- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fáraó
őstag
A video alatt találhatóak a kommentek, és egy-két ember jelezte is, hogy neki nem vált be. Nekem igen, ezért nem ástam mélyebbre ebben a témában, sajnos nem tudok többet segíteni.
Mivel eddig nem volt teljesen leírva mi is orvosolta nálam a problémát, ezért megteszem
1. Megnyitod a képernyő tulajdonságai ablakot, kiválasztod a Klasszikus Win témát.
2. Megnyitod a képernyő felbontását beállító ablakot (jobb klikk az asztalon) és NEM ZÁROD BE.
3. Az előbbi nyitott ablak MELLETT elindítod a Diablo 1-t.Esetleg próbálkozhatsz elindítani a játékot más felbontás alatt (Klasszikus Win stílus ajánlott), de a felbontást szabályzó ablaknak nyitva_kell_lennie a játék futtatása alatt.
-
SzalaiG
addikt
Feltettem az első részt újra, de Win7 alatt nagyon torz a kép mi lehet a gond?
Hogyan lehet ezen segíteni? -
wilddog
tag
Nálam az a helyzet, hogy feltettem a HellFire kiegészítőt és úgy kezdtem el diablo1-ezni.
A karakterem 25-ös színtű sorcerer és nem tudom megölni a végén a Diablo-t. Már isten tudja, hogy mennyi FireBall-t lőttem bele és nem tudom elpusztítani, közben többször visszateleportáltam a városba..mi lehet a probléma? -
Hujikolp
őstag
válasz
Drift_Elek23 #184 üzenetére
A play spawned azt jelenti, hogy nem az egész játékot teszi fel, hanem csak azokat a szükséges fájlokat, amik a hálózati játékhoz szükséges, mert a többi adatot, pl háttérzene, a kreáló számítógépéről, lanon keresztűl olvassa be a cd-ről.
Ma már akkora HDD kapacitás van, hogy simán elfér rajta a teljes, de régen, a nemtudom hány megás, meg kis kapacitású HDD-knél a helytakarékosság volt a fontos. Így csak egy embernél kellett, hogy fent legyen a full game.
Ez a telepítési mód, még a StarCraft-ba is bekerült.
-
krisz200
csendes tag
szevasztok! egyrészt jó ilyen diablo 1 fanok üzijeit olvasni,másrészt azt szeretném kérdezni(ha még nem halt ki a fórum)hogy hol lehet a dio 1(sima)-hoz modot szerezni?
előre is kösz a választ -
Drift_Elek23
aktív tag
a teljes játék 503 megás?nem tom eldönteni h demo van vagy leütöttem a postást
és mi az h play spawned diablo? -
Racecam
nagyúr
Még egy ilyen és elbúcsúzunk Tőled!!
Talán jobb lenne, ha még egyszer elolvasnád az Alapelveket.
-
Skotos
csendes tag
1.rar: ******
2.rar: ******
Ez csak a sima Dio, nem kieges (Hellfire)[ Módosította: Racecam ]
-
Skotos
csendes tag
Egyszerű a megoldás minnyá linkelem
-
supesz
aktív tag
Sajnos nem tudok most játszani. Mármin azonnal.
Most olvastam a privit. Holnap vasárnap.
Addigra feltelepítek és beállítok mindent. Délután fele akár már játszhatunk is.
Ha úgy jó nektek. -
7
addikt
Szívesen beszállnék én is, de sajnos Linux alatt nem működik a dolog.
-
7
addikt
Az újat kell értelemszerűen.
Két gépről: Ez esetben nem tudom, mi a teendő, lévén én otthonról egyszerre csak egy gépről játszottam. Információim szerint nem lehet 2 gépre forwardolni, csupán egyre. Forward nélkül azt fogod tapasztalni, hogy nem tudnak csatlakozni a játékodhoz, de te be tudsz lépni máséba (ha ő jól csinálta ezeket a beállításokat). Mivel a Diablo 1 Battle.netje igencsak kihalt mostanság, ezért ez nagy érvágást jelent.
Természetesen ezeket a portokat tűzfalon keresztül is át kell engedni.
-
7
addikt
Privátban ezt válaszoltam neked:
"Engedélyezd a 6112-es portot, és forwardold a te gépedre. Ennyi az egész. Nem kell hozzá eredeti játék sem.
"
Mivel én is csak emberből vagyok, illetőleg sok éve nem diabloztam, ezért az azonnali fejből válasz is hibás volt kicsit. A Blizzard ezt írja:
"Diablo and Warcraft II Battle.net Edition:
- Allow port 6112-6119 TCP and UDP out and in"
[link]
[link]Természetesen amennyiben a router több gép között osztja meg a netet, mindegyik portot a te gépedre kell forwardolni, így már elméletileg feljutsz Battle.net-re, játékot is tudsz nyitni, hozzád is tudnak csatlakozni. Egyértelműen a legújabb patch kell hozzá. Régen viszont ezzel mintha lett volna némi gebasz, próbáljátok leszedni a hivatalos honlapról a patchet, ne a játékra hagyjátok ezt a munkát.
[link] -
Ariadne
őstag
Ez az. Egy kis filet kell letölteni, és aztán indulhat a játék, de persze érdemes előre megbeszélni emberkékkel. Fáraóval meg supesszel játszottunk párszor, emlékezetes volt.
Jó lenne még...
A battle.net-en át valahogy nem működött nekünk sem, ezért jött be a képbe a kali.
-
Fáraó
őstag
Én itt vagyok, de mint a fenti hsz-eimből látszik, sajnos nem tudok érdemben nyilatkozni. Próbáld meg yetike-t egy priviben megzavarni, neki sikerült. Aztán ha sikerült megoldani a problémát, kérlek ide is írd már le a megoldást.
Mi anno Kali-n keresztül játszottuk, úgy nem volt gond.
-
simondr
senior tag
hahooo
nincs itt már senki? -
simondr
senior tag
hi all!
hátha jár még valaki erre
szval dio1el szeretnék játszani battle neten routeren keresztül,de nem akar összejönni
ha tud valaki segiteni azt megköszönném -
Fáraó
őstag
Nekünk nem sikerült.
-
Fáraó
őstag
válasz
Dr. Romano #154 üzenetére
Azt hiszem DX6 van hozzá a CD-n... A DX3 lehet, hogy kevés neki
.
-
7
addikt
2 kerdes:
- Minek Dio1-hez Kali, amikor B.neten is lehet vele jatszani akar meg masolt verzioval is? (persze Hellfire-t nem, de most nem arrol volt szo)
- Van valakinek valami hasznalhato modszere Diablo 1 mukodesre birasara Linux alatt? (igen, wan Wine, tudom is hasznalni, csak szep fekete a menu, illetve csak Single-t tudok jatszani, ha megis megoldom a menu kerdeset) -
jamesss
csendes tag
nehogy válaszoljatok, megoldódott a probláma, csak frissítettem a videókártya driverét meg ilyenek és már megy is:-)
-
jamesss
csendes tag
Tehát a következő lenne a probléma:
Felrakom a játékot, elindítom, és ezzel a hibaüzenettel megtagadja, hogy játszhassak
próbáltam patch-el is, ugyan ez.
Configom:
win xp sp2 nélkül
proci:pentium e2160
lap:gigabyte 965p-s3
videó kártya: sapphire HD 2600 pro(256mb, ddr2)
2db memória: DDR2 800MHz/1024MB Kingmaxa gép nincs húzva
kösz a segítséget
-
supesz
aktív tag
Jézusom!
Már nem szólt a topikhoz június óta senki
Na de most én...
I have been back! -
Ariadne
őstag
Ugyan nem problem, de ez az egyetlen Diablo I topik.
Emberek, gyertek játszani!Ha valakinek kedve van némi retro DI-hez (Kali szerveren), ketten már vagyunk.
-
supesz
aktív tag
Miazhogy építek?! Én csak megtaláltam. Én már élőben Diablózok a házam alatt
Komolyra fordítva a szót: Mostanában tuti, hogy nem fog összejönni a játék. Sajnálom, de tényleg minden perc ki van számolva. 2-3 óra sajnos nem fér bele 1-2 alkalommal 1 héten. Pontosan ezért nem is zaklattalak titeket, mert biztos, hogy valami mindíg közbejön. Meg fogjátok érteni, mikor házat vesztek és azt felújítjátok, vagy mégjobb, ha építtettek egyet.
Tényleg örülnék, ha játszhatnék, de tégyleg nincs időm -
Ariadne
őstag
Supesz, eléggé eltűntél. Bármikor ha kedved van újra jöni játszani, csak írj nekem vagy Fáraónak, és ott leszünk.
-
Fáraó
őstag
Vkinek nincs kedve Diablo I-t játszani? Hétközben 1-2 alkalommal, este 20:00-tól, 2-3 órán keresztül?
-
Ariadne
őstag
Fülvédőt hozzatok ma este...
-
supesz
aktív tag
Azért jól szét OFFoltuk ezt a Diablo Help Topikot
Mondjuk legalább életben tartjuk ennek a remek játéknak a szellemét. Nem tudom mennyien játszhatnak még egy ilyen ''öreg'' játékkal? Mindenesetre ha valakinek kérdése merül fel legalább van pár ember aki képben van. Ha meg nem akkor jó lesz Blognak..EHHE..
-
supesz
aktív tag
Igen remélem ma este egy kicsit nyugodtan tudunk játszani. Rövid volt a 7, de annyit dolgoztam mintha kerek lett volna. Na majd adok a krícsöröknek, aztán lemegy a feszültség rajtuk a földbe...Diablóig!
-
supesz
aktív tag
Végigvittem a Diablót megint. Most Mágussal. Hatalmas küzdelemben voltam és a Save/Load
varázslat volt a leghasznosabbKomolyra fordítva. Van egy 25-ös szintű mágusom, aki még így sem fullos. A diablót alíg bírtam lenyomni. Van még mit fejlődnie a kicsihuszárnak. A legjobb viszont, hogy másodikra is izgalmat nyújt/nyújtott a játék. Megszereztem a Hellfire-t, de még nem telepítettem fel. Biztos az is izgalmat fog okozni. Ha már rongyosra játszottam az 1-et, akkor jöhet a Diablo2
/*Van egy 27-es Harcosom, + egy 25-ös Mágusom jajj de jó
*/
-
Fáraó
őstag
Ma késünk egy kicsit, kb. 21:00-kor lépünk be a Kali-ba.
-
Ariadne
őstag
Grr, eltüntettem amit írtam...
No, szerintem egyszerűen a taktikával van gond, mert a magunkfajta távolságilag harcolók nem engedhetik meg, hogy közel jusson az ellen, mert az nehezebb pályákon simán kampót jelent.
Én ha egyedül megyek nehéz terepen, szinte kockánként osonok előre, mihelyst meglátok egy ellent, a távolból leszedem, ha meg sokan jönnek, menekülök kicsit visszafelé. Ebben az esetben nem szégyen a futás, hanem segít elkerülni a hosszas kövön való pihenést, ami nem tesz jót a szervezetnek és a páncélt is rozsdásítja.Te olyan harcos módra odarontasz sokszor az ellenhez, aztán persze hogy leszednek, hiszen nem erre van kitalálva a karakter. Most nehéz az elején, de egyre könnyebb lesz, és már most is nagyon jól tud jönni egy-egy tűzfal az ellenállóbb ellenek ellen.
A füledért meg bocsi, igazán szégyellem magam...Garantálni nem tudom, hogy nem fordul elő többet, de igyekszem.
Vigyáznom kell, meg neked is, hogy ne haveron keresztül lőjük a gonoszokat, mert akkor sokszor sebezzük őt is. Pl. ha Pharao áll az ajtóban és küzd, mi mellé állva és átlósan lőve tudunk segíteni, különben fülgyűjtés lehet belőle. Engem is volt, hogy megszórtál már némi tűzzel, meg hát ugye én is meglőttelek kicsit véletlenül. Szóval nem egyszerű...
-
-
supesz
aktív tag
Kicsit még béna vagyok a varázslóval. Nincs HP-m. Soxor okoz ez gondot. Egy-két legényesebb ütés és már készen vagyok. A varázslót azért vállaltam el, mert amúgy szimpi a karakter, de szerintem kell egyfajta beállítotság a varázslóhoz. Meg tapasztalat. No nem bánom csak magyarázom a bizit. /*10 ressurect valljuk be elég száni*/ Próbálok majd óvatosabb lenni, csak mindíg azt gondolom, hogy nélkülem elhalnátok (sicc!) persze ez általában fordítva vam
Egy füllel is jól vagyok köszönöm. Azé' reméljük nem lesz trend. Főleg, hogy engem a legkönnyebb így szabotálni, mer soincs HP-m
Na akkor ma folytatjuk. Továbbra is te diktálod a taktikát én elfoglalom magam a ''gyúrással''! -
Fáraó
őstag
Uhh, a tegnapi játék nagyon jó volt, mégha egy kicsit henyéltetek is
. Sztem ma kezdhetnénk rögtön a kriptában, az 1-4 szint már nem adna XP-t, csak aranyat meg egy-két rosszabb varázstárgyat. Igazából tegnap nem volt szerencsénk, hogy rögtön lvl5-n már jöttek a goatman-ek... Szerintetek?
Ariadne meg abbahagyhatná a fülgyűjtést, mert a végén olyan lesz mint Dolph L. a Tökéletes katona c. filmben -és még úgy is járhat a végén
[Szerkesztve] -
-
Fáraó
őstag
Köszi a játékot! Ma este megint mehet, addig nyomok egy-két hasznos linket:
Letöltéshez: [link] -mindenjó dolog, így el tudod menteni a multis karit, meg a single-ből multisat tudsz csinálni. A patch is nagyon jót tesz a játéknak.
OLvasásra: [link] Érdekes dolgokat ír...
Az oltárok: [link] Mondtuk hogy van egy listánk, íme egy hasonló.
Meg kellene majd dumcsizni, hogyan osszuk el az oltárokat. A kard a harcosé, az íj az íjászé, a bot a varázslóé; ez gondolom alap. Egy-két könyvre én is igényt tartanék majd, főleg egy heal-re, hogy tudjam magam spell-ből gyógyítani. A részleteket majd este, vagy priviben. Csak menjen a fórum is, lássák nem halt be. -
supesz
aktív tag
Életem első netes jákéka volt
Nagyon tetszik. A Diablo legalább 12 éves játék. Azé' haladunk mi a korral
A kaliban tudnánk csetelni ...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Siker! Supesz! Mikor kezdünk egy multit?
-
Fáraó
őstag
Tegnap este annyira elállítottam a router tűzfalának a szűrését, hogy még a net is megszűnt. Szóval majd ma itt a melóhelyen utánaolvasok és mennek tovább az állítgatások.
-
((Piro))
tag
Azt utáltam ebbe a játékba hogy ha venni akartam valamit akkor a ''boltba'' nem volt kép a cuccokról és ez bezavart
-
Djuree
félisten
valaki még ezzel is játszik, dicséretes...ajj régen a grandfather, mekkora király kard volt az...
-
supesz
aktív tag
Ma letöltöm a kalit és én is átnézem kicsit a beállításokat. Aztán rágyúrok a mágusra, de csak hétfőn tudok játszani. A hétvégém sajnos totál tele van, mert házat tatarozunk és most pénteken kezdjük. A péntek, szombat és vasárnap erre fog elmenni
Sajnos ha nem gyógyulok meg akkor holnaptól megint kicsi lesz az esélyem rá. Hétfőn írok privit!
Megtaláltalak iwiw-en a mélcímed alapjánCsak nincs kép rólad
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Jól abba maradtak a törekvések. sajna ez van. Kevés időm van sokat dolgozom és úgy tűnik a játék támogatása sem a régi. Talán majd legközelebb egy másik játékkal
-
Ariadne
őstag
Mert egyelőre egyszerűen nem megy. Egyetlen egyszer sikerült jelszavas játékba belépnünk mindkettőnknek tegnap, aztán többet nem. Mindig megtagadja a belépést sebességgondok miatt, pedig gyors a netünk...
A battle.net-es chaten meg csak formálisan van segítség, gyakorlatilag senkit nem sikerült még elérnünk, aki válaszolt volna.
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Sajnos tegnap nem sok időm volt. Csak éppen feltelepítettem meg nézegettem a progit, még nem sikerült semmire sem menni vel. Valszeg ma sem jó, szóval leghamarabb péntek este tudom megvizsgálni tüzetesebben. A fórumban a FAQ-ja elég jól leír mindent, remélem nem lesz gond vele.
Mi mostanában nem gameltünk. Hanyas szintű vagy most? -
Fáraó
őstag
Dictator^ fórumtárs segítő hozzászólása alapján utánaolvastam a témának. Ez a Kali progi az IPX protokolt ''konvertálja/gyorsítja'' TCP protokollá. A lényeg: valszeg ez a progi kell a játék megfelelő gyorsaságú kapcsolathoz a battle.net-en. A progi ingyenes annak aki csak csatlakozik, egyszeri 20$-os -és élettartamra szól- annak, aki csinálja a játékot. Eddig nekem ez derült ki róla. A progi egyébként letölthető: [link]
Ma este kipróbáljuk -kb. este 7-8 -ra tudjuk működik e-, az eredményről holnap, vagy MSN-en, ha megadod priviben. -
supesz
aktív tag
Na ma szerda van! Akkor ma probálhatjuk. na!?
-
ROBERTOH
őstag
Én is elég sokat játszottam vele, leginkább az ijjász jött be. Többször végignyomtam a 1et és a hellfire-t is. Megvettem a 2-t, illene már feltennem
Ha találtatok vmi jó oldalt írjátok meg, lehet, hogy visszateszem a gépre az 1-et, és én is nyomulok majd -persze ha lehet
-
Ariadne
őstag
Próbáltuk, egyelőre valahogy nem az igazi. Csak úgy tudtunk mindketten belépni valamelyikünk játékába, ha átmentünk az egyik amerikai szerverre és nem védtük le jelszóval a játékot... Mindenféle hibaüzenetekkel nem hagy egyébként belépni a játékba, nem tudom, mi lehet az oka. Ja, és furcsa mód mindkettőnket elég ''csigának'' jelez a battle.net, pedig 3 megás netünk van (Fáraónak CS-zni elég gyors...). Még keresgélünk ma este, mi lehet az oka.
-
supesz
aktív tag
Most pont egy varázslóval vagyok szóval, akár össze is jöhet a 3-as ''ütközések'' nélkül. Mikor? Hogyan?
mod:7végén nem voltam itthon...azért nem jelentkeztem. ettől még játszanék veletek.
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Én csak segíteni akartam, nehogy megöljenek, a ''rajongóknak'' szántam, csak átment rajtuk...
Van egy ilyen ''érdekes'' dolga a proginak, hogy a ''friendly fire'' tilalma ellenére is az én nyilaim sebezni tudják a barátot is, nem csak az ellent. (Meg a varázsló tűzlabdái is pl.) Azért igyekszem óvatos lenni, de bakik néha becsúsznak...
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Jelzem, azt a kardot úgy emlékszem, én találtam...
supesz: Milyen karakterrel szeretsz leginkább nyomulni? Fáraó harcos szokott lenni, és meg rogue. Tegnap véletlenül lenyilaztam szegényt egyszer, szóval veszélyes vagyok, kevés HP-vel nem szabad a nyilaim közelében bóklászni...
[Szerkesztve] -
Fáraó
őstag
Tegnap találtam egy király kardot: az alap egy brutal sword (6-15 sebzés) + 67% chance to hit
Most az össz CTH-m 169%. Senki nem menekül!
A battla.net-et jövő héten megpróbálhatnánk. -
Fáraó
őstag
Az ebay.uk-n láttam egy Hellfire-t. Gondoltam megveszem. Megkérdeztem az eladót hajlandó e Mo.-ra is postázni -csak UK volt beírva-, azt válaszolta igen. Na az szuper! Várom tegnap este az árverés végét, hogy utolsóként licitáljak. Csak 1-2 ember nézett rá a cuccra, de nem tettek ajánlatot. Gondoltam sima ügy lesz. 2 perccel a vége előtt páran rátettek, így én is lett 3.20, majd az utsó percben mindenki licitált mint állat! Ezek honnan jöttek? A vége 12.86 font lett!!! Ezt a pörgést ami volt!!!
Nekem annyit nem ér meg, max 5 fontot szánok rá + postkölts.
Most kereshetek másikat, de már 2-t is találtam. 3 nap az aukció befejezéséig. Kíváncsi vagyok ott mi fog történni. -
Fáraó
őstag
Harcosnál a magic 50 dext 60 a határ ha jól emlékszem. Varázslónál a vitality meg a str határos. Szvsz hamar el lehet érni a plafonokat és utána olyan varázscuccokat érdemes viselni amik ezen plafonok értékeit tornázzák fel tovább. Fejlesztésnél talán érdemes egyenletesen fejleszteni, maradjanak meg azok a különbségek melyek eredetileg voltak csak az arányuk legyen alacsonyabb. Ha vmi nem megy fireball ezerrel!!!
Multiba eddig csak LAN-on ment, de én spec a battle.net-re gondoltam. -
supesz
aktív tag
Elindultam a Varázslóval. Durva lesz! Van valami speciális tanács? Én most a mágiát fejlesztem ezerrel. De oyan kis vérszegénynek tűnik. Nem kellene pumpálni az Életerő pontokat is? A mágia már 80 pont az életerő meg kb.30. Ezekkel a szintlépésekkel mindíg bajban vagyok. a Harcos karakterrel ma végigvittem másodszor is
-
Dictator^
veterán
Hellfirehez van multi patch.
Neten is lehet játszani, de ahoz kell egy lan emu program.
Hamanchi nem megy ne is probáljátok.
egy Kali95 nevezetü programmal oldottuk meg egy ismerősőmmel.
Esténkként toltuk, de igazából volt egy bug, hogyha néha ki be lépkedtél a serverre/ről, egy idő után kidobott mindekit ''dropped due timeout'' szöveggel.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Bizony, bizony. Nagyon rajtam van a diablo érzés! Szinte egy nap alatt játszottam végig újra. És most már megint diablonál vagyok vendégségbe. szegény
Úgy döntöttem, hogy most szépen végigjátszom a történetet, de ahhoz kellene a hellfire.
Valahogy megszerzem! Harcra fel, halál reám, ha ezt hagynám -
Ariadne
őstag
Egyelőre nem nagyon találtam, magyar helyen gyakorlatilag biztos, hogy nem lesz, esetleg e-bay-en talán.
Sok év után tegnap megint elővettük barátommal ezt a csodás játékot, mindketten új karaktert indítottunk - mondanom sem kell, éjfél előtt nem tudtuk abbahagyni megint.És úgy érzem, ma este még le kellene menni a goatmen-ekhez kicsit irtani a jónépet...
Azért azt hiszem, ez az, amikor igazán jó egy játék, ha tizenvalahány éves, de mégis pont ugyanúgy a gép elé tud szögezni, mint amikor még tényleg ''fantasztikus grafikai megoldásnak'' számított az, amit nyújtani tudott (ez volt a cd tokon...). Remélem lesz tényleg harmadik rész...
[Szerkesztve] -
Ariadne
őstag
Winxp alatt is megy, csak multit nem tudtunk összehozni, igaz a hell patch-e után ez el is tűnik a menüből.
Úgy érted, Hellfire felrakása után nem lehet multiplayerezni?Uff.... Én is elkezdtem keresni az expansiont, nagyon szerettem annak idején az alapjátékot, meg persze a 2. részt is. De multiban csak az első rész volt jó, a másodikban a pályák minden betöltésnél fixen ugyanazok voltak, és úgy dögunalmas volt, hamar abbahagytuk. Szóval épp gondoltam, milyen jó lenne megszerezni a Hellfire-t és azzal multizni még. De ezek szerint nem lehet?
-
dark2
tag
Sajnos sehol nem láttam a hellfire-t boltban, igaz vidéken kisebb az esélye.
Egy txt segítségével lehet előcsalni a plussz karaktereket, de csak nagyjából emlékszem. A játék könyvtárába kell tenni egy txt-t, de részletesebben itt:
http://www.diablo.hu/useful/hun2/main/index.html
Ez a diablo.hu hasznos holmik oldala (jobbra kell lapozni hozzá a főoldalon), a diablo/hellfire fülön kell lefelé menni, patch is van rajta, de amiről beszéltem, az a command.txt lesz, a barbár pl. jól aprít, csak a kriptában utolérni vele a lövöldöző boszorkákat...Es egy plusz küldetés után megkapva a bovine plate-t (tehenes ruci) igazi tank.
De itt minden van, ami diablo.
Jó szórakozást, én fél évente elő szoktam venni és nagyon jó, csak a 640*480 felbontás kicsit kevés 17'' moncsin.
Winxp alatt is megy, csak multit nem tudtunk összehozni, igaz a hell patch-e után ez el is tűnik a menüből. -
dark2
tag
Hellfire válasz jön:
Ez a kiegészítője a dio1-nek (ahogy a 2-nek a Lord of Destruction kiegészítő lemez).
Ami azt illeti, új karaktert kell indítanod, mert a menü is frissebb, valamint új kaszt is van benne, sőt a megfelelő ügyködéssel még plusz karaktert és küldetést lehet kicsikarni belőle. Amiben még több: 2 nagyobb pálya jelenik meg 1-1 főellenséggel. Az egyik a falu jobb oldalán lesz és a hive névre hallgat (kaptár - olyan bogaras rész, úgy 4 szintes) és a crypt - na ez grafikailag szép (a korhoz mérten). Ez utóbbi is van vagy 3 szint, plusz van egy olyan pont, hogy cornerstone of the world - ha erre a sarokkőre leteszel valamit, akkor azt másik karakterrel, ha később arrajársz - felveheted.
Az új karakterek újat is tudnak, pl. a bard 2 kardot vihet, a barbar nem tud varázsolni igazán, viszont iszonyat erős lehet, a monk kézzel-lábbal is tud verekedni, nem is kicsit...
Ha bővebbet akarsz, keress rá google-ben a diablo páholy-ra (vagy ilyesmi neve volt), ott vannak patch-ek, modok diablo1-2-höz, azt hiszem van karakter mentő is az 1-hez, de karakter szerkesztő, meg csaló progik is, leírás az oltárokról, stb.
Remélem segítettem. -
supesz
aktív tag
Remek dolog, hogy újraéledt a topik. 2005 volt az utolsó hsz. mikor idetoltam a képem
Sajnos nem tudok neked segíteni a karakter elmentésében. Én még azzal sem vagyok tisztában, hogy a hellfire egy külön játék vagy csak egy add-on. Ugyanazzal a karakterrel lehet-e tovább menni jobb képességű ellenek ellen vagy új karakterrel kell kezdeni a játékot?
Szóval van még kérdés bőven míg eljutok a Diablo 2 végéig is. Bár annak már van másik topikja -
Fáraó
őstag
Sziasztok!
Egy párszor én is végigvittem a DI-t, meg a haverral nagyon sokat multiztunk is -volt hogy 2-3 balfülem volt nála, mert amíg én harcosként ütöttem az ellent ő fireballal rásegített csak háát a célzás vagy mi.
Volt rengeteg multis karakterem de azok mindig elvesztek uninstall után. Ezeket a multis karaktereket vhogy el lehet menteni?
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Hello,
Nekiláttam másodszor is kipörgetni természetesen a már kigyúrt karakterrel, de nem nő tovább az XP!! Miért nem? Valaki pls help!
Egy pontot nem növekszik pedig már a 8.szinten vagyok. 1 XP-t csak nőhetett volna. Lenyomtam már 4 pályafőmuftit. Nos? -
supesz
aktív tag
Tudja valaki, hogyan szerezhetném meg a Hellfire-t? Sőt, ha itt járunk tudna valaki egy céget linkelni, aki pc-s játékok értékesítésével foglakozik. Egy webáruházat mondjuk!?
-
supesz
aktív tag
végig vittem. juhú. megöltem és olyan vége lett, hogy arra nem is számítottam. akkor most jön majd a hellfire...
[link] majdnem 5.000.000XP elzsibbadt a jobb mutató ujjam, annyit kattingattam
A Hellfire egy külön játék vagy mi? A Diablo 1 és a Diablo 2 között van? -
supesz
aktív tag
Közelítek az 1.000.000 XP-hez!
[link]
-
supesz
aktív tag
Na,
Minden oké, megy a játék. Magyaríást is sikerült szerezni. Tényleg isten ez a játék. Még mindíg. Boldog vagyok... -
supesz
aktív tag
A DIABLO 1 eredetiben! Ez itt az! Ide kellet raknom, ha valakit érdekelne.
[link]
Szóval, akkor, ha ezt itt megveszem, akkor tuti, hogy menni fog XP alatt?! Na akkor kosárba... -
supesz
aktív tag
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem sikerült. Pedig találtam a neten úgymond NO-CD ''segítséget'' is, de nem tudtam összehozni
Azért kössz mindenkinek.
-
VladimirR
nagyúr
a pr legalabb 3 eves dolog, nem tudom, lesz-e belole vegleges, publikus valami meg ebben az eletben
a honlapjukra kb felevente kerul fel valami uj info (felteve, hogy moegy a honlapjuk)
en annyira nem biznek benne (bar most teny, rovid idon belul felkerult 4 uj screenshot) -
VladimirR
nagyúr
nemtom, nekem itt figyel az eredeti d1, de azzal semmi hasonlo problema nem volt (bar patch nelkul meg sem neztem)
azert szeretjuk a blizzard-ot, mert meg egy ilyen, tobb, mint 8 eves jatekhoz is ad ki neha patch-et (bar a dio 1.09 mar eleg regi, de a 98-as sc-hez par honapja is jott update)
szoval elso korben patch (felettem linkeltek, egyebkent => Bovebben: [link]), aztan ha tovabbra sem megy, probalj javitani a jatek eredetisegen (nem hiszem, hogy tobb lenne 1500 forintnal) -
supesz
aktív tag
CD-n van! Most telepítettem fel róla. És én csak Single-ben akarok játszani. A hálós része nem érdekel. A hibaüzenet alapján senkinek nem ismerős a probléma? Nem kell valamit átírni vagy ilyesmi? Erről a cd-ről régen ment. Olyan régen, hogy már nem is emlékszem hogyan működött
-
CocooN-z
őstag
Image? Mert nekem is ez volt amikor image ből akartam installálni, vis indítani mert install ment. A Problémát megoldja hogyha a CLONE-CD vel Game imaget csinálsz.
ui.: Ha + Hellfire -t is rátolod, a patchel és a secret karikkal akkor nem fogjátok egymást látni hamachin, teljesen random az egész, mert én láthattam mindenkit csak nem tudtam joinolni sehova, míg a többiek simán nyomták. Diablo 1 simán ment mind hamachin mind B.neten
üdv
uu.i: Bár én szedtem le olyat ami eleve sajnos rosszul volt imagelve, azt semmilyen game mode ba nem rakhatták. Vannak ilyenek sajna olyan source cd kell ami tuti megy és utána imagelni
mod
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Mert ez a gondom:
és utána meg ez:
Tud valaki segíteni? -
supesz
aktív tag
Hogyan tudnám működésre bírni a Diablo I -et XP alatt? Nagyon jó lenne, ha működne!
-
zsiga667
addikt
-
Kindgrind
aktív tag
tud valaki végigjátszást?
-
atsil
tag
Hello!
Most raktam föl xp alá a diablo1-et és nem indul el.
Azt írja ki, hogy nincs benne a cd, pedig benne van.
A cdfs.vxd-t próbáltam, de nem megy - nincs iosubsys alkönyvtár mint win98-nál.
Ha valakinek fut xp alatt árulja már el hogyan kell (winxp hun sp2). -
Juve
aktív tag
Egy retro gépet raktam össze...és oda vinném a Diablo 1-et. mivel csak 2x CD meghajtó van benne...ezért kerestem egy noCD patch-et. Találtam is, és megpróbáltam az itthoni gépemen XP alatt....de nem műxik. Vmi olyasmit ir ki hogy: a rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Mic. Win. alkalmazásokhoz.
Amugy Win 98 alá vinném. Ha vki tud segiteni, azt megköszönném. -
System
csendes tag
ok, kössz
-
Ice-dancer
tag
Akkor menj és használd a skilljeidet, közben biztos találsz aranyat.
-
System
csendes tag
A varázslóval hogyan kéne tovább menni?
Biztos van vmilyen trükk, amit én nem tudok...
Túl kevés az arany, nem tudom újratölteni a varázsbotot... -
betyarr
veterán
amint látod,később én is észrevettem hogy nem jó helyen nyitottam a topikot,kértem is egy moderátort hogy tegye át.az pedig hogy nem jó helyen nyitottam csupán nnak volt betehető,hogy rákerestem,van-e ilyen topik és nem vettem észre,hogy nem a játékokban talált,hanem itt az alkalmazásokban.na nembaj,ezért a HATALMAS bűnömért majd esdekelni fogok előtted...mert neked éppen valami nem tetszik és éppen kötekedni akarsz.na mindegy részemről ennyi,nem pazarlom a szót ilyenre,na meg nem is ezért van a fórum.na meg nem is azért hogy éppen másba belekössünk-hiába...
-
I_Am
veterán
Ezt a küldetést a 8-12-es pályákon kell teljesíteni és egy üllőt kell elvinni Griswald-nak. Nem emléxem pontosan de a 10-es pályán van mindíg egy beugró, amit nagy fekete orrszarvúak őriznek, lávával van körbevéve és ott van lent a földön a fekete üllő. Azt kell felvinni.
-
betyarr
veterán
ÁPP
-
betyarr
veterán
Hi!
Van aki emléxik még erre a játékra?most úgy néz ki hogy elakadtam,legalábbis azt hiszem.Ugye van egy olyan küldetés,hogy Grisvaldnak el kell hozni az Anvil of Fury-t.Még nem találtam meg,pedig már vagy háromszor végigjártam a 15 szintet.A 16. szinten vagyok és üldözöm Diablót már.Lehet hogy valahol ott lesz?Na meg Gardham the Weak (a nevét nem biztos,hogy így írják de az biztos hogy weak)neki igazából nem tudom mit kell vinni,mert csak annyit mond hogy ne öljem meg.Azzal mit kell csinálni?Bár egyszer adott egy tőrt,amit aztán értékesítettem.A küldetéseknél viszont még mindig szerepel mint teljesítetlen.Segítsetek!Köszi
-
Matthew
őstag
válasz
DJ Mixer Pro #15 üzenetére
Mi van???
Te csak hulyesegeket tudsz irkalni?
Figyellek mar egy ideje es mar nagyon elegem van beloled! -
Shim
őstag
Nagy mákod volt....
-
Ploszi
senior tag
én emlékszem erre a hibára! a win95 alatti cd meghajtó driverek kellenek hozzá 98 alatt, de már nagyon régen volt rá szükség, nem igazán emléksem rá (szóval a win95 által használt CD meghajtó drivert kell bemásolni a win98 megfelelő mappájába
-
Matthew
őstag
Naaaaa!
Biztos tudja vki a megoldast! -
Matthew
őstag
Igen, tudom, hogy mar eleg regi jatek de mi most ezzel akarunk nyomulni haloban. A problem az lenne, hogy nem megy, nem birjuk feltelepiteni. Azt mondja hogy nincs a meghajtoban a lemez. Haverom szerint ez csak win98-nal jelentkezik, w95-nel nem csinalta. Emlekszik meg valaki, hogyan oldotta meg ezt?
Lecci irjatok, surgos lenne, mar nagyon raizgultam a dologra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest