Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Roxkex senior tag válasz  Tsebacsi

üzenetére Tsebacsi

üzenetéreOh ! Ez esetben köszönöm a dicséretet (?)    - Hát azért Én általában legalább egy kicsit igyekszek azokat a témákat körbe járni amikhez valamennyire értek ! Mert akkor megkerülhetem azokat a felesleges köröket amiket tipikusan a szolgáltatók szoktak mondani... "Próbálta már újraindítani" ? - Hát azért Én általában legalább egy kicsit igyekszek azokat a témákat körbe járni amikhez valamennyire értek ! Mert akkor megkerülhetem azokat a felesleges köröket amiket tipikusan a szolgáltatók szoktak mondani... "Próbálta már újraindítani" ? 
 Nah meg IT-s lévén (vagyis pontosabb programozó) még valami furcsa fétis módon szeretem is az ilyen problémákat de csak akkor ha sikerül megoldani és az szoftveres XD Nagyon remélem, hogy nem halt meg az AMD kártya laposban mert akkor nagyon nagyon szomci leszek :'( XD Nagyon remélem, hogy nem halt meg az AMD kártya laposban mert akkor nagyon nagyon szomci leszek :'(Egy kis off.. Az aláírásod iszonyatosan tetszik !  
 Szerk.:Nem baj ha ma nem kapsz választ ! Már az is örömmel telt ha megpróbálod ! Lehet addigra még Én is megtudom oldani - vagy türelmetlen leszek magammal is és rá tryolok egy win resintallra ... Néha már gondolkoztam rajta de még jól működik, csak úgy mert mért ne Néha kell karbantartani egy clean resintallal azt is Néha kell karbantartani egy clean resintallal azt is  
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

- Hát azért Én általában legalább egy kicsit igyekszek azokat a témákat körbe járni amikhez valamennyire értek ! Mert akkor megkerülhetem azokat a felesleges köröket amiket tipikusan a szolgáltatók szoktak mondani... "Próbálta már újraindítani" ?
 - Hát azért Én általában legalább egy kicsit igyekszek azokat a témákat körbe járni amikhez valamennyire értek ! Mert akkor megkerülhetem azokat a felesleges köröket amiket tipikusan a szolgáltatók szoktak mondani... "Próbálta már újraindítani" ?