Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Trabecan

tag

Sziasztok ! Ki ért annyira itt egy Dell 5110 laptophoz, hogy tud segíteni ? Van egy olyan laptopom, aminek nincs lcd panelja. ( Nem röhög... :))) Vagyis csak az egyik fele van meg, ugye, a "billentyűs". Na most : ha rákötöm egy lapos tv-re, teljesen jól működik, windows 10 pro van rajta. A probléma a következő : nem tudom a kicsikét pendrive-ról bootolni, mert nem férek hozzá a BIOS-hoz. Keresgéltem a neten és fn+F8 kombót kipróbáltam ( kijelző "kirakása" másodlagos kijelzőre ), nem ment. F2 és F12 billentyűk lehet, hogy csinálnak valamit bootoláskor, de ugye nem látok semmit, mert a kép már csak akkor "rakódik" a másodlagos kijelzőre ( TV ) , amikor már a win 10 bejelentkező képernyőjét látom. Ha újra szeretném rakni (majd) a win-t, akkor jó lenne a BIOS-ban átállítani a boot sorrendet, hogy először a pendrivról bootoljon, ha lehet. De ugye a BIOS-hoz nem férek hozzá.... Próbáltam a SHIFT és újraindítás menüt is win 10 alól, de ott meg nincs ennél a winnél UEFI menüpont... Valakinek van ötlete ? ( Azon kívül, hogy használjam, ameddig bírja a win, utána kuka az egész cucc..... )

Új hozzászólás Aktív témák