- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
mpierre #30768 üzenetére
"És tegnap zúztam be egy monk slukkert, ignore durability loss-osat.
Mi pénzt érne az ma!!!"
Semmit ha sz.ok a statok.Ez a baj, hogy így is a legjobb cuccban vagy hogy legyen esélyed infernon. De így is nagyon nehéz. Olyan meg hogy tuti jó is legyen meg durabos is legyen...nagyon ritka. Ha meg lejjebb adsz az igényekből, és mindegy milyen csak legyen durabos, akkor meg nem tudsz haladni mert meghalsz. :S
"Cucc majdnem teljes elkopásáig tartó halópartiban a teljes javíttatás 3-4k volt. Eddig."
Ez godolom nem inferno.Mi itt általában inferno-ról beszélünk és ilyen lvl 62-63 itemekben vagyunk. Tehát 2x meghalsz, és 14ezer. Teljes elkopást meg se merem nézni. Inkább kiléptem game-ből.
-
-
maross
nagyúr
válasz
mpierre #28698 üzenetére
Az a baj, hogy 1100 resist + 10k armor levedi az utések/magic 95%-at, tehát 5%-at kapod az eredetinek. Erre meg jon 20% dodge, tehat 4%-ot sebzodok. Vegeredmenyben pedig annyit latok,hogy odahuz a firechaines elit pack, egy masodperc mulva mar fel hp es csokken. Most akkor szanalommod ussek ra egyet a brutalis 13ezres sebzesemmel, es fussak?
. Gondoltam ennyi armor, resist + 1400-1700 LoH mar megteszi, hat tevedtem, ha lejar 2skillem ami ad ujabb 60% dodgeot, akkor hello van. Ez alatt a 22 masodperc alatt pedig sajna nem tudom kinyirni, max 4-bol egyet, a sok LoH kozel se tolt vissza annyit mint kene, pedig 1.98 az attack speedem, ami nagyon barati.
szerk: ja, es egyszer rakerestem youtube barbar infernos tutorialra, erre mit latok? dobalja a fejszet,es fut korbe korbe, egyszer se utnek ra, 10 perc alatt el is fekszenek
. Bazze, akkor inditottam volna demon huntert 10x akkora damaggel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre #28681 üzenetére
Ugyanígy jártam a kétkezes fegyós felálással. Hiába volt jó a sebzésem marha gyorsan megfeküdtem egy-egy keményebb csatában.
Viszont nagyon jó a pajzs amit adtál múltkor, még most is azt használom. Köszi mégegyszer.
Neked nem volt lag mikor a hídon vertük az ellen Act 4-ben? Tuti nem vga mert GTX480-al meg 460-al is csinálja, de csak ott. Normalon, Nightmare-en meg most Hell-en is. Egész játékban csak azon a részen. Fura... Pedig 2 féle driverrel is néztem.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre #28000 üzenetére
Neked van vmi skilled amitől gyorsabban szaladsz? Mert Gornival ezen tanakodtunk tegnap este, hogy biztos van vmid, mert gyorsabban szaladsz mint mi.
Am köszi a cuccokat amit tegnap adtál, nagyon pöpecek.
mod:
Am tegnap te támasztottál fel mikor Belial-nál megfeküdtem?
mod:
Gorneck23: Jaja.
Most már 10k fölött van a DPS-em. Ma odab@szunk nekik.
-
LucifeI2
őstag
válasz
mpierre #27223 üzenetére
Vitalityre és damagere menj, Hell-en nem kell all resist. A lényeg, hogy mindig vegyél új fegyvert és legyen elég HP-d túlélni a dolgokat. Az a legegyszerűbb ha AH-nál a filterbe beállítod, hogy 60as itemeket keressen és kiválasztod azt, hogy Reducet level requirement, ott pedig 60-ból kivonod a saját szintedet és annyit írsz be. 20k-ért már kapsz olyan fegyvert aminek tripla annyi a dps-e mint a szintedre való fegyvereknek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mpierre #26940 üzenetére
Csencselj addig itt: Diablo 3 trade topic
-
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #26739 üzenetére
Ha be van kapcsolva az elective mode (vagy valami ilyen a leírás az optionsben), akkor drag and drop módszerrel tudod áthelyezgetni a skilleket. Ha nem az alap felajánlóttakból pakolnál 1-4 gombokra, akkor a beállítás után vedd ki ezt a pipát és akkor nem történnek ilyen balesetek. Ezzel az eltűntetéssel buknád lvl 60-as karinál a valor buffot is az meg kellemetlen.
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #25529 üzenetére
Azt kétlem, mert ACT1-en vagyunk...egy biztos, hogy nem egy gyaloggalopp. Nagyobb területeken lehet haladni, de szűk kis barlangokba necces (volt eset mikor nem láttam mást csak lézernyalábokat). Res eléggé alacsony nekem pl 100-150 közt vannak, ezen kéne vmit változtani, mert hegyekbe ontják a dögök a zöld/piros trutyit, mellé a hpjuk 300k feletti.
Láttunk a meghívód tegnap, de épp benne voltunk a hell "életérzésbe", aztán gondoltuk jöhetnél hozzánk, de elfelejtettük, hogy még nem vagy hellen.
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #25505 üzenetére
Tegnap nálam is volt ilyen, latency béka segge alatt volt...
Kollégánál semmi ilyesmi nem volt...érdekes.
(#25527) emmm: Mondjuk én most vettem fegyót 150ért...de ide már kell, mert a monk+wd párosunk néha csak rohangászott a tyúkszaros életéért...
És most már tudom, hogy miért is használják sokan a spiritwalkot.
Fehérek még annyira nem vészesek, de a 3-4 fős gizda pakkok eléggé kemények...skypen izzott is a vonal rendesen, hogy mit is kéne. Itt már előjött a taktika, a tereptárgyak kihasználása...minden játszott. -
rznk1986
tag
válasz
mpierre #24627 üzenetére
VOLT. fostos iPhone-om van és arra már megszűnt az authenticator, 2009ben volt asszem, csak androidra van... wááááá. haver kariját most fosztották le csontra. nem járt se public gamebe se sehova, csak velünk és a jelszava kitalálhatatlan volt szóval be vagyunk szarva mindannyian
-
-conrad-
addikt
-
Andie
őstag
válasz
mpierre #23348 üzenetére
Ja, neeem, ez egy céges laptop, HP compaq 8510p + Ati HD 2600.
Ati: Elvileg rajta van a támogatott listán, legalábbis aszontátok
Amúgy nincs gond, szépen viszi is a cuccot, néha futok össze ilyesmivel, mondjuk a játékidő 1%-ánál. Általában kisebb felületen látszik, 1-2 négyzetcm, de ez itt most extrém nagy volt, se előtte, se utána nem láttam ilyet (megvolt Diablo normál végén)
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #20953 üzenetére
Sztem elég esélyes, mert én minden xarba képes vagyok beállni és eddig nem volt gond...
Ma időben érek haza és picit próbálkozom mi lenne jó csapat szempontjából...
Bár sok lehetőség variára nincs...vagy sebzés növelés, vagy gyógyítás, vagy zavar, vagy még több sebzés.Tegnap mi is picit körbenéztünk AH-ba...meg is lett az ereménye...
-
Gorneck
legenda
válasz
mpierre #20939 üzenetére
Néztem párszor, hogy hova lettél...nem is értettem, skypen mondta Qru, hogy elvéreztél. Pedig igyekszem nagyobb brancs esetén tolni a gyógyítást. Lehet másik átok kéne, ami inkább zavart kelt és tudtok érvényesülni, mert az ellen nem támad.
Mondjuk mire odaértek az ellenhez, már az életük nagy része nincs meg...A hp nálatok nagyon kevés...meg is lepődtem, mert nekem 6k felett van. 2en nem tesztek ki engem...
(#20942) radi8tor1: 33as Monk?
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
mpierre #20573 üzenetére
Lehet, épp egy óriási tömörülés közepén nyírtam az ellent mint a répát, nem néztem az aktuális latency-t csak ott egyszer lement 14-re aztán 8-ra majd visszaugrott 60-ra. De máshol ment/megy stabilan 58-60-al ahogy kell.
mod:
Azok a cuccok amik a health globe-re vagy mi a szöszre adnak, az mire jó? Mert nem let több hp-m tőle ha felvettem...
-
mephi666
nagyúr
válasz
mpierre #18691 üzenetére
szűrj le árra: "max buyout" és találni fogsz
tegnap kiköltekeztem, elvertem vagy 100k-t cuccokra, de legalább normálisabban áll a karakter... (45ön 30as cuccok voltak rajta főleg, de így is haladt a monk... viszont most act3 végén megint cséplőgép) ...millió cucc van, érdemes különböző szűrőket használni, mert így legalább nem ezer találatot ad
ti találtatok már legendary cuccokat? hétvégén kiesett nekem az első nm-en: magefist (kicsivel átlag fölötti értékekkel) ...set cucc eddig nem volt még... azt nem tudom, hogy ilyen alacsony szintű legendary érhet valamit rmah-ban? mert szintezni lehet, hogy jó lenne, de mivel minden build miatt nem kell újrakezdeni a játékot, max az új játékosoknak érhet valamit (2hét múlva kiderül)
#18695: passz, szerintem ugyanaz lehet... kommentek között is vacillálnak: otthon megnézem, enyém mit ír
...gyűjtőknek jó lehet: d2-ben is kötelező volt a sorcimnak adott szintekre
-
mcsabee
senior tag
válasz
mpierre #17138 üzenetére
Ha rare cuccot akarsz csinálni, akkor rare recept kell hozzá. Az én kovácsom négyes szinten van, és már kapott rare receptet. Sima magic receptből nem lesz rare cuccos.
@(#17136) Mukorka: Persze, alap, hogy később hasznos lesz, csak így az elején jobban megéri AH-ba fektetni a lóvét, erősebb lesz tőle az ember, mint a kovácstól.
(#17137) mephi666: Majd megveszed AH-ban a receptet
-
mcsabee
senior tag
válasz
mpierre #17131 üzenetére
Azt írtad: "Ráadásul a kovács csak kéket csinál azt is random." - ez nem igaz, a kovács csinál rare itemet is, ahogy később setet is. Nem fontos, hogy ki mennyit költött rá, a kijelentésed nem áll meg a lábán.
Egyébként azzal teljesen egyetértek, hogy kovácsba ne öljön senki pénzt, AH-ból fillérekért marha jó cuccokat kap.
-
atidzsiforc
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz
mpierre #16413 üzenetére
Tegnap elbuktam (azaz megvettem a diot pedig megfogadtam, hogy pár hétig nem fogom).
Hirtelen így lenne pár kérdésem:
- Mire érdemes az elején költeni?
Nagy lelkesen feltuningoltam a kovácsot kettes szintre, de gondolom nincs sok haszna, mert hozzávalókat a cuccokhoz nem nagyon találtam. Azt az "üvegcsés" port/anyagot lehet normalon egyáltalán szerezni? Mondjuk a menet közben talált magic és rare itemek jobbak, mint amit tud, fejleszteni meg költséges/nem annyira éri meg.
- 15 ös szinten Act 2 elején vagyok. Kb itt mennyi az optimális sebzés barbárnak. 21,6 alapsebzésű kisbicska van a kezemben és azt hiszem olyan 36,5 sebzést (DPS) jelez a karakterlapom. EZ jó, vagy lassan kezd majd extrém dolgos lenni az előrehaladás?
Most épp frenzy alappal dolgozik stun képesség skillje van az egyesen (Ground Stomp?), a jobb egéren meg az ami jó osszú vonalban feltúrja a földet és sebzi az ellent. Földművesek is értékelnék a képességet. AMint látjátok akad pár elnevezés-megjegyzés nehézségem
Magasabb szinten érdemes visszaváltani alacsonyabb, de rúnával tuningolható képességre? Az alap jobbillentyűs tömegoszlató csapdlecsacsi módszer egész baráti volt, de nem tudom mennyiben életképes/hasznosabb később mint a magasabb alapkövetelményű képességek? -
omikron23
senior tag
válasz
mpierre #16413 üzenetére
...egy alapos leírás, hogy mikor merre menjen az ember, melyik ládában mit lehet találni, és persze, hogy mit dobnak a Boss-ok...
mcsabee: egy rövidebb útmutató mondjuk jó lenne, hogy mire kell jobban odafigyelni, melyik karakternek mik a gyengéi stb... Bár ilyent meg szerintem még a játék kiadása előtt készítettek már...
-
megint én
őstag
válasz
mpierre #16357 üzenetére
Ha az Act 1 ben jártok, akkor van 4 árus és a kovács. Van az aki a valu leg északibb árusa, nála vannak gyűrűk is, Na annál mindíg érdemes körbenézni!!! Ott találtam még lvl6 körül olyan gyűrűt, ami +11strenght, +6%magic items, a dagadt átusnál pedig +17vitalitys mellvédet! Szóval a sima árusok sem pitik! Mindig végignézek mindent, meg mi öcsémmel a DIO2ben is a játékidő egy harmadár "faluzással" töltöttük, amíg először viszed a játékot nagyon megnöveli a játék hosszát, és tartalmát.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
mpierre #16194 üzenetére
The "beige" and "dark gray" colors chosen for the CE dyes are exclusive to the CE. You can't obtain them elsewhere in the game. Plus, they're bottomless, which helps to maintain a consistent gear color theme without spending a bunch of gold. That in itself certainly makes them valuable considering the limited nature of CE availability.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
mpierre #12494 üzenetére
Szerintem az a biztos, ha rájuk telefonál(mondtam neki ezt is). Én simán rákérdeznék náluk, mert ha így csak szerdán kapja meg, és fontos neki az idő, akkor én a helyébe megváltoztatnám a rendelését, úgy hogy a futárnak fizessen, ne előre utalással. Úgy szerintem biztos megkapja kedden, legalábbis, ha akkor szállítanak.
-
persil
nagyúr
válasz
mpierre #10149 üzenetére
Nem tudom feltűnt-e, de iróniának szánta...
Azt jelenti, amit leírt dkface, hogy ne csodálkozz a nehézségen, mivel a játék első fejezetének legelejét tolhattad végig a bétában. Ez olyan, mint az fps-ek első fél órája, mikor megmondják, hogy C-vel lehet guggolni.
Szerintem mennyiségre az elsőhöz képest olyasmi lehet, mint a rogue camp.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Házimozi belépő szinten
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Crypto Trade
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- További aktív témák...
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest