Aktív témák
-
M@UL
tag
válasz
Nyűnyüke #217 üzenetére
oké...igazad van,,,de amikor mindenhol ezt látom ,, mindenhol mindenki ijen szavakkal traktál akkor egy picit ingerült lesze,,,meg amugy is este már ideges voltam,,,ugyhogy elnézést kérek mindenkitöl akit megbántottam ezzel.....tudom hogy haladni kell a korral,,,,de nekem mostanában ez nehezen megy....
-
Slayer Valor
őstag
válasz
Nyűnyüke #205 üzenetére
''Állítólag már lassan 4 éve fejlesztik a Diot''
Ez tutkó nem igaz, mert akkor már lennének képek is, vagy valami más info blizztől, ha már egy ilyen info kiszivárgott... de nincs kép, ezért vagy régebb óta fejleszik, vagy rövidebb ideje, vagy egyik sem... Ha meg valamelyik blizzesnek eljárt a szája, akkor részben annyi a meglepetésnek
''Egyébként tavaly egy cseh zenész állította, hogy befejezték a D3 betétdalának készítését''
Hol az info? Megint csak egy cseh közember állította. Ez se biztos.
De félre a pesszimizmussal, reménykedjünk benne, hogy ez mind igaz!!! -
Sirandrish
legenda
válasz
Nyűnyüke #186 üzenetére
egyébként tök mindegy ki a fejlesztő..egy dologgal van a baj...azzal hogy nem birnak ugyanannál a sikeres dolognál maradni igy ellessz b@szva az egész..gondolok itt arra hogy el fogják rontani azzal hogy vagy full 3D-sre csinálják meg vsagy olyan-ra mint az Oblivion...
Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest