- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
válasz
SzaboZE #28043 üzenetére
Koszonom a segitsegeket!
Tudtok ajanlani olyan helyszint, hogy hova vigyem (ami szerviz is, es jol dolgoznak, relativ olcson)? Illetve az alaplap beszerzesi ara hol lehet kedvezo? Honnan javasoljatok, hogy vegyek alaplapot? Neztem ebay-en, de szerintem hongkong-bol nem jonne meg hibatlanul...
Koszonom,
Fulmi -
GaborGh
őstag
válasz
balagedebr #28045 üzenetére
A gépre amit vásárolsz nem bolti garanciát kapsz, hanem gyári garanciát, ezért bármelyik szervizbe beviheted ha elromlik, de a HumanSoft az ajánlott.
A gépet megvásárolhatod szerviz és helyszíni garanciával is, utóbbi valamivel drágább, de házhoz jönnek és helyben nálad megjavítják.
-
GaborGh
őstag
válasz
soldierboy #28046 üzenetére
1. SzaboZE
2. (#28035) SzaboZE
3. Samsung 830/840 -
soldierboy
tag
Sziasztok!
Kettő kérdésem lenne!
1. Ismertek valakit, aki Dell szervizben dolgozik?
2. Dell N5010-es gépembe, a HDD kivétele nélkül, hogyan tehetek SSD-t, illetve milyen SSD-t érdemes beletenni? -
balagedebr
tag
válasz
balagedebr #28040 üzenetére
Abban segítsetek még légyszi, hogy bármely nagykerből származik a gép, akkor bevihetem bárhova garanciális ügyintézni (pl. chs-től származik akkor bevihetem humansoft-ba), vagy csak ahonnan származik?
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Segitsegre lenne szuksegem toletek: Youtube-ozas kozben egyik pillanatrol a masikra elkezdett ki-be kapcsolgatni a kepernyo, driver hibakra panaszkodni a Win 7-em, es a vegen ujraindult a gep BSOD-dal. Lefuttattam egy Dell Diagnostics ellenorzest, es vegul Dell Error code: 2000-0334 jott ki. Mellekelek par kepet, hogy azota milyen a kep a gepen:
Dell Error code kep, Win7-kep.Feltoltottem a minidump-ot is: minidump.
A gep maga egy Dell Vostro 1400 nvidia 8400M GS videokartyaval. A driver a legujabb, direkt frissitettem azonnal, hatha az a baja, de nem.
Mit tudtok javasolni a problema orvoslasara? Ezt a GPU-t ki tudom venni az alaplapbol es venni bele egy ujat? Vagy alaplap csere lesz belole?
Koszonom elore is a segitsegeteket,
Fulmi -
balagedebr
tag
Sziasztok!
Dell Inspiron 5520 vásárlása előtt állok. Tudnátok abban segíteni, hogy melyik üzletben/webshopban melyik nagyker (hrp, chs, humansoft hármas ha jól tudom) garanciáját fogom kapni? Illetve, hogy NBD vagy sima? Eddig hrp-vel van tapasztalatom (méghozzá jó), másik kettőről nincs, csak itt olvastam (chs-ről rosszakat, a humansoft-ról meg jókat).
Eddig users.hu-t, mysoft.hu-t és laptopszalon.hu-t néztem, ahol szimpatikus áron találtam meg a kiválasztott specifikációt (144234-i5-3210,hd7670,4gb,500gb), de ha van valakinek még ötlete, akkor szívesen fogadom azt is. -
chubii
senior tag
válasz
BigBlackDog #28032 üzenetére
Az egyik azt hiszem a Bluetooth chip lesz, viszont van még 2 cím az eszközkezelőben : USB vezérlő, Ismeretlen eszköz ,
SM buszvezérlőUtóbbi megoldódott egy Chipset Driver telepítésével az előbb.
Viszont észrevettem,hogy az Fn+Prnt Scrn-re nem reagál, de minden másra igen. Fényerőállítás, alvó módba küldés mind megy... MI lehet gond ?
Azért örültem volna,ha kapok egy driver lemezt a notihoz -
SzaboZE
addikt
-
lama_lamm
aktív tag
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy egy Inspiron 7520 DVD meghajtója helyére be lehet szerelni SSD-t?
Köszi előre is
-
BigBlackDog
veterán
válasz
chubii #28031 üzenetére
Wifi drivert intel oldaláról töltöttem én is, hasonló volt a problémám. Szedd le a hátlapot, nézd meg milyen wifi kártya van benne.De ez látom megoldódott.
Nálam is voltak ismeretlen eszközök, de, ha jól rémlik, akkor a felesleges eszközök (com port, ...) biosban való letiltása után már nem láttam. -
chubii
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem lehet valahonnét egy darabban leszedni a driver-eket vagy egy program segítségével lerántani és felrakni a legfrissebbeket ?
Windows 7 Prof-t raktam a gépemre ( Ubuntu 12.04 LTS-ről váltottam ) , és az elején megijedtem,hogy nem érzékeli a wifi adaptert, de kis gugli után megoldódott. Viszont a Dell Driver oldaláról leszedett driverek közül nem mindegyiket fogadja el. Ez a wifis probléma sem első próbálkozásra oldódott meg. Kompatibilitási hibákra és egyebekre panaszkodik. Eszközkezelőben is van 4 eszköz, amihez nem tud drivert találni.
Egy Dell Latitude E5530 a szóban forgó gép. -
Maarki
aktív tag
válasz
BigBlackDog #28026 üzenetére
kk köszi megnézem
-
Maarki
aktív tag
válasz
SzaboZE #28020 üzenetére
És ha újra raknám az egész gépet ? mert nem telepitetem újra meg a másik hogy nem tudok újabb drivert felrakni mert azt írja ki hogy nincs ilyen hardver vagy mi a szösz pedig az nvida oldaláról töltöm le (300 seria notebook) és így se jó nem igazán örülnék ha vissza kellene vinni.
-
sagit
veterán
válasz
somasz #28012 üzenetére
Úgy csináltam ahogy a srác leírta de nem sikerült beéleszteni. Ma nem tökölök vele többet, majd holnap. Pedig jó lenne ha működne mert egy Magic Mouse lenne vásárolva mikulásra a hölgyeménynek a gép mellé
Mondjuk hogy win7 alatt müxik az apple egere azt tudom, de win8 alatt is? Ennek még nem jártam utána.
-
Maarki
aktív tag
Hellotok
A segítségeteket szeretném kérni a páromnak dell vostro 3500 gépe van sajnos elszállt benne a videokártya gariba megcsinálták viszont azóta ha neki áll játszani nem telik el pár perc és ki kapcsol a gép ez miért van ?
Válaszotok előre is köszönöm!
-
mghltm
addikt
-
-
AkoSCH
csendes tag
Sziasztok!
A DELL Latitude E5430 ajánlott vétel?
Adminisztratív feladatok ellátásra lenne használva, viszont sokat lenne hurcolva, mozgatva.
6 cellás akksival szerelt modellt néztem.Gyakorlati tapasztalat van esetleg valakinek?
Üdv.
-
marsu
veterán
válasz
BoyThom #28001 üzenetére
Ha nem szeded szét, akkor nincs gond a garival. Célszerű időnként kompresszorral kifújatni, mert a por jól össze tud gyűlni a gép belsejében, és ha összetapad, akkor olyan lesz mint a vatta. A bordák között megtapadva erősen csökkentik a hűtés hatékonyságát, ami okozhat ilyen fokú melegedést.
Persze ettől függetlenül még lehet egyéb más probléma is, ez csak egy lehetőség. Ha utána nincs változás, akkor lehet mással próbálkozni.
-
margithid
veterán
Van valakinek tapasztalata erről a notiról?
Melegedés érdekelne igazából, ha terhelve van a gép, akkor mennyire hajlamos?
8 GB-os memóriamodult is tud fogadni vagy csak 4-est?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W Zalman
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest