Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Storm_lg
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem (egy kicsit hosszú leszek, bocsi). Vettem egy DELL Inspiron 6400-as gépet, amivel van egy kis gondom. A wlan kártya egy Intel PRO/Wireless 3945ABG kártya. Otthon jelenleg 1 asztali gép van, ami megosztja a netet, és ezzel együtt 2 laptop. A gondom az, hogy ad-hoc kapcsolatban vannak (lennének) a gépek, ami az asztali és a másik laptop között működik is, azonban ezen nem tudok az inteles Proset/Wireless progijával a kártyának ad-hoc kapcsolat esetén WPA-none/TKIP beállítást megadni, mivel csak WEP titkosítást ajánlja fel, ami nekem nem jó. Ha a windowsos, beépített progira bizom a wlan kezelést, akkor be tudom állítani, viszont nem tud csatlakozni a hálózathoz. Maga a kártya működik, mivel nyilt kapcsolat esetén az asztali gép és közte felépül a kapcsolat. Sajnos még várnom kell egy kicsit a routeres megosztásra, ezért ha valakinek lenne valami megoldási ötlete, nagy örömmel venném.
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest