Hirdetés
- Stabil pályára állt az Android 16
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- iPhone topik
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- WayteQ blog: WayteQ xBook-60w ebook olvasó
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-eye
senior tag
válasz
szotyika77 #164538 üzenetére
Revoticában vettük pár éve, ott meg is lehet nézni. De online jóval olcsóbb pl az elerhetootthon.hu. Egyikkel sincs problémánk, igaz az utóbbbit max 1 hónapja használjuk.
-
Dan-szan
senior tag
válasz
Szia,
mi vásároltunk már tőlük, minden rendben volt. Amit esetleg meggondolnék a helyetekben, hogy nem egy nagyot hanem 2 kisebb matracot vennék. Kezelni, forgatni sokkal egyszerűbb, és nem ébredsz fel ha sokat forgolódik a másik. -
bul07
nagyúr
válasz
Nekem tőlük van bár nagyon régen több mint 10éve vettem így friss infó nincs.
Mondjuk akkor az első hideghab matracot garanciáztattnom kellet egy vagy két év után, nem ment simán mert majd két hónap uttán az itteni vezető saját döntés alapján beszámolta egy másikba.
(Én akkor ilyen 140kg körül voltam és azt nem bírta)
Az rugós lett de még nem tört ell egy rugó se, bár volt trükközés abba is mert én 210cm-es matracot vettem és nem ám rugóval oldották meg a +10cm hanem szivacsot tettek a két végébe pluszba.Én vennék tőlük megint.
Amúgy ell kell menni és ráfeküdni.
Máshogy nem is érdemes matracot venni mert nagyon hosszú időre vesszi az ember, és egy rossz matrac tud gondokat okozni, akkár mozgásszervi gondokat is.
És nem fognak szolni ha akkár 10-20percet is fekszel egy kiszemeleten.
Én rugósat néznék.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Logitech Harmony Elite + Hub
- Logitech Harmony Smart Keyboard + Hub + Smart Control
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia mediamarkt
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest