- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Az újat kell értelemszerűen.
Két gépről: Ez esetben nem tudom, mi a teendő, lévén én otthonról egyszerre csak egy gépről játszottam. Információim szerint nem lehet 2 gépre forwardolni, csupán egyre. Forward nélkül azt fogod tapasztalni, hogy nem tudnak csatlakozni a játékodhoz, de te be tudsz lépni máséba (ha ő jól csinálta ezeket a beállításokat). Mivel a Diablo 1 Battle.netje igencsak kihalt mostanság, ezért ez nagy érvágást jelent.
Természetesen ezeket a portokat tűzfalon keresztül is át kell engedni.
-
supesz
aktív tag
Ma letöltöm a kalit és én is átnézem kicsit a beállításokat. Aztán rágyúrok a mágusra, de csak hétfőn tudok játszani. A hétvégém sajnos totál tele van, mert házat tatarozunk és most pénteken kezdjük. A péntek, szombat és vasárnap erre fog elmenni
Sajnos ha nem gyógyulok meg akkor holnaptól megint kicsi lesz az esélyem rá. Hétfőn írok privit!
Megtaláltalak iwiw-en a mélcímed alapjánCsak nincs kép rólad
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Mert egyelőre egyszerűen nem megy. Egyetlen egyszer sikerült jelszavas játékba belépnünk mindkettőnknek tegnap, aztán többet nem. Mindig megtagadja a belépést sebességgondok miatt, pedig gyors a netünk...
A battle.net-es chaten meg csak formálisan van segítség, gyakorlatilag senkit nem sikerült még elérnünk, aki válaszolt volna.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Próbáltuk, egyelőre valahogy nem az igazi. Csak úgy tudtunk mindketten belépni valamelyikünk játékába, ha átmentünk az egyik amerikai szerverre és nem védtük le jelszóval a játékot... Mindenféle hibaüzenetekkel nem hagy egyébként belépni a játékba, nem tudom, mi lehet az oka. Ja, és furcsa mód mindkettőnket elég ''csigának'' jelez a battle.net, pedig 3 megás netünk van (Fáraónak CS-zni elég gyors...). Még keresgélünk ma este, mi lehet az oka.
-
Ariadne
őstag
Én csak segíteni akartam, nehogy megöljenek, a ''rajongóknak'' szántam, csak átment rajtuk...
Van egy ilyen ''érdekes'' dolga a proginak, hogy a ''friendly fire'' tilalma ellenére is az én nyilaim sebezni tudják a barátot is, nem csak az ellent. (Meg a varázsló tűzlabdái is pl.) Azért igyekszem óvatos lenni, de bakik néha becsúsznak...
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Jelzem, azt a kardot úgy emlékszem, én találtam...
supesz: Milyen karakterrel szeretsz leginkább nyomulni? Fáraó harcos szokott lenni, és meg rogue. Tegnap véletlenül lenyilaztam szegényt egyszer, szóval veszélyes vagyok, kevés HP-vel nem szabad a nyilaim közelében bóklászni...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged