- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom1976
csendes tag
Sziasztok!
Nem tud valaki tippet adni,hogy mi lehet a bibi nálam?
Adott egy n5110 inspiron.Core i3,nvidia gt525 vga,4 gb ram.win7 64 bit.
Dell oldaláról letöltöttem minden drivert.Telepítési sorrendre ügyeltem.A webcamerám mégsem működik.
A dell webcam center ezt írja ki:no supported webcam driver detect.Az eszközkezelőben megfelelően megjelenik a kamera.Semmi hibát nem jelöl.
Kíváncsiság képpen felraktam egy win8-at.ott is ugyan ezt a hibaüzenetet dobta ki a webcam center,de a win8 -ban van egy camera "csempe",amire ha rákattintottam ,elindult a kamera.
A noti 1.5 éves.Többször is újra lett húzva a windows és eddig semmi gondom nem volt vele.Mondjuk eddig egy előző verziójú webcam software volt felrakva a gépre.Annak a neve dell webcam manager volt.Azt elindítva egyből bekapcsolt a kamera.
Nincs ötlete valakinek,hol lehet a baj?
Egyáltalán hol van webcamera driver?Vagy az benne van valamelyik másik driverben?Vagy windowsban alapból?.Csak mert dell oldalán én nem találtam ilyet.
Előre is köszi az esetleges ötleteket!
T. -
tom1976
csendes tag
Hali!
Van egy DELL Inspiron N5110-em.Az aida a hangkártyához ezt írja ki:Hangkártya IDT Unknown @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller
Hangkártya nVIDIA HDMI @ nVIDIA GF108 - High Definition Audio ControllerEz milyen hangkártya?Miért jelez ismeretlent?Ehhez honnan tudok leszedni drivert?Valaki itt javasolta,hogy ne a dell-est rakjuk fel,hanem aida-val nézzük meg,milyen hangkari van a gépben.
Hálókártyánál pedig ezt írja az aida:
Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030A dell honlapjáról ezeket szedtem le:
1.Intel Centrino Wireless-N 1000,Centrino Advanced-N 6230,Centrino Wireless-N 1030 Driver
2.Intel Centrino Advanced-N 6230 Bluetooth AdapterCentrino Wireless-N 1030 Bluetooth Adapter DriverMindkettőt fel kell telepítenem ezek közül?
Illetve, mennyire "normális",hogy a két hónapja vett gép aksielhasználódására 11%-ot ír az aida?
Segítségetek előre is köszönöm!
Üdv!
T. -
tom1976
csendes tag
üdv!
5110-es notim van win7 ultimate,64bites.dell touchpad telepítve.
ha fn+f2 vel bekapcsolom a wifit ezt írja ki:
"az érintőpad letiltásra került,mert az érintőpad illesztőprogramja másik mutatóeszközt észlelt a számítógéphez csatlakoztatva."
a touchpad természetesen működik továbbra is...wifi is...
ugyan ezt az üzit akkor kapom,ha egeret csatlakoztatok a géphez.(amit értek is)
miért lehet ez szerintetek?
köszi! -
tom1976
csendes tag
üdv!
van egy dell 5110-es notim.
[link]
számomra szokatlan és furcsa ,halk,sercegő hangot ad elég gyakran telepről és hálózatról is.
mintha olvastam volna itt valahol,csak már nem emlékszem pontosan,hogy mi is okozza
vagy,hogy lehet-e valamit kezdeni vele.
ha valaki segítene ezzel kapcsolatban,megköszönném.
másik:nyikorog a k-billentyűm.néha az i is,de a k-mindig.borzalmas hangja van és elég dühítő.szerintetek van alapja erre kihívni a szervízt.tudom...kérdezzek rá telefonon.
de hátha valaki találkozott már hasonló problémával.
köszi!
t. -
tom1976
csendes tag
válasz
FehérHolló #19304 üzenetére
szia!
köszi!időközben megoldottam!
most már van netem is.--minden 5110 tulajnak "lötyögősek" a touchpad billentyűi?nekem annyira fura.mondjuk a billentyűzet minősége után nem csodálkoznék,ha ez ilyen lenne gyárilag.pl.:a k és i betűim nyikorognak...
az alátámasztás meg kritikán aluli.a 2.5 éves msi-n sokkal jobb volt.
amúgy szerintem nem rossz gép.üdv!
-
tom1976
csendes tag
válasz
SzaboZE #19300 üzenetére
az nvidia driver megoldódott.
erről beszélek,amit egy fórumtársam írt itt valahol:
"- bt alapból lesz ( win 7) de intel centrino driver fog kelleni wifi- hez"
ha nem tévedek n5110-hez írta...viszont netem most sincs valamiért.
nem tudom,hogy pontosan melyik drivereket kell felrakni hogy legyen hálózat(wifi,kábelnet)
msi notim van még,ezen pikk-pakk megy minden xp-re és win7-re is.t-kábeles nettel sincs semmi dolgom,csak a driverek feltelepítése után bedugom a kábelt és van net.a dell-nél meg nem jön össze a kapcsolat -
tom1976
csendes tag
válasz
N.GÁBOR #19292 üzenetére
szia!
megkaptam a notit ma!
viszont a driver telepítéssel elakadtam...
az nvidia oldaláról letöltött drivert valamiért nem akarja feltelepíteni!
azt írja nem talál hozzá megfelelő eszközt?
másik gondom,hogy nem tudom melyik centrino drivert kellene leszednem a sok közül ehhez:
[link]
win7, 64bit,ultimate-re
tud valaki segíteni,hogy mi lehet a gond?
köszi! -
tom1976
csendes tag
válasz
FehérHolló #19276 üzenetére
Érdeklődtem a boltosoknál és azt mondták,hogy a pécsi meg a budapesti üzletük egymásra várt,ezért nem hozták eddig.Holnapra ígérték!
Reménykedem!
Egyébként van futárcég,amelyik felhív pár órával a várható érkezés előtt,meg előző nap jön az email. -
tom1976
csendes tag
Üdv!
ezt a notit rendeltem meg a linken szereplő boltból:
[link]
Múlt hét pénteken rendeltem és azóta se érkezett meg.
Rendelt már közületek valaki ettől a cégtől?Van valami tapasztalat,hogy mennyi idő alatt hozzák házhoz a megrendelt árút!És hogy mennyire korrekt,pontos ez a cég?
Emailben már visszaigazolták a rendelésem,de a futárcég még nem keresett meg mailben...
grrr....
T. -
tom1976
csendes tag
válasz
FehérHolló #19009 üzenetére
köszi a tanácsokat
úgy látszik megnyugtató választ csak a service tag tudna szolgáltatni.
ezen mit kell "látni",hogy tuti helyszíni garis-e? -
tom1976
csendes tag
egészen pontosan ezt a választ adták email-en a kérdésemre az ipon-nál:
"Mindenki egy helyről vásárol, a fenti cég is, a disztribútor nekünk azt a felvilágosítást adta hogy erre a modellre nincs helyszíni garancia. És a helyszíni egyébként úgy működik hogy futár érkezik a készülékért aki elszállítja a központ szervizbe és ott javítják meg, amint elkészült visszaszállítják Önnek."
-
tom1976
csendes tag
üdv!
kérdezném azoktól,akik dell n5110 tulajok,hogy milyen garanciával vették a gépet?
csak mert az ipon-nál azt mondják,hogy nekem kell bevinnem a szervízbe ,ha elromlik a 3 év gariidőn belül,a mysoft-osok meg azt a felvilágosítást adták,hogy kijönnek helyszínre és ott szervízelik a notit.
erről a notiról lenne szó:
[link] -
tom1976
csendes tag
üdv!
kérdezném azoktól,akik dell n5110 tulajok,hogy milyen garanciával vették a gépet?
csak mert az ipon-nál azt mondják,hogy nekem kell bevinnem a szervízbe ,ha elromlik a 3 év gariidőn belül,a mysoft-osok meg azt a felvilágosítást adták,hogy kijönnek helyszínre és ott szervízelik a notit.
erről lenne szó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged