Hirdetés
- Nem drága a Realme P3 sem
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Drága és vékony lesz az iFold
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
válasz
szotyika77 #164538 üzenetére
Revoticában vettük pár éve, ott meg is lehet nézni. De online jóval olcsóbb pl az elerhetootthon.hu. Egyikkel sincs problémánk, igaz az utóbbbit max 1 hónapja használjuk.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Szia,
mi vásároltunk már tőlük, minden rendben volt. Amit esetleg meggondolnék a helyetekben, hogy nem egy nagyot hanem 2 kisebb matracot vennék. Kezelni, forgatni sokkal egyszerűbb, és nem ébredsz fel ha sokat forgolódik a másik. -
bul07
nagyúr
válasz
Nekem tőlük van bár nagyon régen több mint 10éve vettem így friss infó nincs.
Mondjuk akkor az első hideghab matracot garanciáztattnom kellet egy vagy két év után, nem ment simán mert majd két hónap uttán az itteni vezető saját döntés alapján beszámolta egy másikba.
(Én akkor ilyen 140kg körül voltam és azt nem bírta)
Az rugós lett de még nem tört ell egy rugó se, bár volt trükközés abba is mert én 210cm-es matracot vettem és nem ám rugóval oldották meg a +10cm hanem szivacsot tettek a két végébe pluszba.Én vennék tőlük megint.
Amúgy ell kell menni és ráfeküdni.
Máshogy nem is érdemes matracot venni mert nagyon hosszú időre vesszi az ember, és egy rossz matrac tud gondokat okozni, akkár mozgásszervi gondokat is.
És nem fognak szolni ha akkár 10-20percet is fekszel egy kiszemeleten.
Én rugósat néznék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nők, nőügyek (18+)
- Extrém magas az új GeForce-ok előállítási költsége?
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Nem drága a Realme P3 sem
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S9 Plus 64GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest