- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
Köszi, ez látom diamond bow, ugye? A két aura akkor összeadódik és az adja ezt a nagy damage-et gondolom.
Csak, hogy össze tudjam hasonlítani, mennyit sebzel a csicska aurája nélkül?
Meg, az Andariel sapka nem jó ehhez a buildhez? Mi pluszt tud adni egy Circlet ahhoz képest? Itt gondolom attackspeed számít és nem a faster cast?
Boci farmolásra ott amúgy ott a cold bowa, farmolásra nagyon jó, de kéne nekem egy jófajta PvP kari is, megcsinálom ezt akkor normálisra.
És még azt akartam kérdezni, hogy a Matriarcal bow nem jobb? Ott a +3skill, kicsit gyorsabb speed és csak -3 average damage. Ezt most kérdés, nem állítom, hogy jobb.
-
törölt tag
Szerintem holnaptól pont vissza veszem a tempot mert nagyon nem fair, hogy 40+ óra alatt nem tudott dobni egy kék Dream Spiritet a szemét rng, közben lett Steelrend, Fathom, Death Cleaver, Gris shield, Jogar, King armor, minden másból pl: Sacred Armor, 2-3 kék..
Oculust akarom rituálisan elpusztítani, az -50MF, tehát kellene a Gheed és a traveler
-
_ocsisajt
őstag
HC-n még azért el lehet adni a jobb dolgokat.
Nah... Összeraktam... lev86 most a smiter
Treachery proc után így áll a kari:
fire: +300%
light: +343% (ez 85% most, többi 75)
cold: 350%
Pojzi: +240% (meh)
Van dracul gloves, de beraktam swapre egy life tapes wandot meg egy uppolt Moser pajzsot (most luna alap már) két Diamonddal... (még mindég nem esik semmilyen olyan amit javasoltál 4 likas alapnak, swapre)
alap hp: 1415
fhr/swap: 72/75, 120/80 attackspeedVan két fajta varim a kulcsfarmra: terrort novával fogom futni, hatet (<- sokkal jobban bírja az orbosom) meg descutrot coldos varival. Majd holnap...
-
_ocsisajt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
UBER Mephisto 1 hitelte (felordibált, alapból 1.7K hp-s) a NAGYON NEM starter geares paladinját cimbinek, nem olcsó gearrel hardcore-on. Mi a tökömet csináljak (ez volt az uccsó csepp a pohárban, hogy abbahagyta hc-t), hogy ha össze akarnék rakni egy smitert, hogy ubermephisto ne egyhitelje? A high investment variáció még NEM szezonban is a csillagos ég kb, nem hogy szezonban.
Amik voltak:
Fej: Guillaume's Face (um)
Páncél: Duress
Fegyó: Grief
Pajzs: Herald of Zakarum (um)
gloves: Dracul
Pipő: Gore rider
Öv: Thindergod (light absorb helló!)
Ringek: Ravenfrost, Wisp Proj (light abs)
Amu: Metalgrid
Egyéb: 3-4 Combat skillerek+ FHR, Pala torch, Anni stb... MAx block, resek maxon túl, light 220%, alap HP: 1700 körül
+ Battle orders ordibálás (level 31)
gg -
törölt tag
Druidám el van átkozva
, 400% MF felett se kapott szinte semmi értelmeset, indítottam egy Sorct 0-70% mf között esőzik a unique, set, rare loot ... remélem kitart a szerencséje. Épp az előbb Duriel NM is dobott 2 uniq-t.
Úgy voltam vele, ha már úgy is 3 nap 1 szint a druidának, akkor inkább indítok egy biznisz-sorct.
0%Mf drop
-
Peddy789
őstag
Kulon tetszik hogy trade ablakban nem latni a chatet amugy...
Tegnap eladtama teljes mosaic assasinom, shako, 2 mosaic, angelic amu+ring, nataly boots, string of ears, treachery, etc.
Ugy dontottem inkab HC fele veszem az iranyt, sorcit meg nem csinaltam season 0 ota, ugyhogy kiprobalok egy energy shieldes verziot, esetleg frozen orbal. Hatha azzal nem annyira veszelyes telezgetni -
törölt tag
-
törölt tag
-
_ocsisajt
őstag
Ha a zégiek is úgy akarják, akkor én ezt akarom összerakni, immortal coldos sorci:
https://maxroll.gg/d2/d2planner/xk0106al(ide még beszerkesztenék egy sundit, kis coldos charmokkal, hogy egál legyen)
Ezt mán linkeltem korábban is, de elvileg ha bent van a zenerzsisild, akkor nem tud meghalni...
-
pachito
őstag
Na majd legközelebb partyban tolom, nem tudtam hogy fel lehet venni az elhullott cuccokat, köszi.
Ezalatt a néhány nap alatt nem tapasztaltam sem laggot, sem dc-t szerencsére EU szerveren.#17309: Vannak skillek, amiket még sosem használtam korábban, a Foh is ilyen volt. Nem tudnám megszokni, még hosszabb távon sem. Inkább Holy Boltoztam, kis fcr-rel az elég poén volt és kb 2x akkora volt a sebzése mint a Foh Boltoknak.
Több ilyen skill is van egyébként a játékban amit sokan ajánlanak hogy milyen állat de nekem nem esnek kézre, pl ugyanezt éreztem a Fissure Druidnál is.
szerk.: felnézegettem jsp-re, persze itt is esnek az árak de közel sem olyan őrült mértékben, ahogy sc-n. A high rúnának meg a ritka cuccoknak még most is és feltehetelőleg napokig lesz értéke, egyáltalán nem érzem hogy versenyt futnék az idővel mint sc-n. -
törölt tag
Ezektől majdnem idegbajt kaptam amikor még 70-en +0 skill bonus van a summon Druidámon
...őő fairplayvagymi
Amúgy +3 warcries amu elérhető ha kell valakinek, ml45. Közben veszem az amukat mint az őrült, hátha jön már egy druuujdás is. +1 meg majdnem minden classhoz van már.
-
törölt tag
Jah értem, hogy ezek nem jók, csak azért példának beraktam, hátha valakit érdekel
. Gyakorlatilag mindennel bepróbálkozok amiben van esély druid skillre, mert nem ad a játék dropokkal..
A +1 dru skill tusko is asszem Gamble volt., kb 2mil arany után..
Azt nem értem, hogy pl: Amazonnal miért tudok kivenni +3 tab skillt a sima shopokból, Druidnak meg sehol semmi..
-
malystryx
senior tag
-
SSJPeter
őstag
És az fg-ért rúnát is tudok venni, ugye?
Amúgy unatkoztam, kiraktam az "Ice"-t merthogy végül coldos bowát fogok csinálni, régi emlékeim szerint már a Mavina szettes is tűrhető volt.
Nem lett olyan rossz, 194% ED, 27%Coldskill. Erős közepes cucc lett, sokkal rosszabb is lehetett volna, na meg jobb is.
-
SSJPeter
őstag
Jah én is láttam azt, túl van árazva. Én 20-ért már eladnám a perfet is. Nem tudom sorcnál mi számít jobban? A res vagy stat? Pedig van sorcom, de kb. mind1 sztem.
Na mind1, ez az eladás már nem olyan sürgős nekem azért, mint amennyire az első volt, mert akkor nem volt semmi rúnám, de még azt sem költöttem el, amit az elsőért kaptam. 7 alá szerintem nem megyek le.
-
törölt tag
-
Smite
tag
Az volt a terv, hogy eladok mindent az elején, de már most nagyon le vagyok maradva. Mire odaérek, a botok lenyomnak mindent
Nézted a Blade Fury assa videót macrobio-tól. Eléggé durva lett, csak nehéz vele célozni.
@Sto1911
Délután tudok csatlakozni, jó lenne egy tele sorc is -
savior
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest