Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
Scraffy #4478 üzenetére
Fogok rola képeket csinálni, csak most romeltakaritás van mert irto nagy lett a kupi a szobámban.
Amugy igen, azt mondom h korrektül megcsináltá. Persze ha becsukod és megnyomkodod recseg ropog kicsit, de ez sztem semmit sem jelent. Massziv, tartos darabnak néz ki. Én asztalon semmit se teszek alá. Ha az ölembe van akkor teszek alá vmi könyvet, ugy fél - egy ora után. Notebookstoreban vettem. 281 ezerért áfával. A 264ezres gépet vettem + Antiglare kijelzö, 2giga ram, ezért lett ennyi. Képek hamarosan, talán már holnap. -
Quent1n
senior tag
válasz
Scraffy #4475 üzenetére
Hi!
Most vettem ilyen gépet, sztem nagyon jo! Bár müanyag, de sztem elég jol összerakott gép. Melegedéssel nagy gondja nincsen bár a videokártyánál azért érezhetö, ezért ha ölben akarod használni, nem árt ha teszel alá vmit. Kijelzöje elég jo darab sztem, főleg az antiglare. Sztem nem bánod meg ha ilyet veszel. Ha van vmi konkrét kérdésed, nyugodtan tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Medence topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged