Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Quent1n

    senior tag

    válasz *seven7 #4485 üzenetére

    Igen alapbol csak fényessel szerepelt az árlistán. Régen alapbol volt lehetöség a store -nál antiglare kijelzöcserére, de mikor én terveztem notit venni, már nem láttam. Felhivtam és szépen megkértem öket, hogy ugyanmár cseréljék ki. 3900+ tréfáért cserélték végül. Nem a fényes kijelzöt csinálják meg mattra, hanem fullra kicserélik.


    Scraffy: Én alapbol 1gigaval szerettem volna mindenképp, de csak a helyszinen derült ki h Vistaval lett szállitva, csak még nem frissitették a honlapon. Ezért rakattam bele +1gigát. Ha Xpvel jött volna, nem rakatom bele. Amugy ua. a 2 gép valoban csak az oprendszer meg a memo a kül. Ha számolunk egy Vista Home Basic OEM, kb 25ezer, a memo bövités meg 13k volt a sotreba (plussz h alapbol 512vel több van benne az kb 6-7 ezer plussz), és még jön a kijelzö, kb 4600 brutto. Ez összesen cirka 50k amit ha a 228 -hoz adunk az kb 280. Csakhát ugye a notebook.hu -nál nem volt lehetöség kijelzö cserére tudtommal, oprendszerért meg nem akartam plusszba szaladgálni. Igy egy helyen elintéztem szinte mindent.

    Amugy a Vistat nem feltétlen ajánlom. Én sokat szivtam vele, az elmult 2 napban, mire ugynézki elég stabil és müködöképes lett.

    Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Új hozzászólás Aktív témák