- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellkereső
csendes tag
válasz
tom1976 #20573 üzenetére
"Illetve, mennyire "normális",hogy a két hónapja vett gép aksielhasználódására 11%-ot ír az aida?"
A fenti társalgásból következően teljesen normális.
(szerintem meg kaptál egy refurbished példányt, esetleg egy olyat, ami valamelyik üzletben szerepelt kiállítva - feltéve, hogy újat vettél és az Aida korrekt értéket mutat. Nekem kb. fél év kellett ehhez úgy, hogy nem igazán kíméltem az akkut, három év alatt ment le 50%-ra, majd egyik pillanatról a másikra 0-ra - igaz, az Lenovo volt) -
harry
veterán
válasz
tom1976 #19367 üzenetére
Én windows alatt hallok néha ilyen magas hangú ciripelést, érdekes, hogy linux alatt nem... a noti közepe felől (ez amúgy latitude 6400). Nem igazán tudom, miért lehet.
Bill: esetleg valamilyen tisztítás segíthet? Kifújkálni (akár sűrített levegővel), vagy kis ecsettel megpiszkálni? Csak óvatosan, ne jöjjön le a gomb. -
FehérHolló
veterán
válasz
tom1976 #19302 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy az a fórumtárs sok dolgot írt már, nem mindet tapasztalatból.
Eszközkezelőből próbáld meg kideríteni, hogy milyen wlan adapter van a gépben, azután Dell honlapján próbálkozz.
Ha nincs kedved a fentihez, vagy nem ismeri fel a kártyát, akkor ezzel próbálkozz szerény véleményem szerint: [link]VIG0: Hangos probléma egy windows feature. Most késő van, nem jut eszembe a megoldás, de valami sound loudness equalization, vagy hasonló névre hallgat. Keresgélj a vezérlőpult -> hangok résznél.
SzaboZE: Az 5110-hez van Centrino* mintára illeszkedő wlan driver.
-
-
reziscc
csendes tag
válasz
tom1976 #19275 üzenetére
Figyi, én is ennél a cégnél rendeltem meg a notit szombat éjjel. Később kaptam az e-mailt, aztán csak hétfőn hívtak, hogy majd kedden viszi a futár és hívni fognak megnézhetem a csomagomat a futárszolgálat honlapján stb.. Rendes volt a csávó. Kedden viszont fel sem hívtak, nem is értesítettek, hogy mikor hozzák ki, csak 9-kor csöngetett a csávó, sietek gyorsan, de azért nagyon türelmetlen volt mert megint becsöngetett.. Nagyon bunkó stílusban adta át a laptopot majdnem hozzám vágta.. Még szerencse, hogy nem adtam neki borravalót, jól kicentiztem.
Eléggé trehányul álltak hozzá a dolgokhoz, de az a lényeg, hogy megvan.
-
FehérHolló
veterán
válasz
tom1976 #19271 üzenetére
Várj egy kicsit még, ha az van odaírva, hogy elérhető, az azt jelenti, hogy nincs raktáron. Futár cég nem nagyon fog e-mailezni, legfeljebb ha másnap akarják szállítani neked. Rosszabb esetben 3 hét, de erről teljesen biztos, hogy tájékoztatnának, szóval valószínűleg előbb meg fogod kapni.
Nekem eddig csak pozitív tapasztalataim voltak velük, két gépünk van onnét.
-
viko81
csendes tag
válasz
tom1976 #19008 üzenetére
Ezért nem kell kiskernek hinni. Ennek kb semmi értelme nincs. (nincs semmi bajom velük de ez nem így van(
mint ahogy leírtuk service tag alapján ki fog derülni hogy NBD van e rendelve hozzá vagy nincs.
lényeg : rendesen utánna kell járnod, nem telefon, email, hanem személyesen és akkor látod hogy mivan : ) beírjátok service tag-et dell oldalon / garinál és ki fogja adni típust, felszereltséget és garancia pontos típusát, azt ha importőr NBD vel rendelte akkor megveszed
FehérHolló: olyan gyorsan editeltél, hogy azt nem tudtam követni
de továbbra is tartom hogy ha csak 1 év az is helyszíni hiába fut szerviz gari néven (csak 5110 re igaz ) + én ebbe a témába nem tudok többet hozzászólni, szal én itt offedit: jótállási jegy is elég arra hogy kiderüljön gari típusa, mert rá van írva :
1év (jogszab) + 2év (helyszíni garancia)
-
FehérHolló
veterán
-
viko81
csendes tag
válasz
tom1976 #18999 üzenetére
esetek nagy részébe +3 év Next Business Day ( helyszíni természetesen) ( 1év jogszab+2 év gyártói)
5110 -re alapból helyszíni garancia van , teljesen mind1 mit mond x, y cég nekik túl sok közük nem lesz hozzá.
jótállási jegyet importőr állitja ki rajta a szerviz nevével. (szervíz /= kisker)
Kiskereskedő dolga csak annyi, hogy kitölti vásárlás napját, bélyegző+aláírja, de minden a termékkel kapcsolatos információt az importőr előre kitöltött.
Gép alján lévő service tagből ki fog derülni, hogy az importőr NBD-vel rendelte vagy nem.
pl: külföldön csak 1év van 5110-re de azis NBD (helyszíni), de itt a balkánon bármi előfordulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest