- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs #53784 üzenetére
ez érdekes:
a céges laptopomnál, ami tuti magyar:
- Warranty fülön: Country: Angola
- System configuration fülön: Country: Emerging Countries – EMEAa kiszemelt laptopnál:
- Warranty fülön: Country: United Kingdom
- System configuration fülön: Country: United KingdomUK-es garival hiba esetén gondjaim lesznek?
-
haxxika
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #53780 üzenetére
Service Tag-et elkéred, beírod a Dell support oldalára, és ott a warranty fül alatt kijön minden infó, hogy hova szól és meddig, illetve mellette a Components listában megtalálod, hogy pontosan mi került a gépbe a gyárban, ellenőrizni tudod vele, hogy tényleg az szerepel-e benne.
Szervizhez elvileg csak a Service Tag szükséges, telefonon elég elmondani, illetve a hibakódot amit a gép adott neked a teszt után, utána már tudja a dolgát a Dell. -
SzaboZE
addikt
válasz
Sanyi.mTs #53652 üzenetére
Az IT-s embert el kéne küldeni angol tanfolyamra. A gép arra panaszkodik, hogy a tápot nem ismeri fel. Ezért ilyenkor átkapcsol egy olyan módba, amivel ugyan elindul, de nem tölt és alacsonyabb processzor órajelet enged csak a rendszernek. Táp, alaplap, esetleg csatlakozó hiba okozhatja. Ha másik táppal is csinálja, akkor egy komponens ki van lőve ezekből. Akku nem igazán okozhatja, mert mint írtam a tápra panaszkodik. Az is lehet, hogy csak kontakthiba volt az alaplapi csatlakozóban.
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs #53651 üzenetére
Erre a hibára mondta nekem az .
Hibajelenség:
(Win) alól érzékeli a gép, h rá van dugva a töltő, de nem tölti az akku-t. Ha így indítom a gépet, akkor kapom ezt a hibaüzenetet boot-olás előtt. Próbáltam már másik töltővel is, azzal is ez volt. Aztán egyszer csak egy újraindítás után már töltődik az akku. AIDA64 szerint 14%-os az akku elhasználódás.
IT-sunk szerint valószínűleg döglődik az akku.Ez tényleg akku probléma lesz? vagy valami komolyabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest