- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs #53784 üzenetére
ez érdekes:
a céges laptopomnál, ami tuti magyar:
- Warranty fülön: Country: Angola
- System configuration fülön: Country: Emerging Countries – EMEAa kiszemelt laptopnál:
- Warranty fülön: Country: United Kingdom
- System configuration fülön: Country: United KingdomUK-es garival hiba esetén gondjaim lesznek?
-
haxxika
senior tag
válasz
Sanyi.mTs #53780 üzenetére
Service Tag-et elkéred, beírod a Dell support oldalára, és ott a warranty fül alatt kijön minden infó, hogy hova szól és meddig, illetve mellette a Components listában megtalálod, hogy pontosan mi került a gépbe a gyárban, ellenőrizni tudod vele, hogy tényleg az szerepel-e benne.
Szervizhez elvileg csak a Service Tag szükséges, telefonon elég elmondani, illetve a hibakódot amit a gép adott neked a teszt után, utána már tudja a dolgát a Dell. -
SzaboZE
addikt
válasz
Sanyi.mTs #53652 üzenetére
Az IT-s embert el kéne küldeni angol tanfolyamra. A gép arra panaszkodik, hogy a tápot nem ismeri fel. Ezért ilyenkor átkapcsol egy olyan módba, amivel ugyan elindul, de nem tölt és alacsonyabb processzor órajelet enged csak a rendszernek. Táp, alaplap, esetleg csatlakozó hiba okozhatja. Ha másik táppal is csinálja, akkor egy komponens ki van lőve ezekből. Akku nem igazán okozhatja, mert mint írtam a tápra panaszkodik. Az is lehet, hogy csak kontakthiba volt az alaplapi csatlakozóban.
-
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz
Sanyi.mTs #53651 üzenetére
Erre a hibára mondta nekem az .
Hibajelenség:
(Win) alól érzékeli a gép, h rá van dugva a töltő, de nem tölti az akku-t. Ha így indítom a gépet, akkor kapom ezt a hibaüzenetet boot-olás előtt. Próbáltam már másik töltővel is, azzal is ez volt. Aztán egyszer csak egy újraindítás után már töltődik az akku. AIDA64 szerint 14%-os az akku elhasználódás.
IT-sunk szerint valószínűleg döglődik az akku.Ez tényleg akku probléma lesz? vagy valami komolyabb?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Posta, csomagküldés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged