- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
GoodSpeed #39 üzenetére
Én a windows kapcsolatot beépített OS elemmé tenném droidon, sokan nem is tudják, hogy mennyire együtt tud működni a két rendszer (copy-paste, értesítések, fájl mozgatás, stb.), pedig ez lenne az egyik alapja az Apple ökoszisztéma megtörésének.
Mondjuk ehhez elengedhetetlen a Windows stabilizálása, bár legalább annyit javult a Win az elmúlt 3-4 évben, amennyit a droid, szerintem jó úton járnak, remélhetőleg az ARM procikkal ez csak pozitív irányba megy tovább. -
janeszgol
félisten
Nem gáz a Tiktok, de nekem sincs. Én YT Shortozok.
Amikor volt FB-m, akkor ott is shortoztam. Amit a Tiktok készítője kitalált módszert, az zseni. Nem véletlen vették át a nagyok. Csak nem szabad mindent elhinni, amit látunk. Az AI ezt is tönkre fogja tenni amúgy. Ahogy a sima Facebookot már tönkretette. -
-
válasz
janeszgol #36 üzenetére
Akkor ezt a Samsungnak is fel lehet hányni,mert van a Chrome és a Samsung browser.
Aztán van a Google Play és a Galaxy Store
De fájlkezelőből csak egy van.
Reklámok: valahol írva volt, itt a MA-n is emlékeim szerint,hogy elsődlegesen a kínai piacon van sok reklám, az EU-ban visszább van szokva, de én eleve nem sokkal találkoztam amikor meg előjött egy akkor kikapcsoltam menüben vagy 2-3 helyen.
Nekem Adguard Prémium is van fent mely appon belül is szűr. Jó ötlet volt 7 éve 4 eszközös lifetime licencest vásárolni belőle.Gratu, jól döntöttél.
-
janeszgol
félisten
-
-
Ricardo
titán
válasz
GoodSpeed #33 üzenetére
Arra gondoltam hogy ígérni lehet. Majd meglátjuk. Én nem vennék mérget a kínai ígéretre.
A másik, ami miatt elengedtem telefonok terén a Xiaomit (annak ellenére hogy egyébként elégedett voltam a dolgok jó részével), még mindig fennál, és ez az ami számomra nagy előny a nem így gondolkodó (pl samsung) gyártóknál az a hihetetlen sok szemét amivel teleszórják a szoftvert.idézet az X6 Pro tesztből.
"
Viszont tele van a HyperOS duplikációval: ilyen a két fájlkezelő, a két galéria, a két biztonsági központ, a két alkalmazásbolt vagy a két böngésző. A feleslegtől fulladozik az egész felület: nem kértem, mégis megkaptam a LinkedInt, a Facebookot, a TikTokot, a Spotifyt és a Booking.com-ot, plusz hat darab játékdemót.A HyperOS sem szabadult meg tehát a bloatware-től, és még mindig nem érti a Xiaomi, hogy nem az a gyártó nyer, aki a legtöbb, kéretlen vackot előtelepíti, hogy aztán egyenként kelljen törölni. Olyan horrorvideókat is láttam, ahol rendszeresen felbukkantak egész képernyős hirdetések, ám talán az EU-s rendelkezések miatt ilyen HyperOS reklámokba nem futottam, csak tartalomajánlásba a lejátszókban, a játékközpontban és a második alkalmazásboltban."
Anno tetszett a MIUI, és reméltem az új rendszer (Hyper OS ) letér erről az útról, de sajnos nem tette. Figyelemmel kísérem, mert alapjában véve szerettem a készülékeiket. ha egyszer befejezik a szoftver teleszemetelését, veszek tőlük telefont. -
-
-
-
Bizony a Xiaomi szoftveresen is nagyon feljött!
Pár héttel ezelőtt vásároltam Xiaomi POCO X6 PRO 5G-t, imádom! Ez a negyedik Xiaomim. Van mellette egy A54 is... nem egy liga... A Xiaomiban gyárilag flagship CPU van: Mediatek Dimensity 8300 Ultra, és még ebben a hónapban megkapja az Android 15-öt az ígéret szerint HyperOS 2.0-val, és a frissítések is már ugyanúgy érkeznek mint Samsungnál. -
ujvendeg
tag
A családban (felnőttek, gyerekek) van S21 FE, A54, és akad egy Motorola Edge 30 Neo.
Novemberre is érvényes, és a közelmúltban is előfordult, hogy az említett készülékek közül az itt sokat gyepált Motorola kapta legelsőnek a frissítést. A hívek nem fogják mentegetni, a hívők annál inkább: a Samsung a "frissítési versenyt" is elvesztette, a telefonház építést illető kreativitást már régen. Számos márka egy vagy több modellje javában 15-ön fut, ehhez mérten különösen kínos, hogy pl. a Samyfans hetek óta az Android 16-ról áriázik
(Véletlenül sem a szívem közepe a Xiaomi - de hivatalos bejelentés, hogy pl. a kb. 50 ezer ft-os Redmi 12S decemberben Android 15-öt kap, HyperOS 2.0-val. Persze, lehet, az S24 is addig lesz elfogadható, míg nem frissül. Láttunk már ilyet. -
-
válasz
enginev3.0 #22 üzenetére
Az Android 16 meg előre van hozva.
-
enginev3.0
félisten
Legjobbkor kezdenek késni vele, pont mikor elkezdték a 7 éves szoftveres támogatást
7. Évben majd egy évvel később jelenik meg az utolsó Android
-
Hallosz
senior tag
Lemaradtam valamiről, a hatosból már kihozták a maximumot?
-
jacis
nagyúr
Alig változik valami (betűtípus, gyorsgombos redőny kinézet...) évről évre de ezek a frissítések meg olyan nyögve nyelve jönnek ki.
-
kid46
aktív tag
Én nagyon szeretem a samsungot, de amint megjelenik itthon a redmi note 14pro+ lehet megveszem életem első xiaomi telefonját.
Jelenleg A55 használok , de még sehol a novemberi frissítés. De , hogy semmi hivatalos közleményt nem adnak ki, érdekes. -
tms+
aktív tag
Engem is érdekel már a One UI 7, de nem gondolom, hogy emiatt most le kellene írni a Samsung szoftveres támogatását, évek óta bizonyítja, hogy figyelnek erre. Most lehet az eddigiek alapján nagyobb átdolgozással magyarázni a késést.
Az, hogy a korábbi modellekre az adott havi biztonsági frissítés a hónap végén érkezik, nem ritka, hiszem egyre hátrébb sorolódik, mindig az újabb modellek kapják meg előbb. És időnként eleve előfordul, hogy inkább a hónap végére csúszik egy biztonsági, szerintem ez nem a világ vége.#15
Nem tudom mikor volt utoljára Samsungod, de ez az elmúlt években gyakorlatilag úgy is szokott lenni, a One UI óta most van először kb., hogy ekkora csúszás van náluk.Én csak azt nem értem, hogy miért nem kommunikálnak róla rendesen, emiatt van ekkora bizonytalanság a felhasználókban most.
-
Ricardo
titán
"Jó azért a legrégebbi támogatott flagship esetén az, hogy (amúgy simán szokásos módon) a hónap végén jön meg az adott frissítés, az nem a világ vége, "
Azt nem mondtam hogy a világ vége, ha hónap elején nem is jön, de ennyire nem szokott a végén jönni. A másik, hogy a fórumtárs S23U-jára sem jött még meg. Az pedig nem a legrégebbi támogatott flagship.
-
janeszgol
félisten
Én a késés miatt nem méltatlankodom, legyen tesztelt és javított. Az én szemem az szúrja, hogy csak az S-ekre jön, pedig jó reklám, cegről alkotott kép lenne, ha a legnépszerűbb A-ra is jönne a béta.
Dec első hete: S24 család, A55, A35, S24FE.
Dec második fele: S23 család, S23FE, A54, A34.Például.
-
Elit3Zotya
addikt
Mikor legutóbb samum volt, kb a pixelekkel együtt kapták a frissítéseket, most meg lényegébe mindenki beelőzi őket, de inkább jöjjön később, de akkor atomstabil legyen.
-
-
kengyel
nagyúr
Nem is kell kapkodni, csak stabil legyen.
-
doooo
veterán
Jó azért a legrégebbi támogatott flagship esetén az, hogy (amúgy simán szokásos módon) a hónap végén jön meg az adott frissítés, az nem a világ vége, konkrétan említésre sem méltó. Legalábbis ahhoz képest, ami az egész OneUI 7 kapcsán történik.
Egyébként a novemberi frissítés már nagyban megy az S21-ekre a világ egy nagy részén. Tehát lehet, hogy órák kérdése, hogy itt is meginduljon. -
GreatL
őstag
November végén októberi biztonsági szint... le vannak lassulva, nem kicsit.
-
Lehet alaposan tesztelik, hogy bugmentes legyen.
-
zzola
titán
A Sony eközben meg már kiadta az Android 15-öt egyes mobiljaira. Igaz, ők nem vállalták túl magukat, nincsen 50 fajta mobiljuk...
-
Ricardo
titán
Én is ezt gondolom. A "nagy frissítés" kapcsán lehet azt mondani, hogy ez most az utóbbi évek legnagyobb változását hozza, és kell még idő, hogy jó legyen minden. Én is valahol azt mondom , hogy inkább később,, de rendesen, mint kiadva gyorsan, egy raklap hibával.
A havi frissítések kapcsán viszont ez nem lehet indok, és azok is csúsznak. ebből gondolom, hogy más is lehet a háttérben. -
Ricardo
titán
Nem tudom mi van velük. Anno az elsők között voltak frissítések terén. Mostanában picit bealudtak. A 15 kapcsán lehet azt mondani, hogy "Ez most nagy átalakitás, sokminden változik, meg ez nagy frissítés....", de a havi biztonsági frissítések kapcsán sincsenek toppon. S21-em van, és november 22-ét írunk, de sehol nincs még a novemberi update.
-
klaya86
senior tag
Azért az utóbbi évekhez képest elég szépen csúszásban vannak, legalább 4-5 hónappal. Fura ez a Samsungtól. Remélhetőleg tényleg olyan is lesz a One UI7, ami indokolja is ezt a késést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest