- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Nyersszotyi #15 üzenetére
Mondjuk inkább úgy, hogy senki nem tesztel lassan 9 éves procival. Ez logouton férne el max "nézzük meg mit tud 2023ban az őskövület i7" címmel.
-
DonToni
aktív tag
válasz
Nyersszotyi #7 üzenetére
...és úgy gondolod, hogy a tuningolt 5960X kevés lenne az adott hűtésnek, vagy mi....?!
Nyilván nem... bár ami ennél is relevánsabb, amit pár kommenttel lejjebb írtak, hogy "a coldplate közepe és a hotspot, hogy esik" Ha már hűtést tesztelünk... -
Acélfarkas
őstag
válasz
Nyersszotyi #7 üzenetére
A hűtő szempontjából tök mindegy hány éves prociról van szó. A mostani generációkra se jellemző a 250W-nyi hőleadás. Elbírt a 250W-tal kényelmesen. Ez a lényeg.
-
DonToni
aktív tag
válasz
Nyersszotyi #4 üzenetére
"10 éves 99W-os proci keményen meghajthatta." - 2011 v3-as platformban az összes i7-es 140W tdp -ről indul..! Amikor én tuningoltam 5960X-et, már akkor ~180W fölött jártam. De hogy honnan jött ez a "99W" ??? Még a Xeonok is 85W vagy 105W...
"nem ehhez lett tervezve" - Húha! Én meg már azt hittem, hogy processzorok hűtéséhez lett tervezve... De akkor szerelem is le a mostanit és faragom a HiFi-re vagy valami...
-
BobChemistry
őstag
válasz
Nyersszotyi #1 üzenetére
Lesz az kétszerese is ekkora tuning mellett
-
V!ck
senior tag
válasz
Nyersszotyi #1 üzenetére
140W lesz az, gyárilag. Ráadásul itt tuningolva van. De oda se neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged