- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
-
Mobilarena
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quex
tag
válasz
mikromanus #38581 üzenetére
Mindjárt gondoltam, hogy amit Te használsz, az csak jó lehet és a többiek csak azért nyafognak mert gyengék.. az ilyen jellegű megterheléshez.
Tekintsünk el attól az esettől, amikor akkora dps-el mész, hogy 1 ütés a haranggal és fekszik. Ha egyedül játszol, akkor visszajönek rád, ez így is jó dolog. De ha nem egyedül játszol, akkor mindkettő ugyan azt csinálja, a harangas monk és a pörgős barbi is. Mindkettő szétteríti az egész területen a szörnyeket és mindenkinek, akinek van területre ható támadása, az a hajára kenheti, mert egyessével kell levadászni az összes szörnyet, így jóval időigényesebbé válik a levadászatuk.
-
Helmoras
őstag
válasz
Mp 7 en már elég szép számban vannak mobok, a sweeping-et használom ugye a spiritest hozzá az extra 100 spirites passzivot és a criplingnek a spirites runáját, skornal olyan sok tapasztalatom nincs, de a teszt körben gond nélkül tudtam tölteni, ha találok 1 miliárd goldot nyilván visszaváltok két egykezesre(és akkor visszateszem a fist of thunder spirites runáját) de jelenleg ez volt ár érték arányban a jó upgrade...(28 misi volt 1d 12 vel 1350+ dps 195+ chd + ls) meg van most 42% aspd bónuszom bár kesztyűre nem sikerül a triflectát rákraftolni (800 nál járok kb
) akkor már talán 50 is lenne... igy egész jó skornal is, két egykezessel meg persze mégjobb.
Edge: értem az álláspontodat de nálam nem cél az mp 10 egyelőre
és mint mondtam okosan kell használni a harangot és akkor nem olyan annoying...
-
jjc
aktív tag
válasz
meg a cm wizek is morgolódnak.
-
Edge
veterán
válasz
Na. Meg is van az e-napi vita tárgya. Party arc-e a harangozó monk?
Sztem mp10 partyban nem. Idegesítő amikor bent vagy egy nagy DPS-es karival és egy ilyen monk szétlöki a thrasheket, mivel megölni nem tudja. Sz'l nemjó semmire sem az, hogy a tömeget szétlökdösi, minek az meg mire jó amikor meg is lehet őket ölni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest