- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
válasz
kezdolapos #3215 üzenetére
Hat alapvetoen ezt uj geppel adjak el, ez benne a plane. Azert irtam be ezt a lehetoseget, mert Steven uj gepet akart vasarolni, neki ez megfontolando alternativa...(volt?)
Nem tudom, nehany helyen vannak olyan jofejek, hogy ha nemreg vasaroltal naluk nagyobb ertekben, mondjuk laptopot, par hettel kesobb meg hajlandoak amugy csak uj geppel eladhato cuccokat eladni, egeret, garit, winfost... A notebookstoreban pl egy haverom fel evvel a gep megvasarlasa utan visszament memoriat upgradelni nagyobbra, es megszamitottak neki az uj gepeknel szokasos aron.
Ha pedig a gep feneken ott a winfos matrica, es nincs meg a CDd, akkor igen, elmesz, megmutatod a plecsnit, meg a papirokat, vagy ha amerikai vagy, online kipostaztatod magadnak a rendszer + driver diszkeket. De ha van plecsnid, barmilyen masolt winfos CD eredeti, hiszen a kulcs szamit, nem az, hogy mirol telepited. -
zdanee
őstag
válasz
kezdolapos #3196 üzenetére
Barhol, ha OEM veszed (eloretelepitve, uj geppel, no CD). Ugyanigy Vista home premium vagy mi is kijon 30bol (de ugy kell nekem, mint a hatamra egy pup).
-
amol
addikt
válasz
kezdolapos #3197 üzenetére
Azért annak sokkal komolyabb dolgokra is jónak kellene lennie elvileg szvsz.
-
Badb0y
addikt
válasz
kezdolapos #3136 üzenetére
Javítsatok ki ha tévedek, de azért ha bennt van az aksi, az ha a hálózatban vmi gebasz van, akkor védi a gépet nem
-
Chili7
őstag
válasz
grat hozzá, kiváncsi vagyok a véleményekre, mert gyanítom, hogy veszek én is egy ilyet.
Az aksi kezelés, ha ez megnyugtat, akkor csináld, de nem egyszer nem egy helyen le lett írva, hogy formázni nem kell, és a kivétel sem hosszabbítja meg az elöregedési folyamatot. -
sszever
őstag
válasz
kezdolapos #3137 üzenetére
Az install KIT mindenhol megvásárolható, ott csak a média előállítási költségét kell kifizetni elvileg (bár akkor marh adrágán állítják elő
, 10 körül lehet.
Alapfeltétele, hogy legyen érvényes licenced. -
kezdolapos
csendes tag
válasz
szóval nem bírtam ki bekapcsolatam, hamar fel is épült rendszer.
amit a géphez adtak Drivers and Utilities CD-t betéve és elindítva, viszont csak kriksz-krakszok jelentek meg telepítésnél, fogalmam sem volt mit telepít de felment..
szóval magyar nyelvű anyagot hol tudnék hozzá találni?
[Szerkesztve] -
kezdolapos
csendes tag
válasz
1.oprendszer, rejtett partición van, viszont az eladó azt mondta HRPnél pár ezer forintért adnak hozzá lemezt is, így.
így van? hogyvan?
2.mégvmi. magyar dokumentáció vhol elérhető a 6400ról? mert csak angol könyet kaptam hozzá. én még értem de kellene magyarul is, másnak..
köszi! -
zdanee
őstag
válasz
kezdolapos #3116 üzenetére
A notebookstore.hu-t ajanlom. Br 240bol mar Core2Duo 1.6-os gep is kijon, es ha meg radobsz 5eFtt, a 1+2 ev helyett teljeskoru 3 evet kapsz. Ha pedig tenyleg csak wordre meg filmezni kell, elgondolkodnek az inspiron 1501-es szerian is.
A Delleknel van egy rescue particio, es ha FreeDOSsal veszed, akkor is fent van. A 6400ason, ha nem bekapcsolod, hanem a Media Direct gombbal inditod be a gepet, egybol felloki az XP-t, es a Mikrofos is elfogadja eredetinek.
Az elso akksitoltes valoszinuleg tokmindegy, de babonabol en 12 orat toltottem az akksimat, most a max amit ki tudok hozni belole 4 ora, kozepes alatti fenyerovel, 1GHzre visszafogott procival, wifivel, de lenemitva. Ergo jo 4 orat netezhetsz rajta.
[Szerkesztve] -
Chili7
őstag
válasz
kezdolapos #3115 üzenetére
Aksi töltéssel sok dolgod nincs. Ha lemerül be kell dugnod hálózatra, azt' tölt.
1 év teljeskörű + 2 év alkatrészgarancia. -
karesz501
senior tag
válasz
kezdolapos #3115 üzenetére
Nézdd meg a www.notebookstore.hu -t. Ott még mindig akciósak a 6400-asok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- 14" ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest