- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja igen, el is kezdtek anyázni, amikor egy Mara-ért Pul-t ajánlottam
COA és DF az mi?Más nincs is ami érdekes?
HR-ekre van valami jó taktika? Az olvastam LK megachestek 1/3000 arányban dobnak, de az is nagyon kevés
Tegnap találtam egy 3so Archon platet is, de mivel nincs HR-em (és nem volt perf) Wealth-et csináltam belőle nm runokhoz bár nem tudok azoknak mennyi értelme van úgy h sok HR nem tud esni rajtuk....Eth CV-t akartak nekem eladni Mal-ért de nem vettem meg... Mostani Tresher is teljesen jó
Nyílván Infinity-hez megvenném...Übereket csak smiterrel lehet leverni? Annak a buildnek mi a lényege?
Btw anno volt torchom is meg meg is csináltam ez a questet party-ban, de nem emlékszem rá h ez Ladder vagy Non-Ladder volt-e
De sztem Ladder kellett h legyen, mert ezer éve van eredeti kulcson (pontosabban megjelenés óta
) és ott vki public nyitotta be az Eventet.... plusz a Torch is olyan h sztem nem tudják felvenni előled. Mindenkinek 1-et dob, nem?
-
törölt tag
Nos, csináltam egy resetet, raktam 20-at a telekinézisre warmth helyett és tényleg kevéssbé csökken a mana
Azóta se haltam meg hellen
760hp, 1300mana, 67%ES + 20Tallres 75
Btw 0.67x0.75 = 0.5 .... szóva "elvileg" pont ugyanannyi pontot csökken a mana mint a health... csak a mana folyamatosan töltve van. Szóval lehet tényleg jobb lenne az 1000/1000 arány. Sőt ha 1-el több pont lenne az életen, akkor BloodMana course már nem is hatna rám?PvP kipróbáltam... egész jól bírja az ütést az új kiosztásban
Tegnap találtam meg egy Gheedset... meg megint egy Griswalds Armort
Előtte meg 2x adta be a Stormshieldet.....
Ahogy látom a uniq itemek értéke tényleg eléggé lement a rúnaszavak óta...
Találtam egy Mal-t, vettem rajta egy Arachot, ezzel lett kész a build.
Ja meg megcsináltam a Spirit Monarchot isVan még olyan Uniq item ami kifejezetten "értékes"?
Vagy mind max Pul-t ér vagy free
-
törölt tag
Becsatlakoztam 6 bot mellé tesztelgetni kicsit, mondom megnézem má mit hagytak ott Anderiel után, hát nem egy 34-es Gheeds volt
Csináltam egy Insightot a csicskának, Meditation auraval most még +600-al tölt a 1200 mana
olyan mintha folyamatosan potiont innék, nem tudom varázslattal csökkenteni, ergo ha csökken tudom h az sebzésből van....
Nagyon kellemes így a játék, 1 mana potion sincs nálam (nightmare Diablo runt meg tudom csinálni health potion ivás nélkül), de hellen se vertek le 1x sem azóta
Amúgy továbbra is esetleges valamennyire miből sebeznek, mert van h tisztán csak a mana fogy. Néha fogy jobban a health. De így is max 200-at szokott esni az élett a 600-ból... szóval nem vészes. Nagyon be kell kapni sok szörnytől egyszerre h halál közeli élményt jelentsenekIlletve végre találtam egy érthető leírást mit csinál a telekinézis:
Each point in Telekinesis makes Energy Shield's damage absorption more effective. By default, for each point of damage absorbed by Energy Shield, 2 mana points are deducted, a 200% ratio. Each hard skill point in Telekinesis makes Energy Shield 0.0625 Mana per point more effective. For example, with 8 points in Telekinesis, 1.5 mana points are deducted for each point of damage absorbed, a 150% ratio. With 16 points in Telekinesis, one point of damage absorbed equals one point of mana loss, a 100% ratio. And at the maximum level 20 of Telekinesis, the ratio will be 75%.Szóval lehet tényleg jobb erre pakolni többet.....
Gondolkozom egy rezeten mert lassal fel van cuccolva a karakter (még kéne egy normális amu) illetve már kitapasztaltam mit tud így. Összes boss-t leöltem vele, hellen act4-5 már kicsit nehezebb, de egyedül még vihető.
Viszont a többi buildnél tényleg annyira sok skill pont elmegy a sebzésekre, hogy ES-T-re nem marad....
És nekem cél az is h ne tudjanak leverni
Ha csak életre adnék,lenne mondjuk 1k, ami elég kevésnek tűnik mindenféle leech és egyéb nélkül....
Mennyivel jobbak a dropok ha több karakter van bent? -
törölt tag
Mondjuk nem mintha nagyon izgatná magát a Blizzard a botok miatt, bár jobb lenne ha nem lennének
Teleport nélkül én már nem játszom
Enigmához a Jah/Ber-t meg ötletem sincs hogy lehetne beszerezni
Amúgy max amazonnal játszanék még. Jawazon tud nagyot sebezni? Btw találtam most egy Thundergods Vigor-t, az ért vmit?Most épp Pul-t kaptam össze wp-ért hellen
Hoto nem annyival jobb mint az Occu h megérjen egy Vex-et szvsz. Így is maxon van a resistem
Cta mennyi életet és manát tud adni?Rare cuccokban mi ér sokat?
Über Tristramhoz nem egyszerűbb becsatlakozni, mint megvenni a kulcsokat?
Mennyi a 3x3 kulcs? -
törölt tag
Meg ebből a runa trade-elésból még kiokosíthatnátok...
Ahogy nézem a legtöbb "jó" tárgy beszerezhető egy sima Pul-ért.
Egy rúnát meg az előtte lévő 2 runára be lehet cserélni...
Ezért nem értem miért kér valaki Ist-tet egy WarTravellerért, az egy jó tucat Pul, ami elég nevetséges.
Meg láttam ilyet h O 40Ists N Jah/Ber.
Ki a fenének van 40Ist-je és honnan
Mi számít HRs-nek?
Cham és Zod azért nem kell senkinek, mert nem kell nagyon rúna szavakba? -
törölt tag
Gondolom erről semmi hivatalos h mikor van ladder reset?
Meg gondolom a ladder reset nem fogja a botok mennyiségét befolyásolni
(Nekem kicsit fura am h vannak, régen nem voltak) Ezeket amúgy ki a fene "irányítja" ?
Azért kemény h valaki erre külön ír programot
Mondjuk így h megvan az összes cucc, nem tudom minek MF runoljak
Runákkal lehetne még variálni, de annyira ritkán dob bármi "értékeset".....
(Viszont tradelni lehet velük... csávó adott egy Gul-t Lem-ért, amit aztán cseréltem Ist+Mal-ra, aztán Mal-Um-ra meg Um-Pulra. Meg Dol-ért is kaptam Mal-t -
shifty!
senior tag
A MedianXL-t kipróbáltam, de valahogy nincs meg ugyanaz a varázsa mint a sima D2 + LoD-nak. Nem tudom, ez mennyiben van megokosítva... amúgy relatíve sokan játszanak így is a sima Bnet-en, szeretem az eredeti fílinget
de lehet, hogy ezt kipróbálom amit ajánlottál, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest