Új hozzászólás Aktív témák
-
supesz
aktív tag
Sajnos nem tudok most játszani. Mármin azonnal.
Most olvastam a privit. Holnap vasárnap.
Addigra feltelepítek és beállítok mindent. Délután fele akár már játszhatunk is.
Ha úgy jó nektek. -
supesz
aktív tag
Jézusom!
Már nem szólt a topikhoz június óta senki
Na de most én...
I have been back! -
supesz
aktív tag
Miazhogy építek?! Én csak megtaláltam. Én már élőben Diablózok a házam alatt
Komolyra fordítva a szót: Mostanában tuti, hogy nem fog összejönni a játék. Sajnálom, de tényleg minden perc ki van számolva. 2-3 óra sajnos nem fér bele 1-2 alkalommal 1 héten. Pontosan ezért nem is zaklattalak titeket, mert biztos, hogy valami mindíg közbejön. Meg fogjátok érteni, mikor házat vesztek és azt felújítjátok, vagy mégjobb, ha építtettek egyet.
Tényleg örülnék, ha játszhatnék, de tégyleg nincs időm -
supesz
aktív tag
Azért jól szét OFFoltuk ezt a Diablo Help Topikot
Mondjuk legalább életben tartjuk ennek a remek játéknak a szellemét. Nem tudom mennyien játszhatnak még egy ilyen ''öreg'' játékkal? Mindenesetre ha valakinek kérdése merül fel legalább van pár ember aki képben van. Ha meg nem akkor jó lesz Blognak..EHHE..
-
supesz
aktív tag
Igen remélem ma este egy kicsit nyugodtan tudunk játszani. Rövid volt a 7, de annyit dolgoztam mintha kerek lett volna. Na majd adok a krícsöröknek, aztán lemegy a feszültség rajtuk a földbe...Diablóig!
-
supesz
aktív tag
Végigvittem a Diablót megint. Most Mágussal. Hatalmas küzdelemben voltam és a Save/Load
varázslat volt a leghasznosabbKomolyra fordítva. Van egy 25-ös szintű mágusom, aki még így sem fullos. A diablót alíg bírtam lenyomni. Van még mit fejlődnie a kicsihuszárnak. A legjobb viszont, hogy másodikra is izgalmat nyújt/nyújtott a játék. Megszereztem a Hellfire-t, de még nem telepítettem fel. Biztos az is izgalmat fog okozni. Ha már rongyosra játszottam az 1-et, akkor jöhet a Diablo2
/*Van egy 27-es Harcosom, + egy 25-ös Mágusom jajj de jó
*/
-
supesz
aktív tag
Kicsit még béna vagyok a varázslóval. Nincs HP-m. Soxor okoz ez gondot. Egy-két legényesebb ütés és már készen vagyok. A varázslót azért vállaltam el, mert amúgy szimpi a karakter, de szerintem kell egyfajta beállítotság a varázslóhoz. Meg tapasztalat. No nem bánom csak magyarázom a bizit. /*10 ressurect valljuk be elég száni*/ Próbálok majd óvatosabb lenni, csak mindíg azt gondolom, hogy nélkülem elhalnátok (sicc!) persze ez általában fordítva vam
Egy füllel is jól vagyok köszönöm. Azé' reméljük nem lesz trend. Főleg, hogy engem a legkönnyebb így szabotálni, mer soincs HP-m
Na akkor ma folytatjuk. Továbbra is te diktálod a taktikát én elfoglalom magam a ''gyúrással''! -
supesz
aktív tag
Életem első netes jákéka volt
Nagyon tetszik. A Diablo legalább 12 éves játék. Azé' haladunk mi a korral
A kaliban tudnánk csetelni ...
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Ma letöltöm a kalit és én is átnézem kicsit a beállításokat. Aztán rágyúrok a mágusra, de csak hétfőn tudok játszani. A hétvégém sajnos totál tele van, mert házat tatarozunk és most pénteken kezdjük. A péntek, szombat és vasárnap erre fog elmenni
Sajnos ha nem gyógyulok meg akkor holnaptól megint kicsi lesz az esélyem rá. Hétfőn írok privit!
Megtaláltalak iwiw-en a mélcímed alapjánCsak nincs kép rólad
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Jól abba maradtak a törekvések. sajna ez van. Kevés időm van sokat dolgozom és úgy tűnik a játék támogatása sem a régi. Talán majd legközelebb egy másik játékkal
-
supesz
aktív tag
Na ma szerda van! Akkor ma probálhatjuk. na!?
-
supesz
aktív tag
Most pont egy varázslóval vagyok szóval, akár össze is jöhet a 3-as ''ütközések'' nélkül. Mikor? Hogyan?
mod:7végén nem voltam itthon...azért nem jelentkeztem. ettől még játszanék veletek.
[Szerkesztve] -
supesz
aktív tag
Elindultam a Varázslóval. Durva lesz! Van valami speciális tanács? Én most a mágiát fejlesztem ezerrel. De oyan kis vérszegénynek tűnik. Nem kellene pumpálni az Életerő pontokat is? A mágia már 80 pont az életerő meg kb.30. Ezekkel a szintlépésekkel mindíg bajban vagyok. a Harcos karakterrel ma végigvittem másodszor is
-
supesz
aktív tag
Bizony, bizony. Nagyon rajtam van a diablo érzés! Szinte egy nap alatt játszottam végig újra. És most már megint diablonál vagyok vendégségbe. szegény
Úgy döntöttem, hogy most szépen végigjátszom a történetet, de ahhoz kellene a hellfire.
Valahogy megszerzem! Harcra fel, halál reám, ha ezt hagynám -
supesz
aktív tag
Remek dolog, hogy újraéledt a topik. 2005 volt az utolsó hsz. mikor idetoltam a képem
Sajnos nem tudok neked segíteni a karakter elmentésében. Én még azzal sem vagyok tisztában, hogy a hellfire egy külön játék vagy csak egy add-on. Ugyanazzal a karakterrel lehet-e tovább menni jobb képességű ellenek ellen vagy új karakterrel kell kezdeni a játékot?
Szóval van még kérdés bőven míg eljutok a Diablo 2 végéig is. Bár annak már van másik topikja -
supesz
aktív tag
Hello,
Nekiláttam másodszor is kipörgetni természetesen a már kigyúrt karakterrel, de nem nő tovább az XP!! Miért nem? Valaki pls help!
Egy pontot nem növekszik pedig már a 8.szinten vagyok. 1 XP-t csak nőhetett volna. Lenyomtam már 4 pályafőmuftit. Nos? -
supesz
aktív tag
Tudja valaki, hogyan szerezhetném meg a Hellfire-t? Sőt, ha itt járunk tudna valaki egy céget linkelni, aki pc-s játékok értékesítésével foglakozik. Egy webáruházat mondjuk!?
-
supesz
aktív tag
végig vittem. juhú. megöltem és olyan vége lett, hogy arra nem is számítottam. akkor most jön majd a hellfire...
[link] majdnem 5.000.000XP elzsibbadt a jobb mutató ujjam, annyit kattingattam
A Hellfire egy külön játék vagy mi? A Diablo 1 és a Diablo 2 között van? -
supesz
aktív tag
Közelítek az 1.000.000 XP-hez!
[link]
-
supesz
aktív tag
Na,
Minden oké, megy a játék. Magyaríást is sikerült szerezni. Tényleg isten ez a játék. Még mindíg. Boldog vagyok... -
supesz
aktív tag
A DIABLO 1 eredetiben! Ez itt az! Ide kellet raknom, ha valakit érdekelne.
[link]
Szóval, akkor, ha ezt itt megveszem, akkor tuti, hogy menni fog XP alatt?! Na akkor kosárba... -
supesz
aktív tag
Köszönöm a segítséget, de sajnos nem sikerült. Pedig találtam a neten úgymond NO-CD ''segítséget'' is, de nem tudtam összehozni
Azért kössz mindenkinek.
-
supesz
aktív tag
CD-n van! Most telepítettem fel róla. És én csak Single-ben akarok játszani. A hálós része nem érdekel. A hibaüzenet alapján senkinek nem ismerős a probléma? Nem kell valamit átírni vagy ilyesmi? Erről a cd-ről régen ment. Olyan régen, hogy már nem is emlékszem hogyan működött
-
supesz
aktív tag
Mert ez a gondom:
és utána meg ez:
Tud valaki segíteni? -
supesz
aktív tag
Hogyan tudnám működésre bírni a Diablo I -et XP alatt? Nagyon jó lenne, ha működne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest