Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
na varom a fejleményeket, leadtam a dell laptopom gariba, ami külföldi de eu s és nem honosított
a szerviz hívott hogy a dell vissza dobta, hogy addig amig nincs honosítva nem tudják javítani, + mert h amcsi a gép amit nem értek, holott jelzi a service tag alapján h német
de én megvétel elött is és most is felhívtam a dellt hogy mi a franc van, mondták h német gép pro support garis, szal javítaniuk kellene, szóval most mondtam a szerviznek hogy harcolják le egymás közt, de az ügyfélszolis csaj azt mondta hogy ha nem javítja a helyi dell, akkor küldik a gari futárt
játszottam a service tag-el, és ha át írok egy számot egyel nagyobbra akkor pont rgy amcsis gépet talál, igaz az 3 as széria, de reménykedek hogy ilyesmi van a dologban
UPDATE, pont most hívtak, G betű helyett 6 os lett írva, éa elvileg pont egy ilyen gép csak amcsi régiós
de így már nincs gond szal javítják1 szó mint 100 sztem EU gépeket nem kell honosítani, mert az enyém is másodszorra van javítás alatt
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Energiaital topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 4GB I 128SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de így már nincs gond szal javítják