- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
waccamár
senior tag
válasz
plömplöm #65810 üzenetére
Minek fussak neki még egyszer?
Ez 2 tény.Az, hogy a HD Sentinel nem ír hibát az egy tény.
Értem.Az, hogy a vinyó nem működik úgy, ahogy eddig működött, ahogy kellene, ahogy elvárható lenne, az is tény.
Függetlenül attól, hogy a HD Sentinel nem ír hibát.Nézhetünk bárhol bármilyen értéket (amit most nem tudok neked megmondani, mert nem nálam van a gép), nem változtat azon, hogy nem tudja használni rendesen a gépét, és a szervizbe való küldés után sem változott semmi.
-
Krystal_s
addikt
válasz
plömplöm #65379 üzenetére
Egy szóval nem írtam ilyet, csak azt, hogy felmerült bennem...
"Felmerült bennem esetleg a driver kavart valamit, vagy mégsem az a megfelelő."Pyttawrx: Nem értem mi ezen olyan vicces és miért kell hülyének nézni, meg ennyit kihozni 1 kérésből, mert gondolni mertem arra, hogy egy driver is lehet szar. Mintha ez olyan elképzelhetetlen lenne.
Valami miatt 2 éve, amikor vettem a gépet a Dell szervizes az új (friss) Windows telepítésnél nem ezt a drivert telepítette fel (és nem is winest), pedig már akkor is elérhető volt.
Te is írtad, hogy:
"És a driver olyan hibát nem okoz hogy szektorhibád legyen. Fagyást nyilván okozhat."A fagyás is okozhat szektorhibát, ezt saját magam tapasztaltam más gépeknél!..de lehet itt most nevetni, meg hülyének nézni, mert rákérdeztem. :\
Régóta tag vagyok és úgy érzem elég érthetően (szájbarágósan) szoktam írni. Most nem miattam húzódott el ez a téma. Olyan dolgokat kezdtél írni, amiket már előtte én megválaszoltam.
Küldjek SN számot, teszteljem a HDD-t, amikor már írtam, hogy megtörtént és javítva lett (áthelyezve) a 2 szektor.
Ennek ellenére köszönöm, hogy próbáltál segíteni, csak valahogy félreértettük egymást. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged