Hirdetés
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Így van, igazad van. Mivel 130 a max, azt pl. az én Astrám nagy nehezen el is éri, nincs értelme nagy vasnak, de én nem járnék Swifttel, még ha van olyan jó is, mert nem férek el benne, családnak meg kicsinek tartom.
Mindegy, a téma elcsépelt, h erős autó vs. normális autó, mert hallottam olyan véleményt is, h a 2.5L Pepsi-méretű űrtartalom azért jó, mert... És itt változatos indokok következtek, ami szerintem, nekem nem feltétel egy autónál. Ma azt mondom, h tetszik a normális dízel nyomatéka (nem Skoda Superb kombi 1.6 PDTDI meg Asta H 1.3 CDTI), szívesebben hasznélnék olyat, de nincs lehetőségem rá, úh. 1.4 benzinnel járok, ami motorikusan teljes mértékben ellátja a feladatát és teljesíti az elvárásokat. Jó. Ennyi. (igaz ECU csere után)
-
Cybertrone
veterán
válasz
#35104512 #2519 üzenetére
Felelősségteljes ember családdal a háta mögött nem lépi át... és nylván nem is akkora a kísértés egy családi autóval mint egy sportkocsival
Persze mindenki maga tudja... A hülye gyerekek meg külön kategória... 1.2-es Corsa dobbal, meg felnivel bla bla... az egy külön állatfaj!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Lexus, Toyota topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- LEGO klub
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage Shiva Zalman 500W
- Fujitsu D556 alaplap + Pentium G4400 CPU
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest