Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trabecan
tag
Sziasztok ! Ki ért annyira itt egy Dell 5110 laptophoz, hogy tud segíteni ? Van egy olyan laptopom, aminek nincs lcd panelja. ( Nem röhög...
) Vagyis csak az egyik fele van meg, ugye, a "billentyűs". Na most : ha rákötöm egy lapos tv-re, teljesen jól működik, windows 10 pro van rajta. A probléma a következő : nem tudom a kicsikét pendrive-ról bootolni, mert nem férek hozzá a BIOS-hoz. Keresgéltem a neten és fn+F8 kombót kipróbáltam ( kijelző "kirakása" másodlagos kijelzőre ), nem ment. F2 és F12 billentyűk lehet, hogy csinálnak valamit bootoláskor, de ugye nem látok semmit, mert a kép már csak akkor "rakódik" a másodlagos kijelzőre ( TV ) , amikor már a win 10 bejelentkező képernyőjét látom. Ha újra szeretném rakni (majd) a win-t, akkor jó lenne a BIOS-ban átállítani a boot sorrendet, hogy először a pendrivról bootoljon, ha lehet. De ugye a BIOS-hoz nem férek hozzá.... Próbáltam a SHIFT és újraindítás menüt is win 10 alól, de ott meg nincs ennél a winnél UEFI menüpont... Valakinek van ötlete ? ( Azon kívül, hogy használjam, ameddig bírja a win, utána kuka az egész cucc..... )
Új hozzászólás Aktív témák
- Core I7 4K MAGYAR ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- i7 11gen Lenovo ThinkPad T14s gen2 14" 4K UHD Kijelzővel!
- Core I7 4K OLED ERŐMŰ Lenovo P1 Gen3 ( I7 10850H 32Gb 1 Tb) ÉRINTŐS Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bomba ár! Lenovo X13 G2 Yoga - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2410M I 4GB I 320GB I 15,6" HD I Cam I DP I Garancia!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) Vagyis csak az egyik fele van meg, ugye, a "billentyűs". Na most : ha rákötöm egy lapos tv-re, teljesen jól működik, windows 10 pro van rajta. A probléma a következő : nem tudom a kicsikét pendrive-ról bootolni, mert nem férek hozzá a BIOS-hoz. Keresgéltem a neten és fn+F8 kombót kipróbáltam ( kijelző "kirakása" másodlagos kijelzőre ), nem ment. F2 és F12 billentyűk lehet, hogy csinálnak valamit bootoláskor, de ugye nem látok semmit, mert a kép már csak akkor "rakódik" a másodlagos kijelzőre ( TV ) , amikor már a win 10 bejelentkező képernyőjét látom. Ha újra szeretném rakni (majd) a win-t, akkor jó lenne a BIOS-ban átállítani a boot sorrendet, hogy először a pendrivról bootoljon, ha lehet. De ugye a BIOS-hoz nem férek hozzá.... Próbáltam a SHIFT és újraindítás menüt is win 10 alól, de ott meg nincs ennél a winnél UEFI menüpont... Valakinek van ötlete ? ( Azon kívül, hogy használjam, ameddig bírja a win, utána kuka az egész cucc..... )