- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gollum
tag
válasz
*seven7 #6928 üzenetére
Szia.
Az élességnek semmi köze ahhoz, hogy matt, vagy fényes. A fényes szebb, színerősebb, a matt praktikusabb, jobb. Szerintem.
Nézd meg a vezérlőpult->megjelenítés->megjelenés fül->hatásfok. Itt a képernyőn megjelenő betűtípusok símítása legyen kipipálva, és állítsd szabványosra, ha nem azon van. Vagy a képernyő frissítést állítsd alapra, még ez is okozhat homályosságot.
Homályosnak tűnhet még, ha kicsire van beállítva a fényerő. Ezt delleken az fn+fel,le nyilakkal tudod szabályozni.
Bár ezek a beállítások alapon jóknak kellenének, hogy legyenek, ki tudja...
Bár ekkora kijelzőméretnél ez a felbontás szerintem is kicsi, attól még nem lesz homályos, csak valóban pixeles.Üdv.
-
Palika71
őstag
válasz
*seven7 #6928 üzenetére
Valóban egy kicsit kontrasztosabb a fényes kijelzője, de mivel tükröződik, nagyon háklis az elhelyezésre. Hogy kicserélnék-e fényesre, azt az üzletben kérdezd meg.
Az asztali monitorok kontraszt, és fényerő szempontjából SOKKAL jobban állnak, így csak inkább egy másik laptop kijelzőjéhez hasonlíts! -
Quent1n
senior tag
válasz
*seven7 #4485 üzenetére
Igen alapbol csak fényessel szerepelt az árlistán. Régen alapbol volt lehetöség a store -nál antiglare kijelzöcserére, de mikor én terveztem notit venni, már nem láttam. Felhivtam és szépen megkértem öket, hogy ugyanmár cseréljék ki. 3900+ tréfáért cserélték végül. Nem a fényes kijelzöt csinálják meg mattra, hanem fullra kicserélik.
Scraffy: Én alapbol 1gigaval szerettem volna mindenképp, de csak a helyszinen derült ki h Vistaval lett szállitva, csak még nem frissitették a honlapon. Ezért rakattam bele +1gigát. Ha Xpvel jött volna, nem rakatom bele. Amugy ua. a 2 gép valoban csak az oprendszer meg a memo a kül. Ha számolunk egy Vista Home Basic OEM, kb 25ezer, a memo bövités meg 13k volt a sotreba (plussz h alapbol 512vel több van benne az kb 6-7 ezer plussz), és még jön a kijelzö, kb 4600 brutto. Ez összesen cirka 50k amit ha a 228 -hoz adunk az kb 280. Csakhát ugye a notebook.hu -nál nem volt lehetöség kijelzö cserére tudtommal, oprendszerért meg nem akartam plusszba szaladgálni. Igy egy helyen elintéztem szinte mindent.
Amugy a Vistat nem feltétlen ajánlom. Én sokat szivtam vele, az elmult 2 napban, mire ugynézki elég stabil és müködöképes lett. -
Quent1n
senior tag
válasz
*seven7 #4482 üzenetére
Egy speciális bevonat ami arra jó h nem lesz a noti kijelzöből borotválkozoó tükör, ha rásüt a nap, vagy ha vmi erősebb fénynek háttal ülsz.
Glaretype: Szebb színek, tükröződés. Filmeket, képeket kicsit szebben jeleniti meg mint az AG.
[link]
AntiGlare: Nem olyan szép színek viszont cserébe nem tükrözödik
[link]
Most hirtelen ezeket találtam. Legjobb ha elmész egy Saturnba, vagy vhova és megnézed öket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mini PC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest