Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Grr, eltüntettem amit írtam...
No, szerintem egyszerűen a taktikával van gond, mert a magunkfajta távolságilag harcolók nem engedhetik meg, hogy közel jusson az ellen, mert az nehezebb pályákon simán kampót jelent.
Én ha egyedül megyek nehéz terepen, szinte kockánként osonok előre, mihelyst meglátok egy ellent, a távolból leszedem, ha meg sokan jönnek, menekülök kicsit visszafelé. Ebben az esetben nem szégyen a futás, hanem segít elkerülni a hosszas kövön való pihenést, ami nem tesz jót a szervezetnek és a páncélt is rozsdásítja.Te olyan harcos módra odarontasz sokszor az ellenhez, aztán persze hogy leszednek, hiszen nem erre van kitalálva a karakter. Most nehéz az elején, de egyre könnyebb lesz, és már most is nagyon jól tud jönni egy-egy tűzfal az ellenállóbb ellenek ellen.
A füledért meg bocsi, igazán szégyellem magam...Garantálni nem tudom, hogy nem fordul elő többet, de igyekszem.
Vigyáznom kell, meg neked is, hogy ne haveron keresztül lőjük a gonoszokat, mert akkor sokszor sebezzük őt is. Pl. ha Pharao áll az ajtóban és küzd, mi mellé állva és átlósan lőve tudunk segíteni, különben fülgyűjtés lehet belőle. Engem is volt, hogy megszórtál már némi tűzzel, meg hát ugye én is meglőttelek kicsit véletlenül. Szóval nem egyszerű...
-
-
-
Fáraó
őstag
Köszi a játékot! Ma este megint mehet, addig nyomok egy-két hasznos linket:
Letöltéshez: [link] -mindenjó dolog, így el tudod menteni a multis karit, meg a single-ből multisat tudsz csinálni. A patch is nagyon jót tesz a játéknak.
OLvasásra: [link] Érdekes dolgokat ír...
Az oltárok: [link] Mondtuk hogy van egy listánk, íme egy hasonló.
Meg kellene majd dumcsizni, hogyan osszuk el az oltárokat. A kard a harcosé, az íj az íjászé, a bot a varázslóé; ez gondolom alap. Egy-két könyvre én is igényt tartanék majd, főleg egy heal-re, hogy tudjam magam spell-ből gyógyítani. A részleteket majd este, vagy priviben. Csak menjen a fórum is, lássák nem halt be. -
Fáraó
őstag
Dictator^ fórumtárs segítő hozzászólása alapján utánaolvastam a témának. Ez a Kali progi az IPX protokolt ''konvertálja/gyorsítja'' TCP protokollá. A lényeg: valszeg ez a progi kell a játék megfelelő gyorsaságú kapcsolathoz a battle.net-en. A progi ingyenes annak aki csak csatlakozik, egyszeri 20$-os -és élettartamra szól- annak, aki csinálja a játékot. Eddig nekem ez derült ki róla. A progi egyébként letölthető: [link]
Ma este kipróbáljuk -kb. este 7-8 -ra tudjuk működik e-, az eredményről holnap, vagy MSN-en, ha megadod priviben. -
Fáraó
őstag
Harcosnál a magic 50 dext 60 a határ ha jól emlékszem. Varázslónál a vitality meg a str határos. Szvsz hamar el lehet érni a plafonokat és utána olyan varázscuccokat érdemes viselni amik ezen plafonok értékeit tornázzák fel tovább. Fejlesztésnél talán érdemes egyenletesen fejleszteni, maradjanak meg azok a különbségek melyek eredetileg voltak csak az arányuk legyen alacsonyabb. Ha vmi nem megy fireball ezerrel!!!
Multiba eddig csak LAN-on ment, de én spec a battle.net-re gondoltam. -
Ariadne
őstag
Egyelőre nem nagyon találtam, magyar helyen gyakorlatilag biztos, hogy nem lesz, esetleg e-bay-en talán.
Sok év után tegnap megint elővettük barátommal ezt a csodás játékot, mindketten új karaktert indítottunk - mondanom sem kell, éjfél előtt nem tudtuk abbahagyni megint.És úgy érzem, ma este még le kellene menni a goatmen-ekhez kicsit irtani a jónépet...
Azért azt hiszem, ez az, amikor igazán jó egy játék, ha tizenvalahány éves, de mégis pont ugyanúgy a gép elé tud szögezni, mint amikor még tényleg ''fantasztikus grafikai megoldásnak'' számított az, amit nyújtani tudott (ez volt a cd tokon...). Remélem lesz tényleg harmadik rész...
[Szerkesztve] -
dark2
tag
Sajnos sehol nem láttam a hellfire-t boltban, igaz vidéken kisebb az esélye.
Egy txt segítségével lehet előcsalni a plussz karaktereket, de csak nagyjából emlékszem. A játék könyvtárába kell tenni egy txt-t, de részletesebben itt:
http://www.diablo.hu/useful/hun2/main/index.html
Ez a diablo.hu hasznos holmik oldala (jobbra kell lapozni hozzá a főoldalon), a diablo/hellfire fülön kell lefelé menni, patch is van rajta, de amiről beszéltem, az a command.txt lesz, a barbár pl. jól aprít, csak a kriptában utolérni vele a lövöldöző boszorkákat...Es egy plusz küldetés után megkapva a bovine plate-t (tehenes ruci) igazi tank.
De itt minden van, ami diablo.
Jó szórakozást, én fél évente elő szoktam venni és nagyon jó, csak a 640*480 felbontás kicsit kevés 17'' moncsin.
Winxp alatt is megy, csak multit nem tudtunk összehozni, igaz a hell patch-e után ez el is tűnik a menüből. -
dark2
tag
Hellfire válasz jön:
Ez a kiegészítője a dio1-nek (ahogy a 2-nek a Lord of Destruction kiegészítő lemez).
Ami azt illeti, új karaktert kell indítanod, mert a menü is frissebb, valamint új kaszt is van benne, sőt a megfelelő ügyködéssel még plusz karaktert és küldetést lehet kicsikarni belőle. Amiben még több: 2 nagyobb pálya jelenik meg 1-1 főellenséggel. Az egyik a falu jobb oldalán lesz és a hive névre hallgat (kaptár - olyan bogaras rész, úgy 4 szintes) és a crypt - na ez grafikailag szép (a korhoz mérten). Ez utóbbi is van vagy 3 szint, plusz van egy olyan pont, hogy cornerstone of the world - ha erre a sarokkőre leteszel valamit, akkor azt másik karakterrel, ha később arrajársz - felveheted.
Az új karakterek újat is tudnak, pl. a bard 2 kardot vihet, a barbar nem tud varázsolni igazán, viszont iszonyat erős lehet, a monk kézzel-lábbal is tud verekedni, nem is kicsit...
Ha bővebbet akarsz, keress rá google-ben a diablo páholy-ra (vagy ilyesmi neve volt), ott vannak patch-ek, modok diablo1-2-höz, azt hiszem van karakter mentő is az 1-hez, de karakter szerkesztő, meg csaló progik is, leírás az oltárokról, stb.
Remélem segítettem. -
VladimirR
nagyúr
nemtom, nekem itt figyel az eredeti d1, de azzal semmi hasonlo problema nem volt (bar patch nelkul meg sem neztem)
azert szeretjuk a blizzard-ot, mert meg egy ilyen, tobb, mint 8 eves jatekhoz is ad ki neha patch-et (bar a dio 1.09 mar eleg regi, de a 98-as sc-hez par honapja is jott update)
szoval elso korben patch (felettem linkeltek, egyebkent => Bovebben: [link]), aztan ha tovabbra sem megy, probalj javitani a jatek eredetisegen (nem hiszem, hogy tobb lenne 1500 forintnal) -
CocooN-z
őstag
Image? Mert nekem is ez volt amikor image ből akartam installálni, vis indítani mert install ment. A Problémát megoldja hogyha a CLONE-CD vel Game imaget csinálsz.
ui.: Ha + Hellfire -t is rátolod, a patchel és a secret karikkal akkor nem fogjátok egymást látni hamachin, teljesen random az egész, mert én láthattam mindenkit csak nem tudtam joinolni sehova, míg a többiek simán nyomták. Diablo 1 simán ment mind hamachin mind B.neten
üdv
uu.i: Bár én szedtem le olyat ami eleve sajnos rosszul volt imagelve, azt semmilyen game mode ba nem rakhatták. Vannak ilyenek sajna olyan source cd kell ami tuti megy és utána imagelni
mod
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Drón topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Konteó topic
- EAFC 25
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest