Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz _drk #109019 üzenetére

    Részemről örültem, hogy bezárták az AH-t annak idején, mert tönkrevágta az egész játékélményt, hogy csak akkor eshetett valami jobb cucc, ha magasabb szinten játszottál, viszont ott jó cuccok nélkül nem maradtál életben sokáig. Persze, akinek volt valódi pénze, az megoldotta, euróért megvette a frankóbb felszerelést, majd ment nehéz szintre, és ha esett neki valami, már pakolta is be AH-ba. Magyarán, akinek volt pénze jó cuccokat venni és azzal játszani magas szinten, az megszedhette magát AH-ból, ha berakta a jobb lootot.

    Viszont akkor nem lett volna akkora a baj, ha valódi pénzért nem engednek felszerelést árulni, hanem csak kozmetikai cuccokat. Aki akar, fizessen nyugodtan akár 10-20 eurót is egy jobb transmog-ért (skin), de akinek nincs pénze, az ne legyen már hátrányban, mert nem bírja megvenni a játékmenetet befolyásoló, drágább cuccokat. Amennyiben megint ezt terveznék, hogy visszatér az AH a Diablo IV-ben, részemről addig nem fogom megvenni, míg ki nem veszik belőle.

    Viszont!!!

    Ha olyan Mikrotranzakciót terveznek beletenni, amiből származik némi extra bevételük, mondjuk skineket, vagy esetleg tárhelyet, szárnyakat, peteket, stb. árulnak, akkor az úgy rendben van. Mert azok nélkül is végig lehet játszani a játékot, és ugyanúgy lehet találni jó cuccokat, mindegy, hány szárnyad, vagy peted van a gyűjteményben. Ha pedig ezek elegendő bevételt hoznak, akkor viszont ők is adjanak vissza belőle valamennyit, kisebb ingyenes DLC-k, vagy nagyobb (akár fizetős) valódi bővítmények (Expansion Setek) formájában.

    Ám ha engedik, hogy ismét csak pénzért lehessen jobb felszerelést venni AH-ban, akkor megint ugyanúgy fognak járni, mint korábban. Addig sokan nem veszik meg, amíg be nem zárják (én sem).

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák