éri."
ncc1701, ez alapján nem olyan rossz deal, tévedek?mivel vettem egy ilyet 2 pul-ért, hajlok egy botd-re:
csak nemtom jó ötlet-e feladni a ribcracker +50% CB-t a flat dmg-értjelenleg 18 ist, 6 um és 1 mal van raktáron, botd már simán meglenne (sok ist-ből azért zod és vex is könnyen csinálható), de ebbe meg jól jönne egy forti:
(mai drop volt lyuk nélkül, mák lett a kocka rá. superior ed eth elite armor továbbra sem esett még nekem, de ez majdnem perf def, nem eth-ben ez 494 lenne miközben 501 a max)ez így a Lo-val együtt már soknak tűnik. mindig ez van, nem tud simán Lo esni, vagy zod vagy vex, csak ilyen nagyban. ber-t viszont már baromi rég nem ér egy soj, tényleg későn esett
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13826 üzenetére
ez király thx
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13781 üzenetére
ez komoly, és még tök jó arc volt
ncc1701:
jajj megnéznélek grief-estül überen, csak nemtom ma ráérek-e majd, meglátjuk. esetleg izenj itt előtte. -
zsirfecske
addikt
viszont akkor elérkezett a nitha challenge ideje! legközelebb ha beléptem csinálok egy run videót, hogy jól össze tudjuk mérni a méretünk, mert őszintén szólva itt a fórumon bárki bármit mondhat, vsz a fele se igaz
enigma? ugyan már, nem is létezik olyan
amúgy én a screenshotjaimat is netről szedem, pl ezt se mostanában trade-eltem mal-ért:
viccet félretéve ez kb perfekt, simán hr-t ér. egyetlen bánatom hogy nem tudom up-olni már
-
zsirfecske
addikt
válasz
ncc1701 #13769 üzenetére
hammerrel teleport? azt hogyan? jaa tudom már, engima
szóval perszepersze, ha beöltözöl hozzá csitítós gyűrűbe meg van jahithber-re della, akkor röhögős. hehe, csak szivatlak, mondjuk ha nem lenne gul-ért trade-elt Lo-ból kirakott mákos fortim, akkor hozzátehetném hogy charmok nélkül az egész druid cuccom kb 2 ist-et ér
upolás: büszke vagyok rád! nem is a def, hanem hogy elite a cucc, nem prosztó normál vagy exceptional
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13767 üzenetére
köszi, anno ebből a videóból indultam a ribcrackerrel, de én inkább budget über-re építettem, és azt tápoltam tovább később. nem igazán kell a CB miatt nekem +max dmg charm meg semmi dmg növelés, így jóval olcsóbb volt. hell-en ígyis elég minden ellen, nem igazán hiányzik a +str és a viszonylag kevés fizikal dmg miatt nem is lenne olyan hatékony.
asszem hearth of wolverine-t fogok tolni ha buffolják hogy túl is éljen, a +life spirit tényleg értelmetlen pwm-re (3800 körül van spirit nélkül), azért az kényelmes. pl nitha-hoz én be nemm mennék még ezzel se 3000 hp alatt. a cta ahogy ő is elmondja tök felesleges és kényelmetlen használni, ezért van nálam +5 skill staff swapon inkább, így spirit monarch se kell.
szóval értem én, de mivel nincs már szabad respec a karin, szerintem marad is ilyen hibridként, 100 str hard pointtal és minden más vita-n, azért a felbuffolva 4k+ life überen ugyanúgy jól jön mint nitha ellen.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Vismajor01 #13749 üzenetére
vicces, de lehetne, amúgy már ígyis van rajta 100 hard pont (low dmg cb miatt jól jön), abból még simán betolhatnék vitába vagy 35-40-et
de mondjuk eth botd-vel kéne is pakolni rá és még több értelme is lenne.
-
zsirfecske
addikt
mf gc
gheeds-et sem hordom, a magic find-ot kvázi feleslegesnek tartom, mivel drága stat és annak az esélye hogy jó roll essen egy igazán jó cuccból minimális. inkább rúna drop és base itemek. um/mal/ist vagy határ mákkal még feljebb is lehet menni egy jó eth weapon/armor base-el. ezekből pedig már szinte bármiből high rollt trade-elsz. egyszerűbb és olcsóbb. pl most néztem botd miatt, hogy egy szinte bármilyen ed-s eth great poleaxe/eth giant thresher már hr kategória, egy top archon plate detto, akkor tökre nem kell unique-ban gondolkodni. azokból úgyis mindig lesz rogyásig választék, épp a seregnyi magic finder miatt.
-
zsirfecske
addikt
válasz
shotika #13734 üzenetére
egyelőre nem, de most hogy mondod, kipróbáltam. nem csak game váltásnál, hanem amúgy is könnyen lehal.
ja és a fentihez még annyit, hogy a life az whisp-es érték, de csak 1 hard point van még rajta, majd 2.4-el fel lesz turbózva és akkor kimaxolom, grizzly-n is csak 1 van. jó a kettő együtt nem fog menni maxon, lev 87-en most 12 szabad skill point-om van, majd meglátjuk melyiket buffolják jobban és azt tolom.
ncc1701:
mondja a paladinamúgy ja, lehalni kb lehetetlen vele, főleg hogy már eddig is állt a a lecsóban gond nélkül. azért a fizikál immune szopi vele, vagy lawbringert hurcolok swapon, vagy csicsóra kell hagyatkozni. ezért még van cél, az eth forti. meg egy coh, hogy a 2x5 all-res charmot is lehessen kukázni (mondjuk fenti képeken nincsenek bent, ahogy más res charm se) és még lassabb legyen a pwm
-
zsirfecske
addikt
figyelem, hosszú poszt! tldr: fury kutya nagyon tápos.
tegnapi trade fejlemények nyomán írkálok most egy kicsit sokat, mert nagyon durvának találom, hátha ti is. az volt, hogy meglévő +1 shapeshift +life skillereim mellé (+39, +34 és +30 life) vettem az alábbi három újat, rendre 1 um+3 pskull, 1 lem és 1 fal(!)-ért:
(én már az elsőnek is örültem, de a másik kettő meg egyenesen ingyen volt)ezeken kívül volt még 3 plain skiller régről, szóval ha már így alakult, próbaként beraktam mind a 9 db skillert, a +3 shapeshift prebuff amu és a +5 mang song staff swap mellé. így elég komoly lett a shapeshift skill tree-m:
azaz így 15+ percig tartó farkasforma van elég brutál ar és ias buffal. igazából az időtartam miatt asszem ki is pakolhatom a plain charmokat ilyenkor és mehetek vígan kalimpálni (bár a fure/feral rage dmg így csökkenne valamit).mindezek mellé új amum is lett a highlord helyére, egy elég jó metalgrid (ist-ért vettem):
így az ar elég brutál még limb enchant nélkül is:
a life meg alulról nyaldossa a szemnedvesítő 5400-at, miközben a res-ek fullosak. nyilván utóbbit überhez még érdemes feljebb nyomni, de 3 gc helyére bármi befér, akár még frw és ar/life gc is. de arra nincs szükség, enchant-tal simán lehetne pedig 20k ar is belőle
szóval ez így nekem már szinte túl metál is, némi öltözködéssel meg prebuffal simán ki lehet hozni egy negyed óráig elpusztathatatlan robot kutyát.
szóval ennyit az endgame fury druidról, megnéznék egy hasonlóan feltápolt wind druidot is. persze itt a dmg relatíve alacsony, mert CB a fókusz, de egy botd eth gp-vel vsz lemálna minden a képernyőn, max a ricbcracker 50% fhr bónuszát lenne csak nehéz helyettesíteni, hogy meglegyen a 86% breakpoint.
-
zsirfecske
addikt
igen, és lássuk be a 60 sec wait time is elég gáz, pl trade-nél már indexelnem kell melyik mule-nál mi van, mert 5-6 karit végignézni 5-6 perc, joggal nem szeretik kivárni az emberek.
szóval van teendő még addig, de ezt tudják is az elejétől. kvázi post release beta ez még a ladderig. de addig is élvezhető. kicsit tényleg olyan mint a beta volt, hogy elvagyunk vele, de a progress nem lesz átvihető ha jön a ladder
-
zsirfecske
addikt
szerintem itt súlyos félre- és szövegértési gondok vannak. senki nem mondta hogy spirit-et elvennének. csak az újonnan majd bekerülő, még biztosan nem is tudható dolgokról volt szó. ráadásul még jön a 2.4 is előbb, amiben a balance-nak is lehet itemizációs vonzata és majd csak onnantól válik el a ladder és a nonladder.
tehát majd egyszer ladder előtt nyilvánosságra hozzák mi az újdonság, miért érdemes bárkinek ladder karit indítani a friss economy-n és fresh start-on túl.
hangsúlyozom, hogy szerintem, de lehet én vagyok helikopter
-
zsirfecske
addikt
én végighallgattam a mrllamasc-s developer stream-et, a készítők elmondták, hogy több kontent van tervben, új rúnaszavak és stb, de nem rögtön az első ladderbe kerül be minden, abból csak 2 új rw-t teaseltek (felteszem azért lesz 3-4) és az a tervük, hogy fokozatosan tolnak be dolgokat. indul a PTR és az ottani tapasztalatok alapján is nyitottak bármi meglátásra, változtatásra balancing kapcsán is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
savior #13676 üzenetére
én wind-el kezdtem, levelingre jó meg nagy csoportok ellen, de endgame-re sztem nem kérdés a fury.
hol tartasz amúgy vele? van +3 volcano fehér pelt-em 3 sockettel, vagy valami op +3 fissure és még két fire skill hasonló. persze ez kisebb levelekre való míg nem leszel wind.
-
zsirfecske
addikt
szerintem én ladderig már maradok a meglévő 3 karimnál, épp lev 87 mind, valahogy itt állok meg mindig velük. viszont most eltökéltem hogy választok egyet és azt tolom csak. és ez a fury druid lesz, mert az a legéletképesebb. új, vsz fun karit csak ladderben kezdek szerintem, és amazon-t vagy assát kéne, bár ez a ranger pala is opció lehet. vagy ha lesz valami nagyon tetsző egyedi build az új 2.4-es metában.
savior:
szerintem a pajzsos megoldás nem ajánlott, megtöri a block anim a farkas vad csapkodását. bár most az ias visszaherélésével ez lehet nem annyira számottevő. én upped ribcracker build-del tolom, cb fókusz, überre ideálisabb mint pvm-re. de majd most kiderül mit ér post 2.3 patch a kutyus. ja és azóta tök sok változás volt, charmok, +4 ondal helyett +5 mang song staff stb. -
zsirfecske
addikt
tökéletes
buriza crossbow egy csomó fire charmmal? lol, bejön.
anno mikor kijött a lod, nem értettem semmit a játékhoz és crossbow-val lövöldöztem, necrom volt és mindent strength-re pakoltam, csonti summonokkal. hamar kifulladt, főleg hogy asszem akkor még respec se volt. egy ilyen palát én is tolnék simán már csak nosztalgiából
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest