- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talma
tag
válasz
sirály69 #17220 üzenetére
Az komoly. Én 3 hete adtam be az enyémet hivatalos szervizbe, azóta "alkatrészre várnak". Utolsó 2 vizsgámra készülést, meg tantárgyfelvételeimet egy internetkorcsmázóban ejthettem meg. Azért tértem át dzsunkaPC-ről, mert untam a gányolást, de már most már k****ra bánom, mert ha azzal baj volt, akkor pár óra alatt megcsináltam.
-
Attila75
tag
válasz
sirály69 #17021 üzenetére
SzaboZé szerintem láthat valami mozgást... vagy rá tud Delléknél kérdezni....
Így az ünnepek körül minden le volt lassulva gondolom, ami ugyebár érthető, de mondjuk nem elfogadható....
Én mondjuk Dell-ékkel maximálisan elégedett vagyok.. De ha ez így sikerült, milyen lehet a többi... bele se merek gondolni....
-
sirály69
őstag
válasz
sirály69 #16721 üzenetére
Lassan eltelt 1 hónap és a Világ 1 ik legnagyobb számítástechnikai eszközöket gyártó cége még mindig nem tudta kicserélni a működésképtelen notebookomat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elfogadták a csereigényemet, de minden noszogtatás ellenére sem történik semmi!!!!Valaki segítsen, hogy mit lehetne tenni...
Várnám az építőjellegű hozzászólásokat! -
bi_bean
csendes tag
válasz
sirály69 #16801 üzenetére
Mostmár meg. Nincs, nem szerepel.
Viszont mikor megrendeltem, akkor nem ismertem a service tag-et, csak amikor átvettem. Persze ez sem segített volna rajtam, mert akkor sem néztem utána, amikor a wwan kártyát megvettem. Azt hittem, hogy ez minden 1558-asban van. Ezért utaltam rá, hogy a hülye saját kárán tanul. -
hugoo
aktív tag
válasz
sirály69 #16697 üzenetére
szia,
Természetesen nem jellemző, hogy egy géppel ilyen gyakran és ennyi gond legyen, és ez nem csak a dell-ekre igaz...
Pozitívum a dologban, hogy garis a gép még jó sokáig, persze attól még kellemetlen, hogy ennyiszer kell szervizeltetni.
Nem tudom van-e más lehetőség, mint javíttatni állandóan, ha gond van vele, talán kérdezd meg a szervizt. Hova 'jársz vele egyébként'?SMILIX: meg kellene nézni a gép alját, hogy mi van azon a részen. A proci ill a hűtése lehet, hogy 'beállt', telement porral pl. Szerviz ki tudja pucolni, gondolom még bőven garis a gép. De ezzel a problémával egyébként is érdemes felkeresni őket.
üdv
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
sirály69 #15629 üzenetére
Gyakorlatilag az asztali gépem teljes kiváltására kerülne sor
(#15632) Rocko007: Tulajdonképpen mindenre kíváncsi vagyok. Leginkább az érdekelne, hogy a konkrét típussal bármilyen szériahiba, tipikus hiba vagy előnytelenség van-e, illetve a support minősége is érdekelt
-
Rocko007
aktív tag
válasz
sirály69 #15361 üzenetére
nincs külön tápegység a gépben, a töltő/akku dolgozik az áramellátáson. ilyen baja még nem volt senkinek a fórumon. valószínűleg kifogtál egy gyári hibás gépet, aminek kb 10000:1 az esélye, szerintem. ha nem alaplap, akkor passzolom. intel procit még nem láttam hibásan.
-
Rocko007
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest