- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
-
reelc
veterán
válasz
miko_ #103111 üzenetére
A helyedben keresnék egy hazai communityt vagy klánt, ahol menetközben szóban is eltudnák magyarázni a barbi dolgot.
Én nem értek hozzá, de az alapján amit írtál - nem játszottál 2 éve és egyből kidobtak - valószínűleg a Paragon szinted volt hozzájuk túl alacsony. Erre szintén a community vagy klán lehet a kulcs, ami nem random publik, nem vagdosnak ki a partyból azonnal. -
Nordic
Közösségépítő
Konkrétan ott az a gond, hogy egy sárgának van 4-5 minionja, ha horde-s akkor több. Na már most a minionoknál azért halsz gyorsan, mert több miniont ütsz egyszerre. Én is ezért szoktam összefeküdni a wd-vel, mert lerohanom őket macikkal, és mire észbekapok már időm sincs sw-be lépni. Olyankor meg kell próbálni max 1-2t-t ütni egyszerre, ugyanis ha aoe-skillel támadsz, és úgy vettem észre, minden eltalált mobtól bekapod a reflectet, ezért instant halál, nincs az a resist+ls páros ami ezt megfogja, főleg, ha jó nagy a dps-ed. A kékeknél mintha részben úgy működne, hogy egy mobnak veszi, még ha 3 kéket is ütsz, de ez nem biztos.
(#13918) Gyick: Szerintem itt senki sem solozza az übereket, mert nincs értelme, főleg ilyen 100k dps-el, mint ami neked van. Ha meg elindítod az übert mp1-2-n, ahol talán bírod, akkor csak elbaszod a kulcsokat, mert nagyon ritkán fognak gyűrű-alapanyagot dobni. Ezért is ajánlott partyban mp6-tól felfelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest