- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DjDanee87
addikt
válasz
Bobbysolo #106344 üzenetére
Sztem az csak magasabb (110+) éri meg. 103 volt amit toltam hétvégén ott olyan gyorsan haltak a dögök, hogy sztem ennek a pain gemnek kevesebb haszna lett volna, mint a powerfulnak.
Én powerful, trapped és gogok kombinációt használtam. Pain damageről nem tudok nyilatkozni, hogy megéri-e.
-
hajsza
aktív tag
válasz
Bobbysolo #92031 üzenetére
Egészen pontosan szezonzárás után levélben elküldik Neked a szezonos ládáid tartalmát (a karakter inventory-ja egy az egyben megmarad). Kb. 4 heted van arra, hogy ezeket a leveleket kinyisd. Ha addig nem teszed meg, akkor a szezonban szerzett cuccaid elvesznek. A kinyitott levelekben levő tárgyak a nem szezonális ládába kerülnek, ezért gondoskodj róla, hogy legyen benne elég üres hely.
-
noblem1983
senior tag
válasz
Bobbysolo #91172 üzenetére
Itt egy hasznos kis program Weapon Dmg Calculator
-
Cadal
őstag
válasz
Bobbysolo #91092 üzenetére
Ha jól rémlik a Chapter 4 elérése után "le kell okézni" vagyis rá kell klikkelni az elért szintre utána nyílik meg a következő "lap" és ott ismét eléd tárulnak az elérendő célok.
KubanitoS: ha jobban megnézed az egy kis térkép!!!
sry. Valaki a topikból 4K-ban nyomja, nála az Ő képernyőmentésén vettem észre..
Más:
Nem tudom ki próbálta a 2.4.1.-es One punch monkot, de ez valami irgalmatlan mire képes. Erős volt a korábbi patchben építhető LoN-os build is, de itt még az a megkötés sincs, hogy ősi cuccok kellenek. Brutális. TX-en minden, de minden 1 hit. Na jó a RG néha 3. Imádom! -
kökény
aktív tag
válasz
Bobbysolo #88913 üzenetére
Nekem is az orbos van, mert még Twisteres anci kard nem esett, atomstabil, mint ahogy jookomak is írta, 72 lement vele soloban 73-ról lemaradok, oda kevés a dps még, de ott is beton én ezért imádom, állok püfölök, haladok tovább, lassú amúgy, de biztos, ha nem akarsz izgulni, akkor ez jó választás, twisteresnél én is félek,h az papír lesz ehhez képest, de ki fogom próbálni azt is
-
GrimmDiablo
csendes tag
válasz
Bobbysolo #88799 üzenetére
És ez helyettesíti a lépkedést?
Mármint ha folyamatosan nyomom olyan mintha haladék, csak egy helyben állok, vagy csak egy helyben áll (mert szerintem az utóbbi), mivel ugye a DHnál mászkálni kell kicsiket, és akkor növeli a sebzést felfelé. (Vagy lehet valamelyik kő csinálja ezt, nem vágom a "szakszavakat"...)De köszi, főleg, ha az első!
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Bobbysolo #88198 üzenetére
Ja, esett a thorns nagyot. A diablofans-ot nézegettem és ott a nemezist ajánlották inkább, meg hogy hagyjam a csodába a sima fehéreket.
Unity se kellett, mert majd' 1 Milla HP-m van elég jó regen-nel, így nem volt halálközeli élmény.
És mivel block az 95%-volt, az adatlap meg azt mondta maúgy is csak 75 a max, ment a Bloodizé helyére a furnace, ha már csak eliteket kell ölni.De másokkal ellentétben az alap dmg-t nem szedtem le a disznóvágó bicskáról, így a punish és a bombardment is sebzett valamennyit a thorns mellet ttalán. Nem tudom.
-
granini
őstag
válasz
Bobbysolo #88191 üzenetére
Nem neztem meg a k.lapjat de siman lehet ekkora difi rift es rift kozott.. nekunk is volt 4P-ben hogy a 85-ot nem birtuk lehozni olyan pocsek volt a map meg a mob tipusok is, aztan viccbol pitti berakott 89-et meg 90-et (mert nem volt nala mar kisebb kulcs
) es hallod valami 12-13 percre hoztuk le zsinorban mindkettot. 2db alom map, husos buta mobokkal, megfelelo helyeken pilonnal, ahogy azt kell.
Hat ekkora kulonbsegek vannak. Ha kikapsz nemezissel egy powa pilont dual packkal az nagy progress. Meg amikor a vegere marad 1 chanel pilon a bossra, az is zsebbe van kesz.
-
DioRobber
tag
válasz
Bobbysolo #87768 üzenetére
áhh kell az az 50 a cruznak, szanaszét püfölik.... depth digerrel mennyit ment az ürge?
Egyébként tök egyszerű a képlet cruzzal:
Elitekre kell a lovagolni, illetve nyilván ha már körülötted összegyűltek akkor azokat le kell vadászni, de szigorúan akkor ha el tudod sütni az iron skin-consecrationt-akkhán-és physicalra pörög a gyűrű, na akkor kb 2-3mp egy sárga elite. Szal dps megvan, inkább az a rossz hogy addig eljuss oda a mobokon keresztül-szal kell az 50%
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Bobbysolo #87764 üzenetére
Nem az Aquiras-t kene kicserelni inkabb? Azert a Heart of Iron nem art...
En pl simar riftezni kicsereltem a Heart of Iron-t Nemesisre es hat erezhetoen lassabban olok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest