- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Nyersszotyi #15 üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy senki nem tesztel lassan 9 éves procival. Ez logouton férne el max "nézzük meg mit tud 2023ban az őskövület i7" címmel.
-
Nyersszotyi
tag
Én úgy gondolom, hogy ez egy irreleváns teszt, nincs mit beszélni róla. Ám ha az itteni olvasók ezt igénylik akkor legyen. Áldásom rálya.
Ez a hűtő a tavalyi teszteken, utolsó generációs cpu-kal tesztelve rendre 50 vagy affeletti dB-t produkált szemben az itteni tízévessel. Ennyi. -
DonToni
aktív tag
válasz
Nyersszotyi #7 üzenetére
...és úgy gondolod, hogy a tuningolt 5960X kevés lenne az adott hűtésnek, vagy mi....?!
Nyilván nem... bár ami ennél is relevánsabb, amit pár kommenttel lejjebb írtak, hogy "a coldplate közepe és a hotspot, hogy esik" Ha már hűtést tesztelünk... -
Phity32
újonc
Nekem i7 13700kf -en van LT720 és javarészt hűvösebb a testemnél
-
Acélfarkas
őstag
Ez eddig oké, de semelyik vizes hűtő nincs ajánlva kifejezetten egy adott procihoz. Nekem az artic vizesem/freezer II 280/ az tavaly év elején még húzott 4790k-t hűtött, most meg 5800X-et. A hűtő szempontjából 2 eltérő felépítés, de mind2-t lazán hűtötte/hűti 800as rpm ventikkel. A hűtőnek 1 szerepe van, minél jobb hatásfokkal vegye át a hőt a hűtendő felülettől, hogy az alatt mi van, az releváns.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Acélfarkas #10 üzenetére
De az offset nem mindegy, hogy a coldplate közepe és a hotspot, hogy esik. Arctic is 3/5/7-es Ryzent offset mountolva ajánlja.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Acélfarkas #8 üzenetére
Abból a szempontból igaza van, hogy az újabb procik felépítése más a hibrid/chiplet design miatt, jó lenne ezek miatt tesztelni a hűtést.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Nyersszotyi #7 üzenetére
A hűtő szempontjából tök mindegy hány éves prociról van szó. A mostani generációkra se jellemző a 250W-nyi hőleadás. Elbírt a 250W-tal kényelmesen. Ez a lényeg.
-
DonToni
aktív tag
válasz
Nyersszotyi #4 üzenetére
"10 éves 99W-os proci keményen meghajthatta." - 2011 v3-as platformban az összes i7-es 140W tdp -ről indul..! Amikor én tuningoltam 5960X-et, már akkor ~180W fölött jártam. De hogy honnan jött ez a "99W" ??? Még a Xeonok is 85W vagy 105W...
"nem ehhez lett tervezve" - Húha! Én meg már azt hittem, hogy processzorok hűtéséhez lett tervezve... De akkor szerelem is le a mostanit és faragom a HiFi-re vagy valami...
-
Micsurin
nagyúr
....ma vettem át ennyiért az LF ii 360-at. Sok lesz az még ha fehér is...
-
Nyersszotyi
tag
tök mindegy, nem ehhez lett tervezve
-
BobChemistry
őstag
válasz
Nyersszotyi #1 üzenetére
Lesz az kétszerese is ekkora tuning mellett
-
V!ck
senior tag
válasz
Nyersszotyi #1 üzenetére
140W lesz az, gyárilag. Ráadásul itt tuningolva van. De oda se neki.
-
Nyersszotyi
tag
10 éves 99W-os proci keményen meghajthatta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest