- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
GoodSpeed #39 üzenetére
Én a windows kapcsolatot beépített OS elemmé tenném droidon, sokan nem is tudják, hogy mennyire együtt tud működni a két rendszer (copy-paste, értesítések, fájl mozgatás, stb.), pedig ez lenne az egyik alapja az Apple ökoszisztéma megtörésének.
Mondjuk ehhez elengedhetetlen a Windows stabilizálása, bár legalább annyit javult a Win az elmúlt 3-4 évben, amennyit a droid, szerintem jó úton járnak, remélhetőleg az ARM procikkal ez csak pozitív irányba megy tovább. -
janeszgol
félisten
-
Ricardo
titán
válasz
GoodSpeed #33 üzenetére
Arra gondoltam hogy ígérni lehet. Majd meglátjuk. Én nem vennék mérget a kínai ígéretre.
A másik, ami miatt elengedtem telefonok terén a Xiaomit (annak ellenére hogy egyébként elégedett voltam a dolgok jó részével), még mindig fennál, és ez az ami számomra nagy előny a nem így gondolkodó (pl samsung) gyártóknál az a hihetetlen sok szemét amivel teleszórják a szoftvert.idézet az X6 Pro tesztből.
"
Viszont tele van a HyperOS duplikációval: ilyen a két fájlkezelő, a két galéria, a két biztonsági központ, a két alkalmazásbolt vagy a két böngésző. A feleslegtől fulladozik az egész felület: nem kértem, mégis megkaptam a LinkedInt, a Facebookot, a TikTokot, a Spotifyt és a Booking.com-ot, plusz hat darab játékdemót.A HyperOS sem szabadult meg tehát a bloatware-től, és még mindig nem érti a Xiaomi, hogy nem az a gyártó nyer, aki a legtöbb, kéretlen vackot előtelepíti, hogy aztán egyenként kelljen törölni. Olyan horrorvideókat is láttam, ahol rendszeresen felbukkantak egész képernyős hirdetések, ám talán az EU-s rendelkezések miatt ilyen HyperOS reklámokba nem futottam, csak tartalomajánlásba a lejátszókban, a játékközpontban és a második alkalmazásboltban."
Anno tetszett a MIUI, és reméltem az új rendszer (Hyper OS ) letér erről az útról, de sajnos nem tette. Figyelemmel kísérem, mert alapjában véve szerettem a készülékeiket. ha egyszer befejezik a szoftver teleszemetelését, veszek tőlük telefont. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest