- Magisk
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ricardo
titán
Én is ezt gondolom. A "nagy frissítés" kapcsán lehet azt mondani, hogy ez most az utóbbi évek legnagyobb változását hozza, és kell még idő, hogy jó legyen minden. Én is valahol azt mondom , hogy inkább később,, de rendesen, mint kiadva gyorsan, egy raklap hibával.
A havi frissítések kapcsán viszont ez nem lehet indok, és azok is csúsznak. ebből gondolom, hogy más is lehet a háttérben. -
Ricardo
titán
Nem tudom mi van velük. Anno az elsők között voltak frissítések terén. Mostanában picit bealudtak. A 15 kapcsán lehet azt mondani, hogy "Ez most nagy átalakitás, sokminden változik, meg ez nagy frissítés....", de a havi biztonsági frissítések kapcsán sincsenek toppon. S21-em van, és november 22-ét írunk, de sehol nincs még a novemberi update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest