Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz subidu #35374 üzenetére

T-home-os Routerek és egy saját. Mindig az akkori net csomaghoz a legújabb szériát hozták, a mostani 2hónapos, de úgy tudom országos szinten pár hónapja kezdték ezt a típust forgalmazni. Tudom, hogy nem csúcskategóriák, de azért nem gyanakszom Routerre, mert még másik 2 Wifis gépem van, amikkel nincs semmi gondom.
    Ismerem azt a jelenséget, amikor a torrent túlterheli az eszközt a magas kapcsolódási szám miatt, de az más. Nem nagyon szoktam torrentezni, azon a gépen pedig csak tesztelés miatt, ezért az biztos nem okozza.
    Eleinte, akkor lett stabil, ha G mode-ban ment. :) Aztán már az sem tetszett neki és N-ben lett jó, amikor ránéztem (néha kapcsoltam be). A szervizben is előjött a jelenség, újrarakták a rendszert, cserélték a kártyát és visszakaptam. Hazahoztam és semmi nem változott. Pár hét múlva, amikor cserélték az alaplapot (hangszórók miatt), akkor megint új rendszert raktak és hívott a szerelő, hogy mégse menjünk érte, mert a Wifi nem ok. Aztán egyszer csak szólt, hogy mégis jó...akkor hazahoztam és eltettem a gépet, nem is néztem rá. Pár hét múlva néha elővettem, megnéztem működik-e és abban az 1-2 órában jónak tűnt, most kezdtem el használni...
    Az előző Routerben volt egy olyan beállítás, hogy Qos Type:alapon SSID volt az érték, de ha átraktam WMM-re, akkor stabilnak tűnt a net, lehet véletlen. Majd hozták a mostanit, ebben már nem sokat lehet állítani, állítólag úgy van beállítva, hogy mindenkinél jó legyen.Talán jön hozzá valami okosabb FW.

Új hozzászólás Aktív témák